Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849593 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #300 -: Януари 26, 2010, 10:12:47 pm »
Не беше съкращение, просто правеха шашми. Изкарах там до края на сезона, но длъжността ми бе заета от новодошлата, протежето на управителката. Но в края на сезона ми казаха, че вече нямат нужда от мен. Всички, които влязоха с връзки, останаха да работят целогодишно и все още са на работа там, минаха години...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #301 -: Януари 26, 2010, 10:40:28 pm »
Не беше съкращение, просто правеха шашми. Изкарах там до края на сезона, но длъжността ми бе заета от новодошлата, протежето на управителката. Но в края на сезона ми казаха, че вече нямат нужда от мен. Всички, които влязоха с връзки, останаха да работят целогодишно и все още са на работа там, минаха години...

Лили, аз мисля, че ти ще се омъжиш, когато Уран влезе в Овен в твоя 5-ти дом, защото в този дом се намират управителя на 7-ми дом и Слънцето. Преди него, Юпитер ще проправи пътя.

« Отговор #302 -: Януари 26, 2010, 10:48:37 pm »

Лили, аз мисля, че ти ще се омъжиш, когато Уран влезе в Овен в твоя 5-ти дом, защото в този дом се намират управителя на 7-ми дом и Слънцето. Преди него, Юпитер ще проправи пътя.

Това е направо по темана за работодателите  ;D ;D ;D  :wub: :wub: :wub:

Небесна, да не се обидиш нещо. Майтапя се. :58:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #303 -: Януари 26, 2010, 10:54:13 pm »
 :57: Това пък откъде ти хрумна? Няма кандидати, нищо че майката на бившия упорито ме ухажва... А и в интерес на истината не горя от желание и не смятам да избързвам, нито съм си го поставила за цел това. Да, имам определени очаквания, свързани с навлизането на Юпитер и Уран в Овен. Близо ще са до Слънцето ми на върха на 5 дом, а то управлява 9 дом в картата, интерсептирания там Лъв. И според мен съвпадът на Юпитер/Уран със Слънце на К5 ще е като второ раждане за мен, символично казано. Възможно е тогава да се освободя от някои неща, които отдавна ми тежат, но първо ще трябва да си разчистя авгиевите обори, каквато всъщност е целта на плутоновия транзит сега... Абе да видим какво ще стане, не бързам заникъде. Също така си мисля, че може би тогава ще се почувствам най-сетне по-свободна да отделя повече време и усилия на развитието си на астрологичното поприще, евентуално като професионален ангажимент, макар че все още не се чувствам готова... Очаквам някаква творческа експлозия аз, но надали отново ще тръгна да рисувам или да се занимавам с приложни изкуства, нещо друго ще да е...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #304 -: Януари 26, 2010, 11:01:13 pm »
Леле, не ме стряскайте така! В картата на бившия има показатели за жена астролог, езотерик, космонавт ( ;D),  чалната или жена, която ще го прави луд - съвпад на Луна с Юпитер и Уран в Стрелец близо до ДС и Нептун в края на 7 дом... Това да не съм аз бе!? Ааааа, ще се гръмна! Няма тръпка отдавна там.  :33:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #305 -: Януари 27, 2010, 08:41:35 am »
Абе тя тръпката може пак да те тресне, знае ли човек.  :P ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #306 -: Януари 27, 2010, 09:17:06 am »
Ха, сега ще ви сложа снимка на Ерос.
На другата програмка е, която ми е на работа...значи утре.
Исках да видите Ерос колко неправилна форма има - прилича на крива буца,
нищо симетрично. А ние припадаме по него и го свързваме с романтични чувства.

Ето ви го Ерос-а. http://www.youtube.com/watch?v=vXv--TMefbs   ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #307 -: Януари 27, 2010, 09:23:30 am »
Леле, не ме стряскайте така! В картата на бившия има показатели за жена астролог, езотерик, космонавт ( ;D),  чалната или жена, която ще го прави луд - съвпад на Луна с Юпитер и Уран в Стрелец близо до ДС и Нептун в края на 7 дом... Това да не съм аз бе!? Ааааа, ще се гръмна! Няма тръпка отдавна там.  :33:

Лили,време е да пощръклееш и да станеш космонавт. Може и пилот.И те са по Уран.  ;) И,вярвай ми, Уран ще "тресне" яко Овните,родени през март. Като прибавиш и транзита на Плутон, няма да се познаеш след това ти ли си или някой друг.  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #308 -: Януари 27, 2010, 09:43:31 am »
Ха, сега ще ви сложа снимка на Ерос.
На другата програмка е, която ми е на работа...значи утре.
Исках да видите Ерос колко неправилна форма има - прилича на крива буца,
нищо симетрично. А ние припадаме по него и го свързваме с романтични чувства.

