Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847331 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #180 -: Януари 25, 2010, 12:15:11 am »
по БТВ-и има концерт на МАРАЯ КЕРИ.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #181 -: Януари 25, 2010, 12:27:27 am »
лека нощ момичета :58: :kissd:
поразмърдахме неделнишки мозъчета ....
лека и спорна седмица.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #182 -: Януари 25, 2010, 12:30:55 am »
Лека нощ. Преди малко хвърлих "бомба" в една от съседните теми, но се надявам да не ми се сърдят много. Както се казва, който го е страх от мечки да не ходи в гората, т.е. да не се допитва до астролог.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #183 -: Януари 25, 2010, 08:10:41 am »
Нищо лошо не е станало :rolleyes:Добро утро.След малко ще отговоря на въпросите от съседната тема.
Радвам се,че разгледахте въпроса който поставих....и е безупречно.
Знанията ви са на страхотно ниво.Дано ние които по-малко разбираме,черпим от вас с шепи :blink:ако нямате нищо против :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #184 -: Януари 25, 2010, 08:37:48 am »
лелееееееее навън е страшен студ -17*, а тоа пес е егати ентусиаста  ;D ;D ;D  не мога да я прибера в къщи....

и за капак ми свършиха цигарите... дано да има в магазина...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #185 -: Януари 25, 2010, 10:20:10 am »
Как тълкувате  :vlu: :soe: :mar: на върха на ИЦ Водолей? За значението на знака съм чела в книгата на Спилър, но не намирам информация за съвпада.  И тъй като е в 4 дом трябва ли да се прави връзка с дома, семейството, корените ... ?

*

Asol

• 4140
« Отговор #186 -: Януари 25, 2010, 10:33:57 am »
Ако  :vlu: ти е в 4 дом и в  :soe: с  :mar:, то това по мое мнение, което си е субективно /не те познавам като човек/, е необходимо да намериш и преоткриеш чрез своята воля и начина си на действие, корените си образно казано и себе си в частност - своята индивидуалност.  :blink:
« Последна редакция: Януари 25, 2010, 10:40:36 am от Asol »

*

Divna

« Отговор #187 -: Януари 25, 2010, 11:07:50 am »
Ако  :vlu: ти е в 4 дом и в  :soe: с  :mar:, то това по мое мнение, което си е субективно /не те познавам като човек/, е необходимо да намериш и преоткриеш чрез своята воля и начина си на действие, корените си образно казано и себе си в частност - своята индивидуалност.  :blink:

Благодаря ти Аzol!
Бях на 25г., когато "разбулих" една тайна свързана със семейството ми, т.е. корените ми. Просто е много лично, за да го споделям тук. Не мисля обаче, че това е била целта на СЛВ в случая.
Да открия себе си, моята индивидуалност ...? Трябва да търся каква ми е кармата? Ами и аз като всички останали си нося кръста, т.е. имам си карма и съм я разбрала каква ми е. Сега да разбирам ли, че ми остава само да работя върху всичко това? Нещо не ми се връзва  :-\

*

Kaya

• 2893
« Отговор #188 -: Януари 25, 2010, 11:37:11 am »
казват, че раху приема по- скоро енергията на планета, с коят е в съвпад т.е. марс- овнешкото  е павилният избор:) това е мястото накъдето  и както да се развиваш е и оттенкък на дома и зодията "под" съвпада
а ако това е натално положение често става дума за развеждане на родители, семейни пробелми и  "несходство" в характерите
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #189 -: Януари 25, 2010, 11:37:55 am »
Как тълкувате  :vlu: :soe: :mar: на върха на ИЦ Водолей? За значението на знака съм чела в книгата на Спилър, но не намирам информация за съвпада.  И тъй като е в 4 дом трябва ли да се прави връзка с дома, семейството, корените ... ?

проблема ти  е в това ,че си изключително целенасочена и най-вече емоционално недостъпна , а на моменти и агресивна в многото си очаквания.
имаш новаторски хрумвания и енергия с която да ги изразиш.
съвпада на свободния дух и посоката на индивида/водолей/ с волята и енергията /марс/ в дома на кармата ,емоцията ,дълбокото самосъзнание би следвало да изразяваш енергията изключително емоционално и твърдоглаво дори понякога ,за да вървиш по пътя на израстването.
бързо пламва искрата при теб и дома ти винаги разчита на твойта воля и активност. :lol: мой разсъждения :lol: :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #190 -: Януари 25, 2010, 12:09:11 pm »

проблема ти  е в това ,че си изключително целенасочена и най-вече емоционално недостъпна , а на моменти и агресивна в многото си очаквания.
имаш новаторски хрумвания и енергия с която да ги изразиш.
съвпада на свободния дух и посоката на индивида/водолей/ с волята и енергията /марс/ в дома на кармата ,емоцията ,дълбокото самосъзнание би следвало да изразяваш енергията изключително емоционално и твърдоглаво дори понякога ,за да вървиш по пътя на израстването.
бързо пламва искрата при теб и дома ти винаги разчита на твойта воля и активност. :lol: мой разсъждения :lol: :rolleyes:

