Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848412 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #40 -: Януари 19, 2010, 09:30:09 am »
    ;D Хвърляй се заедно с онова мече, дето имаш - да си правите печати. Тамън да се наиграете като деца.... :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #41 -: Януари 19, 2010, 09:37:11 am »
в тоя студ  :o  ти си луда  ;D   да ми плащат нема да изляза, навън е отврат - вятърът е силен и постоянно върти снега и ти го набива в очите, а горкото добиче откак се върнахме от разходка седи в краката на сина ми завито с одеалце и само си пригрухтява отвреме на време. милото, някви гурели му се появиха в очичките, явно дето се напълниха със снега навън  :'(

бррррррр хич не излизам, ама кат си представя, че трябва да ходя до магазина и ми се доплаква  :'(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Януари 19, 2010, 01:07:56 pm »
И аз се чудя как ще излизам сега...
Уф, котката ми пак се разгони, снищо до 6 сутринта не ме остави да спя, едни ревове бяха, наложи се да я отделя и затворя в хола. А сега докато се обърна, за броени секунди мъжкия я оправи. Дотук съм с пет котки и ако пак е забременяла, просто не нам какво ще правя...  :91:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #43 -: Януари 19, 2010, 01:11:28 pm »
И аз се чудя как ще излизам сега...
Уф, котката ми пак се разгони, снищо до 6 сутринта не ме остави да спя, едни ревове бяха, наложи се да я отделя и затворя в хола. А сега докато се обърна, за броени секунди мъжкия я оправи. Дотук съм с пет котки и ако пак е забременяла, просто не нам какво ще правя...  :91:
Kaстрация!! Знам, че звучи жестоко, но след определена възраст даже е за препоръчване.
След дълги години мъки с разгонването на моята котка, от което пропищяха съседите, получих страхотно облекчение. Не се изтрайваше с това мяукане по 10 дена през 2-3 месеца. :blink: :blink: :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Януари 19, 2010, 01:25:59 pm »
Да, сега я инжектирах да се потисне разгонването, но ако е успяла да забременее... След две седмици ще я нося за кастрация, дано няма и други усложнения.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #45 -: Януари 19, 2010, 01:33:12 pm »
леле Лили, ми ако е бременна кво ще я правш бе  :o  малиии то ще стане отново лудница при теб - тамън се успокоиха нещата и сега бебета  :'(  дано да не е, че не ти завиждам изобщо...

леле вече снега на терасата е над перваза на прозорците и не спира да вали  :41:  вече трябва да изляза да го изрина, че ще падне терасата  :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Януари 19, 2010, 01:50:26 pm »
Откакто го подкарах тоя транзит на Плутон към нат. Луна в 8 дом, все някой в обкръжението ми или забременява, или абортира.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #47 -: Януари 19, 2010, 01:51:40 pm »
адаш , толкова ли е много снега? :o вчера ,като тръгвах от Бургас започваше да вали. онзи ден във Варна бях за 2 часа през ноща валеше само дъжд. направо съм изумена.
малеее ,това ли е терасата дето пийвахме бяло винце? :blink: измитай я ,/ може ли вещичката да не нае къде и е превозното средство? :19: :93: :93: :93:/ ,че ,ако падне къде ще си пиеме винцето през лятото?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Януари 19, 2010, 02:07:56 pm »
Да, много е снегът, така е натрупало, че движението по улиците е затруднено. Не знам как е положението с градския транспорт, пътят е затрупан, навсякъде има преспи. Но е много красиво, като в зимна приказка.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #49 -: Януари 19, 2010, 02:12:41 pm »
Вещичке,какъв е този сняг бе,душо?  :o Направо не мога да позная тераската-цялата затрупана.  ;D Аз току що се прибрах от конкурса и хапнах. Навън вали на парцалки. Няма да коментирам как мина на конкурса,щото трябва да кажат до петък резултатите.Бяхме 4-ма кандидати,но съм смаяна за много неща. Оказа се,че кандидатствам за дома за временно настаняване на деца "Вяра,Надежда и Любов" на другия край на София. Това изобщо не беше написано в обявата. Теглихме от 3 теми една - това също не беше уточнено. Голям смях. Ще черпя,ако не ме изберат.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Януари 19, 2010, 02:17:37 pm »
Да, много е снегът, така е натрупало, че движението по улиците е затруднено. Не знам как е положението с градския транспорт, пътят е затрупан, навсякъде има преспи. Но е много красиво, като в зимна приказка.  :rolleyes:

представям си морската градина :rolleyes:. красота!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #51 -: Януари 19, 2010, 02:20:44 pm »
адаш, Скарлетка това БЕШЕ СУТРИНТА сега снега на терасата ми е до кръста   :41: :41: :41:  досега ринах, изринах 1 метър и баялдисах  :-X  

да не говоря, че докато ринах кучето на комшийката /няква подобна на пекинез порода/ го изпуснали и то с глутницата улични мастии /които между другото се подвизават в нашия двор/ и тоа ситния пес се опитва да оноди една немска овчарка, ама песа и стига точно до гъза /муцуната му де/ и аз гледам отгоре сеир и се попикавам от смях. да ама туй куче нещо се скара с другите и за секунди му разпраха ухото. че се провикнах на комшийката да идва да си го взима, а търча до долу да ги разтървам песовете... ебаси филма направо.... добре, че нейния калпазанин не е много изяден - ше му мине за ден-два кат на кученце  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #52 -: Януари 19, 2010, 02:23:05 pm »
Хахахахаааа,кви са тия емоции там,бе? Ужас!  ;D  :33:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #53 -: Януари 19, 2010, 02:25:29 pm »
Хахахахаааа,кви са тия емоции там,бе? Ужас!  ;D  :33:

уф да им сер*ам на емоциите... поне половината тераса трябва да изрина, а нямам сила да се мръдна и продължава да вали като побесняло... направо нямам думи  :-X :-X :-X

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Януари 19, 2010, 02:28:03 pm »
Добре, че работата ми е на има-няма 20 минути път и Пикадили ми е на път, та си напълвих торбичката и се прибрах по живо по здраво още на обяд. Във Варна отдавна не сме виждали толкова много сняг.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Януари 19, 2010, 02:41:24 pm »
ееее,чак един метър :o ,вие във Варна не сте свикнали на сняг ,то е ясно ......... ,но така снега  ще измие и мърсотията и негативизма. :blink: ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #56 -: Януари 19, 2010, 03:04:11 pm »
У нас, у Софията има много повече негативизъм.Та трябва тук да вали по-честичко сняг,да измие нечистотията в душите на някои.  ;D Айде да бягам,че ме чака слугинска работа.  :wub:  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Януари 19, 2010, 03:17:28 pm »
У нас, у Софията има много повече негативизъм.Та трябва тук да вали по-честичко сняг,да измие нечистотията в душите на някои.  ;D Айде да бягам,че ме чака слугинска работа.  :wub:  ;)

абсолютно съм съгласна....,много е негативизма ,щото е събран от всички градове! , а и села......

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Януари 19, 2010, 03:20:43 pm »
Ето гледка от зимна Варна и от моята тераса.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #59 -: Януари 19, 2010, 03:32:34 pm »
Ай ай девойки, закършихте го във Варна май. Радвайте се на снега, бе Вещичке как един сняг ще ти срути терасата, той е лек.
Тук е по-скоро кално и мръсно и аз седя с тампони със спирт в ушите като последен опит да си оправя вирусонастинката. Ама утре ще трябва да изляза и не ми се мисли.