Ето ви го Ерос-а. http://www.youtube.com/watch?v=vXv--TMefbs   ;D

Не се гъбаркайте с Ероса-може и буца да е,ма така може да те изпляска,че не е истина !  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #309 -: Януари 27, 2010, 12:11:07 pm »
Това от опит ли го знаеш?  :P

Абе какъв тоз Ерос, в смисъл знам, но наблюдавате ли го в картите си наистина?  :blink:  

Страшна работа - дирекционен Ас ми е в съвпад с натален Ерос, а ди/е/ректирал Ерос е в опозиция с Венера, е тя малко отминала, но що пък да не я броим...  ;D Направо се наелектризирах от тази информация.  :57:  

Пък на дърти години като ми съвпадне прогресивния Нептун с натален Ерос, ще пропадна и ще умра, пристрастена към секса.  ;D :blink: :P   
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 12:34:45 pm от sunrain »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #310 -: Януари 27, 2010, 12:36:32 pm »
уууууууууужас  :angry: 

тия деца цяла седмица ще си останат в къщи пак  :-\   ще забегна някъде в дън гори тилилейски накрая  :'(  по цял ден седят и се ровят в готварските ми книги и се чудят каква простотия да измислят и само ме карат да им правя десерти  :41:

то не бяха грипни ваканции, сега и дървени... аман беееее  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #311 -: Януари 27, 2010, 12:38:02 pm »
Дай им да пият бира да се кротнат.  :86:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #312 -: Януари 27, 2010, 12:39:14 pm »
Това от опит ли го знаеш?  :P

Че как  :mellow:

Честит ти Ерос и го оползотвори,то с говорене не става само  :rolleyes: Абе вземи сътвори нещо,той Ерос и това може  ;)
Има и тема за Ерос-ако си я пропуснала или забравила се освежи с нея,почерпи опит от вече еректиралите  :P ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #313 -: Януари 27, 2010, 12:41:06 pm »
Ще се върна да я препрочета, помня, че имаше такава, да.

За сътворяването по-съм съгласна, щото то другото и без това е ясно, че се оползотворява, незнаех, че става и за туй, но някак си има логика.  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #314 -: Януари 27, 2010, 12:41:29 pm »

тия деца цяла седмица ще си останат в къщи пак  :-\   ще забегна някъде в дън гори тилилейски накрая  :'(  по цял ден седят и се ровят в готварските ми книги и се чудят каква простотия да измислят и само ме карат да им правя десерти  :41:

Що бе-накарай ги да чистят къде каквото има,вкарай ги в малко санитарна ваканция  ;D А накрая може и да ги научиш как и да готвят,Марая как си мислиш се оправя с 5 киндъра-дори най-малките могат да готвят  :P ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #315 -: Януари 27, 2010, 12:42:27 pm »

На теб вчера и днес транзитната Луна ти натиска Марса и бесовете ще те хванат и без децата в къщи.  :19:  Метни едно малко,детско и ще ти минат ядовете. Но не прекалявай,че Нептуна на МЦ нъл знаиш ко праи.  :49: :85:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #316 -: Януари 27, 2010, 12:44:32 pm »
Синухе, тя Вещичка каквато е дива, едва ли наследниците й ще са по-мирни, че и заповеди да слушат.  :blink: ;D
Аз затуй предлагам бира, че ще ги отпусне бяса.  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #317 -: Януари 27, 2010, 12:45:39 pm »
уф Нухетооо, вдигнала съм ръце вече... не ми се нарушава собствената ми хармония за да троша нерви с неориентирани тинейджъри с избушили хормони...  кат ми е кеф - готвя, кат не ми е кеф са на сандвичи или квото искат....

па за чистенето съм ги оставила да си чистят сами стаята - колкото я оправят толкова, те са в нея, а не аз  ;D  е, упражнявам и даден контрол де, но само до там  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #318 -: Януари 27, 2010, 12:47:06 pm »
Синухе, тя Вещичка каквато е дива, едва ли наследниците й ще са по-мирни, че и заповеди да слушат.  :blink: ;D
Аз затуй предлагам бира, че ще ги отпусне бяса.  :P

ти говориш тъй щот не си ги виждала кат са пили бира какви са  :41:  дъщерята с дилафа я вкарвам в леглото като обърне една чаша  ;D ;D ;D  па синковеца почва да ми се корка насреща кат див петел и той отнася дилаф по гъза  :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #319 -: Януари 27, 2010, 12:48:51 pm »
Скарлетка, днес ми е едно мързеливооооо и спокойноооо, та не я знам де е Луната, но не забравяй, че дирекционният ми Марс е в раците и вече се е удавил порядъчно - тъй че няма страшно  ;D ;D ;D