Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846887 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #60 -: Януари 19, 2010, 04:11:09 pm »
Ай ай девойки, закършихте го във Варна май. Радвайте се на снега, бе Вещичке как един сняг ще ти срути терасата, той е лек.
Тук е по-скоро кално и мръсно и аз седя с тампони със спирт в ушите като последен опит да си оправя вирусонастинката. Ама утре ще трябва да изляза и не ми се мисли.

ми Кайли, той е лек ама е пълна терасата до горе - смятай го ти: дължина 17 метра, ширина ~ 1,30 метра и е висок ~ 1 метър - туй тежи ееей  :o :o :o 

иначе му се радваме ама да не трябва да го ринем ние  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #61 -: Януари 19, 2010, 04:21:51 pm »
В тая виелица нищо радостно няма. Снегът е хубав в планините, във Варна спира живота направо, а и вятъра обърква всичко. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Януари 19, 2010, 04:31:02 pm »
Да, много е снегът, така е натрупало, че движението по улиците е затруднено. Не знам как е положението с градския транспорт, пътят е затрупан, навсякъде има преспи. Но е много красиво, като в зимна приказка.  :rolleyes:

представям си морската градина :rolleyes:. красота!

До там не мога да стигна въобще, хем съм съвсем наблизо... Не мога и да изляза на терасата, така е натрупало, ужъстъ!  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Януари 19, 2010, 04:49:31 pm »
В тая виелица нищо радостно няма. Снегът е хубав в планините, във Варна спира живота направо, а и вятъра обърква всичко. 

нямам спомен за съзнателните си 44год. ,за по-силен и страшен вятър от този ,който ме е духал във Варна....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #64 -: Януари 19, 2010, 04:56:03 pm »
Да, определено, аз веднъж щях буквално да хвръкна.  ;D
Който не е бил във Варна по-дълго даже му се струват чудни тия работи, но като му се случи и тогава разбира, както на теб ти е дошло на главата викаш .....  :blink: 

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Януари 19, 2010, 05:10:18 pm »
коя ли е планетата управител на вятъра? :mellow:
дали не е уран? :unsure: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #66 -: Януари 19, 2010, 05:19:55 pm »
Мислела съм преди години, когато се запалих по уинд сърф. Тогава обаче Нептун беше виновник, все пак се свързва с морето.  :blink:
И все пак по това време ужасно обичах летния вятър, особено вечер ...а май си права, че може да е Уран, в периода усещах полъха на промяната, който настъпваше с транзит на Уран, преминаването му около ИЦ.
Или поне силния буреносен такъв е по него...незнам.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Януари 19, 2010, 06:19:04 pm »
У нас, у Софията има много повече негативизъм.Та трябва тук да вали по-честичко сняг,да измие нечистотията в душите на някои. 

Не си мислете, че при нас не е така. По-негативни хора от варненци и добруджанци не съм виждала, дребнави душици са. По-гадни са от шопите хиляда пъти, за варненците пък да не говорим какви са снобари без покритие.  ;D Предпочитам с шопи да си имам работа, отколкото с тукашните тарикати.
Разбира се, винаги има и изключения. Но като че ли живущите в Пловдив и Юго-западна България ми се струват по-различни, по-душевни хора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Януари 19, 2010, 06:19:55 pm »
е , най-накрая компетентна личност кандидат за еврокомисар! тук проблем няма да ема ,защото човека е качествен и изключително компетентен. наред с това притежава изключителна харизма ,многодобър човек и толерантен. по-добра кандидатура от тази не би могла да бъде излъчена.
уважението на страната ни ще бъде възвърнато.
изключителна личност! страхотен специалист!
успех и желая от сърце.....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #69 -: Януари 19, 2010, 06:38:38 pm »
По-негативни хора от варненци и добруджанци не съм виждала, дребнави душици са.

А и по- на север от Варна са по-топли и широко скроени хора принципно.  :blink: Аз от тях много добрини съм видяла, ей тъй без да те познават дори. 

*

Uran

• 6041
« Отговор #70 -: Януари 19, 2010, 08:40:54 pm »
У нас, у Софията има много повече негативизъм.Та трябва тук да вали по-честичко сняг,да измие нечистотията в душите на някои. 

