Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846873 Прегледи
*

Hanna

Re:Говорилня 2
« Отговор #140 -: Януари 21, 2010, 11:28:18 pm »
Извинявам се, не знаех, че тук така общувате. Защо всъщност се набутвате с тел. разговори, а не си направите един общ чат в IM (напр. скайп)?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Януари 21, 2010, 11:33:14 pm »
Който има време, да си чати. Напоследък за мен чатът е лукс.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Януари 21, 2010, 11:34:13 pm »
Извинявам се, не знаех, че тук така общувате. Защо всъщност се набутвате с тел. разговори, а не си направите един общ чат в IM (напр. скайп)?

в астросайт и импулси е смешно. говорим за духовни неща.
все пак не сме елмаз ,гепи ме и кви още бяха.... ;D ;D
простено ти е! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hanna

« Отговор #143 -: Януари 21, 2010, 11:40:19 pm »
Е, там не е само за чат. Може да се осъществи и безплатен конферентен разговор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #144 -: Януари 21, 2010, 11:49:43 pm »
Е, там не е само за чат. Може да се осъществи и безплатен конферентен разговор...

Какво става тук?!Каква е тази драма...?!
Как пък да не седна вкъщи да провеждам конферентни разговори по скайпа.Имам си GSM,вдигам го и говоря-импулсен,розов и т.н...Който го е страх от мечки-не ходи в гората.
Извинявай,но малко ми се струва,че преекспонираш проблема си на хора,които нямат нищо общо с него...

*

Divna

« Отговор #145 -: Януари 22, 2010, 05:32:11 am »
Hanna i az kato teb sam na4inae6ta, no se opitvam da razbera ostanalite. Ne mi haresva tonat koiito izpolzva6 pri polojenie, 4e tuk sa ti pomagali dosega dosta (pone dokolkoto sam uspiala da prosledia temite naposledak). Komentirani sa bili i tvoi karti i karti na priiatelite ti i t.n. Az na tvoe miasto bih bila blagodarna, za6toto mnogo ot syforumtzite sa otdelili vreme, za teb, za da ti otgovoriat. Ne samo ti ima6 problemi i iska6 da gi re6i6 vednaga. Niama jivo 4ove6ko sa6testvo bez problemi. Opitaii se da bade6 po-tarpeliva. Netarpenieto e harakterno za detzata, a vsi4ki tuk sme ve4e porasnali. I v saiit, kato toia niama miasto za obidi. Tuk pi6at inteligentni, zreli i duhovni hora, koito umeiat da ob6tuvat.
A ako tarsi6 profesionalen astrolog, v Internet moje6 da go nameri6. Ima mnogo imena na astrolozi, nevijdam kakyv e problema.

*

Asol

• 4140
« Отговор #146 -: Януари 22, 2010, 06:00:23 am »
Абе Хана, с риск да прозвуча грубо, знаеш ли на тук пишещите какво им е в живота и какви са като хора, че слагаш етикети ?  Опитай се да погледнеш от другата страна, не само от твоята камбанария. Пък има хора, които професионално се занимават с това, щом си плащаш за услугата, не виждам какъв е проблема ?  Поздрави за всички самовлюбени астролози   :19: :57: :88:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #147 -: Януари 22, 2010, 07:09:24 am »
Незнам..., може и да греша, но Хана много ми прилича на Хело.

*

crazy_666_999

« Отговор #148 -: Януари 22, 2010, 11:25:03 pm »
Хора сега имам една квадратура на наталния с транзитния Сатурн..та найстина ли такъв транзит води до големи кризи?Защото сега имам още няколко кофти квадратури иии не знам :как ще я карам-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #149 -: Януари 22, 2010, 11:30:15 pm »
Хора сега имам една квадратура на наталния с транзитния Сатурн..та найстина ли такъв транзит води до големи кризи?Защото сега имам още няколко кофти квадратури иии не знам :как ще я карам-\

не е никак лек периода на квадратурата.
горен или долен квадрат прави сатурн?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Януари 22, 2010, 11:35:37 pm »
Незнам..., може и да греша, но Хана много ми прилича на Хело.

да,ама не!ханна я няма и не е хело. сигурна съм!

*

crazy_666_999

« Отговор #151 -: Януари 22, 2010, 11:55:34 pm »

не е никак лек периода на квадратурата.
горен или долен квадрат прави сатурн?
Долен ето я и картата...

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Януари 23, 2010, 12:09:12 am »
малее,много кармични аспекти имаме с теб! :-\
мисля ,че големите вътрешни промени са започнали ,сега ,като мине като валяк през луната ти ,ще си свърши докрай работата и най-накрая ще направиш правилните решения по отношение на емоций,дом и връзки! :blink:

*

crazy_666_999

« Отговор #153 -: Януари 23, 2010, 12:35:39 am »
Дано да си права относно решенията,дано да дойде ден в които да успея да взимам правилните такива..Защото сега май не успявам да взимам никакви...Не зная май изпитвам някакъв страх че ще взема погрешното решение иии когато го взема почвам да се колебая и да си оставям вратички да се върна назад.Дано занапред нещата да се променят :blink:
п.с. Благодаря ти много за отговора :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #154 -: Януари 23, 2010, 12:39:23 am »
Дано занапред нещата да се променят :blink:

най-големите промени ще бъдат по 5/11-ти. тук са сериозните противопоставяния. всяко приятелство правиш любов ,всяка връзка за теб е любов.
бързиге решения винаги са били проблем ,бавните такива не са били решения,компромисите почти ги няма-не ти харесват и не ги обичаш....
време е ,просто трябва да поработиш в/у това! ;) :blink:

*

crazy_666_999

« Отговор #155 -: Януари 23, 2010, 01:01:01 am »
Дано занапред нещата да се променят :blink:

най-големите промени ще бъдат по 5/11-ти. тук са сериозните противопоставяния. всяко приятелство правиш любов ,всяка връзка за теб е любов.
бързиге решения винаги са били проблем ,бавните такива не са били решения,компромисите почти ги няма-не ти харесват и не ги обичаш....
време е ,просто трябва да поработиш в/у това! ;) :blink:
ох не зная какво друго да направя освен да те  :88:-вам виртуално... ;)да ти благодаря отново и да ти пожелая лека нощ :blink: :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Януари 23, 2010, 01:03:29 am »

ох не зная какво друго да направя освен да те  :88:-вам виртуално... ;)да ти благодаря отново и да ти пожелая лека нощ :blink: :blink: :blink:

:wub: и на теб лека! :blink:

*

Nebesna

« Отговор #157 -: Януари 23, 2010, 07:14:42 pm »
Ох, във Варна зимата е много люта. В къщи отоплението работи цял ден и пак зъзна при мисълта, че трябва да вляза в банята. Брррррррр! Вече си мечтая за топло лято. :(

« Отговор #158 -: Януари 23, 2010, 07:22:57 pm »
И в СФ е сух студ и вее леден вятър, но предпочитам студените сезони пред лятото.  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Януари 23, 2010, 07:32:57 pm »
Мчи вие там имате ли ветрове? Снощи във Варна беше тих ужас, страшна виелица и снегонавявания. Залостила съм се в нас и не си показвам носа навън, само по необходимост. Верно, такава люта зима отдавна не сме имали...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.