Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848326 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #260 -: Януари 26, 2010, 01:32:42 am »
Превеждам  :73:, имам две поръчки за утре сутрин... А пък и по това време най обичам да работя. Тишина...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #261 -: Януари 26, 2010, 01:33:21 am »
Да, удачно е. Лека ти работа. И да се наспиш.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #262 -: Януари 26, 2010, 03:01:26 am »
Lillie, имаш страхотен котарак. И само какво място си е намерил за медитация ...  :57:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #263 -: Януари 26, 2010, 10:07:24 am »
Лили,  страхотен е, няма ли да става татко скоро... :-[
Аз все се приказвам, че искам персийска котка, но все ми се налага да пътувам, и няма на кого да я оставям.
Та съм си казала,че ако остана сама/като гледам си е доста реална възможност/ да си взема котка. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #264 -: Януари 26, 2010, 01:18:58 pm »
О, този няма да го правя татко, още е на 5 месеца, макар че вече има такива мераци и се качва върху братчетата си. Той е от котенцата, дето котката ми народи през м. август, мъжкият добре се е постарал. Таткото е сив. Голямо блаженство е да се събудиш сред пет персийски котки, топли, космати, пухкави. Обаче мъжките много взеха да се ревнуват помежду си, всеки иска внимание и сутрин като се събуждам става голяма борба кой пръв ще влезе под завивките ми да го намачкам и нагушкам.  ;D
Да, голям ангажимент са котките, а имам и кучета /от майка ми/, и заради тях никъде не мога да пътувам извън града, ако няма кой да ми ги гледа за ден-два.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #265 -: Януари 26, 2010, 01:23:20 pm »
Лили, а като се омъжиш, мъжо как ще приеме конкуренцията в лицето на котаците а  ;D ;D ;D ;D ;D  с толкова гушкане и целуване, ми те мъжете не са свикнали да са на второ място  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #266 -: Януари 26, 2010, 01:28:37 pm »
Хе хе, то направо на групов секс ще го обърнем с толкова котки в леглото.  ;D Майтап няма, но навремето  като имах мъжко куче и мъжки котарак и като се случеше да докарам някое гадже в нас, как стояха и гледаха ревниво и с укор в погледа... много е смущаващо, не може да се концентрира човек върху гаджето.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #267 -: Януари 26, 2010, 01:29:48 pm »
Голямо блаженство е да се събудиш сред пет персийски котки, топли, космати, пухкави. Обаче мъжките много взеха да се ревнуват помежду си, всеки иска внимание и сутрин като се събуждам става голяма борба кой пръв ще влезе под завивките ми да го намачкам и нагушкам.  ;D

аз направо ти завиждам ;D ;D ;D , в нас има кучекот ,който ходи само при най-голямата ми дъщеря и направо е като мъж..с характер и маниер.
а другата котка е такава бясна уранянка ,че на ден навърта сигурно по 20км. въобще не обича да се гушка.. :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #268 -: Януари 26, 2010, 01:35:49 pm »
Моята кръстница, която е арменка, разказва как навремето е имала 13 котки. И като се омъжва, мъжът й идва да живее в нейната фамилна къща. И продължава: "Лягаме си в леглото, гушваме се под юргана, на мъжо тъкмо му се пробужда ентусиазма и изведнъж скачат 13те ми котки отгоре ни в леглото, една след друга, като падащи бомби".  Та и при мен така се очертава, ако котките продължат да се възпроизвеждат... :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #269 -: Януари 26, 2010, 03:06:50 pm »
хахахааааааа ама поне ще е забавно  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #270 -: Януари 26, 2010, 03:08:36 pm »
Искам да ви попитам ,дирекциите в астро ком с Solar arc ли са отбелязани? :rolleyes:
Или нещо съм в грешка?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #271 -: Януари 26, 2010, 03:14:12 pm »
Да, това е дирекция на слънчевата дъга, една от най-използваните.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #272 -: Януари 26, 2010, 03:15:31 pm »
Благодаря ти :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #273 -: Януари 26, 2010, 03:21:20 pm »
Ползвам тази дирекция, вкл. и за ректификация, и дотук ми върши чудесна работа. С примарни не работя все още. Интересното е, че още преди години успях да си ректифицирам хороскопа, ползвайки зодиакалната дирекция на слънчевата дъга в Зет 5.12, и тази ректификация накрая излезе най-точна. Правени са ми ректификации и от други астролози, с примарни, но нямаше такава точност и часът бе мръднал доста напред, макар че по принцип е точен и става въпрос за отклонение максимам до 5 минути.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #274 -: Януари 26, 2010, 03:25:42 pm »
Ползвам тази дирекция, вкл. и за ректификация, и дотук ми върши чудесна работа. С примарни не работя все още. Интересното е, че още преди години успях да си ректифицирам хороскопа, ползвайки зодиакалната дирекция на слънчевата дъга в Зет 5.12, и тази ректификация накрая излезе най-точна. Правени са ми ректификации и от други астролози, с примарни, но нямаше такава точност и часът бе мръднал доста напред, макар че по принцип е точен и става въпрос за отклонение максимам до 5 минути.

Лили, за примарните дирекции съм чела, че са много точен метод, изискващ точен час на раждане. Ти как мислиш?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #275 -: Януари 26, 2010, 03:52:55 pm »
Е добре де, Лили като си направи ректификация по точни аспекти ли се води ..? Ето това много ме обърква. В някои случаи действат преди, в други после, как да се ориентирам.  :rolleyes:   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #276 -: Януари 26, 2010, 03:59:13 pm »
Най-ефикасни са дирекциите към ъглите в хороскопа и респ. директирани ъгли към натална планета-сигнификатор. Но сега ги съчетавам с индийските варги, т.е. производни карти, те дават по-детайлизирана информация според вида събитие, и така се доизпипва часът на раждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #277 -: Януари 26, 2010, 04:01:33 pm »
Това е страшно много работа....особено директирането на ъглите. :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #278 -: Януари 26, 2010, 04:06:10 pm »
Лили, за примарните дирекции съм чела, че са много точен метод, изискващ точен час на раждане. Ти как мислиш?

По тази логика ако не ти е точен часът, а ориентировъчен, как ще се ректифицира с тях? Не знам, нямам мнение за тази техника, не съм я ползвала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #279 -: Януари 26, 2010, 04:07:42 pm »
Това е страшно много работа....особено директирането на ъглите.

О, да, затова сядам да ректифицирам, само ако ми е даден някакъв ориентировъчен час на раждане. Иначе не виждам смисъл, а пък и не мога да отделя толкова много време.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.