Не си мислете, че при нас не е така. По-негативни хора от варненци и добруджанци не съм виждала, дребнави душици са. По-гадни са от шопите хиляда пъти, за варненците пък да не говорим какви са снобари без покритие.  ;D Предпочитам с шопи да си имам работа, отколкото с тукашните тарикати.
Разбира се, винаги има и изключения. Но като че ли живущите в Пловдив и Юго-западна България ми се струват по-различни, по-душевни хора.
Подкрепям това мнение, за съжаление. Със софиянци, бургазлии и др. от южна България работя страхотно, но варненци са наистина дребни душици.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #71 -: Януари 19, 2010, 08:55:51 pm »
ей,  :29: идвам

ми аре идвай де - чакам та  :P  да та видя как ши долазиш тука на баира  ;D  аз като е такова времето мноо обичам да пека разни работи във фурната и цял ден мога да си кисна в кухнята  ;D ;D ;D   обаче мноо мразим да мия чинии и тави после  :-X

и аз идвам, и мога да мия чиниите до БЛЯСЪК!!!..и баница с праз мноо обичам  :-[

ихаааааа намерих си мияч на чинии и дегустатор  :57: :57: :57:

« Отговор #72 -: Януари 19, 2010, 09:40:31 pm »
Гледайте Теодора Стефонав при Иван и Андрей СЕГА
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Януари 19, 2010, 09:48:36 pm »
Гледайте Теодора Стефонав при Иван и Андрей СЕГА

на мен през 1996г. Теодора всичко ми позна :blink:.
аз лично много и вярвам и я гледам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #74 -: Януари 19, 2010, 09:53:39 pm »

Подкрепям това мнение, за съжаление. Със софиянци, бургазлии и др. от южна България работя страхотно, но варненци са наистина дребни душици.

Аз имам много приятелки в Пловдив и Пловдивско. Много са топли и искрени. И в София има готини хора. Но мисля,че си е до човек.  ;D

« Отговор #75 -: Януари 19, 2010, 10:11:25 pm »
Да ви кажа, едно е хубавото на София - общуваш си с цялата страна  ;D Но такива хора като габровците нЕЕЕЕЕмаааа!!!! И нямат нищо общо с чувството за хумор.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #76 -: Януари 19, 2010, 10:15:00 pm »
...а с котките без опашки имат ли ?  ;D
При Слави пък са се събрали и го дават тежко...като на някакъв академичен съвет.

*

abroad

« Отговор #77 -: Януари 19, 2010, 10:39:21 pm »
...а с котките без опашки имат ли ?  ;D
При Слави пък са се събрали и го дават тежко...като на някакъв академичен съвет.

но пък го изиграха мнооого добре...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Януари 20, 2010, 12:23:56 am »
Абе девойки, на мен тръгнаха някакви психопати да ми звънят. Преди малко ми звънна някакъв private number на домашния, т.е. без идентификация. При условие, че домашния ми никой не знае и го няма в телефонния указател. И някакъв дърт перверзник с мазен глас пита може ли да говори с мене. Започва да ми се обяснява, че ме е виждал някъде, че имал доста мои неща и искал да ме види и на живо. На въпроса ми какви неща отговори, че има направени любителски снимки. Абе майтап няма, но първоначално се стреснах, всякакви психопати има. Ами ако наистина е някой воайор, гледа с телескоп прозорците на хората и си прави снимки. Аз гола вкъщи нямам навика да ходя, нито да се преобличам или събличам на светната лампа с вдигнати щори, обаче тоя ме изуми.  :-\ А докато си говорих с една приятелка да споделя за случилото се с нея, мъжкия котарак тихомълком зад гърба ми успя пак да оноди женската. Сега ако пак има котенца, не знам вече, направо ми идва да се гръмна...  :91:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #79 -: Януари 20, 2010, 07:16:24 am »
Лили, споко бе подозирам, че тия са от телефонните измамници, но са сменили тактиката  ;D  на мен са ми звъняли тайни ухажори, непознати кръстници и всякакви и аз се забавлявам невероятно като си говоря и се лигавя с тях и накрая те ми затварят  :85: :85: :85:

номера с тайните снимки и на мен са ми го прилагали, но обикновено отговорът ми е: ми супер, имай си колкото искаш мои снимки, защото ще си останеш само с тях и с чекиите!  :85: :85: :85: :85: :85:

щото те започват да те въртят само и само да кажеш някакво име, а аз не казвам никакво и тях ги хваща щръклицата и накрая ми затварят телефона. и на мен са ми звъняли на домашният телефон, а онзи ден ми звъннаха на мобилния със скрит номер  :-X  майната им - ако си на кеф ги трови, ако не - директно им затваряй  ;D ;D ;D