Мерси Марая!
Емоционално недостъпна -да, но само за хората които непознавам. Външна агресия-липсва. Може би я изразявам по-скоро вътрешно. Като си имам проблеми, се затварям в себе си и си поплаквам, не си го изкарвам на никого. Така се освобождавам от отрицателната енергия. Но мисля, че това ми идва от квадратурата на Марс с Луна. С тази моя "инвалидна" Луна хич не ми е леко.
Поскоро съм упорита отколкото твърдоглава  ;)
За дома съм съгласна - всички чакат всичко от мен. Не съм легнала на ничий гръб.
Значи само мога да се радвам, че СЛВ е в съвпад с Марс, защото това би трябвало да ми дава допълнителна сила, за да продължавам да следвам пътя на моето израстване  ;D.

*

Divna

« Отговор #191 -: Януари 25, 2010, 12:59:37 pm »
казват, че раху приема по- скоро енергията на планета, с коят е в съвпад т.е. марс- овнешкото  е павилният избор:) това е мястото накъдето  и както да се развиваш е и оттенкък на дома и зодията "под" съвпада
а ако това е натално положение често става дума за развеждане на родители, семейни пробелми и  "несходство" в характерите

Блогадаря ти Kaya!

*

Helo

« Отговор #192 -: Януари 25, 2010, 05:37:06 pm »
Между другото, забелязвам, че почти всички от форума са Плутонианци. Не знам колко на брой са Уранианците, ама Плутонианците са повече от половината от пишещите.

Лили ги съчетава и двете - тя е Урано-Плутонианка.  :P ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #193 -: Януари 25, 2010, 05:46:31 pm »
Урано-нептуно-плутонианка, не ми подценявай Нептуня.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #194 -: Януари 25, 2010, 07:06:57 pm »
мамка им и тъпи НАП-аджии пак измислиха поредната простотия. от няколко дни  приемат декларации за тези, които са безработни и не си внасят здравни осигуровки и то до края на този месец - демек до края на седмицата. оня ден го измислили и срок 2 седмици  :angry: :angry: :angry:  чумата да ги тръшне, в най големия сняг и блокаж на пътища, трябва да ходиш до там и да се занимаваш с глупости  :angry:

това им е новият начин да събират пари. за неподадена декларация глобите били от 500лв нагоре  :angry: :angry: :angry: тъпаци ниедни  :o  и кво на босия цървулите ще вземат! да ма фанат за 10тата планета и да и свирнат да еба  :91: :91: :91:

*

missKapriz

« Отговор #195 -: Януари 25, 2010, 07:13:42 pm »
До края на февруари не е ли?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #196 -: Януари 25, 2010, 07:18:52 pm »
До края на февруари не е ли?

до края на януари било  :-X

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #197 -: Януари 25, 2010, 08:48:24 pm »
мамка им и тъпи НАП-аджии пак измислиха поредната простотия. от няколко дни  приемат декларации за тези, които са безработни и не си внасят здравни осигуровки и то до края на този месец - демек до края на седмицата. оня ден го измислили и срок 2 седмици  :angry: :angry: :angry:  чумата да ги тръшне, в най големия сняг и блокаж на пътища, трябва да ходиш до там и да се занимаваш с глупости  :angry:

това им е новият начин да събират пари. за неподадена декларация глобите били от 500лв нагоре  :angry: :angry: :angry: тъпаци ниедни  :o  и кво на босия цървулите ще вземат! да ма фанат за 10тата планета и да и свирнат да еба  :91: :91: :91:

Вещичке,  тази декларация се подава от всички лица, които се осигуряват здравно за своя сметка и не са регистрирани в НАП като ет, св-професии, земеделски производ. и др.
Декларацията се подава независимо дали си внесъл здравното или не си. Това е еднократно. Важното е да е подадена. Може да се разпечата и да се изпрати по пощата с обратна разписка.
Тези които за първи път през 01,2010г. ще им се наложи да си внасят здравното сами , за тях  срокът е 28.02.2010г.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #198 -: Януари 25, 2010, 08:57:25 pm »
Това важи за онези, които са регистрирани в Бюрото по труда като безработни, или за всички?
Защото аз не съм регистрирана никъде - нито като безработна, нито като упражняваща свободна професия. И не внасям здравни осигуровки, нито пък ползвам услугите на тукашната медицина. Мерси, вече умориха майка ми! А и през последните няколко месеца повече клоня към безработна, няма почти никакви поръчки и никакви плащания.
Да си гледат работата!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #199 -: Януари 25, 2010, 09:00:24 pm »
аз бях в бюрото за безработни до март миналата година. оттогава никъде не съм. трябва ли да подавам нещо. и осигуровки не си плащам никакви  :-\