Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844022 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #320 -: Януари 27, 2010, 12:49:23 pm »
Милата.  :blink: Радвай се още са край теб, после ще се търсите...  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #321 -: Януари 27, 2010, 01:01:46 pm »
Синухе, тя Вещичка каквато е дива, едва ли наследниците й ще са по-мирни, че и заповеди да слушат.  :blink: ;D
Аз затуй предлагам бира, че ще ги отпусне бяса.  :P

ти говориш тъй щот не си ги виждала кат са пили бира какви са  :41:  дъщерята с дилафа я вкарвам в леглото като обърне една чаша  ;D ;D ;D  па синковеца почва да ми се корка насреща кат див петел и той отнася дилаф по гъза  :57:

Каквото и да направят,няма по-голямо богатство от тях. За тях си заслужава човек да живее,търпи много неща и се лишава за тях. Ох,размекнах се.  :lol:  :-[

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #322 -: Януари 27, 2010, 01:03:27 pm »
знам бе, прави сте и си ги обичам страшно много, но понякога ми идва нанагорно с постоянните им мрънканици  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #323 -: Януари 27, 2010, 01:05:49 pm »
Ох,размекнах се.  :lol:  :-[

Мама Рак.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #324 -: Януари 27, 2010, 01:07:03 pm »
знам бе, прави сте и си ги обичам страшно много, но понякога ми идва нанагорно с постоянните им мрънканици  :-[

Стига рИва! А трима? А 5,като Марая? Мъльчи!  :tongue2: :88:

*

Uran

• 6041
« Отговор #325 -: Януари 27, 2010, 01:58:39 pm »
 Сега незнам това за оплакване ли е или не, но важните (даже не съм сигурна дали това е точната дума за тях) неща при мен са ставали случайно и малко на майтап. Нещата към които съм имала дългосрочна визия, сериозно отношение и вложена амбиция- ядец.
 Липсват ми подвижност и земя.
 Та си мисля, дали да не му отпусна края и да престана да се коркам и без това, като че ли събитията се случват, а не ги случвам?

*

Helo

« Отговор #326 -: Януари 27, 2010, 01:59:13 pm »
Вещичке, я кажи, ти като се занимаваш с разни духовни практики, задействала ли си си Кундалини?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #327 -: Януари 27, 2010, 02:23:01 pm »

Та си мисля, дали да не му отпусна края и да престана да се коркам и без това, като че ли събитията се случват, а не ги случвам?

Ей това ти е играта.  ;) Живей така,сякаш няма утре.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #328 -: Януари 27, 2010, 02:27:21 pm »
Вещичке, я кажи, ти като се занимаваш с разни духовни практики, задействала ли си си Кундалини?

аз не се занимавам с духовни практики  :P  всичко е майя и плод на въображението  ;)  и хич не разбирам от духовни практики  :57:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #329 -: Януари 27, 2010, 02:38:16 pm »
Сега незнам това за оплакване ли е или не, но важните (даже не съм сигурна дали това е точната дума за тях) неща при мен са ставали случайно и малко на майтап. Нещата към които съм имала дългосрочна визия, сериозно отношение и вложена амбиция- ядец.

Първата ми асоциация е с ключов Хирон-къде и какво ти прави в натала Ключаря ?  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #330 -: Януари 27, 2010, 04:18:40 pm »

Първата ми асоциация е с ключов Хирон-къде и какво ти прави в натала Ключаря ?  :rolleyes:
В точен съвпад със СЛВ и Венера в 9 дом в критичен градус в опозе на ЮЛВ, Уран ретро,Юпитер ретро и Плутон ретро- 3 дом.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #331 -: Януари 27, 2010, 04:25:14 pm »
Определено Хирон ти е на ключово място,Хирон на възли не е лесен и аз го имам (квадрат) и знам какво и как го прави и какво иска.
Важното е и ти да го разбереш във всичките му значения-дълбай по него.Още повече че той те дърпа напред-СЛВ и нагоре-9 дом!
Това което описа за уж случайните и на майтап неща-е точно по Хирон,а влиянието на Хирон се усеща в съдбата ти(възли) и именно при него има едно странно чувство за хумор при критични ситуации.

*

Helo

« Отговор #332 -: Януари 27, 2010, 04:34:31 pm »
 :angry:Аз съм писала, че имам Хирон в съвпад със СЛВ от едната страна и със Слънцето от другата, ама като питах какво дава, не получих отговор.

Хирон ми е в съвпад и с Локус Фортуната.  ;D

И в точен съвпад с Вертекс - Вратата на Съдбата ли беше...

И всичко това в 8-ми дом.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #333 -: Януари 27, 2010, 04:36:53 pm »
Hi е имаш вече- интересен аватар ;)

Vision какво  си ? нещо ми залипсва ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #334 -: Януари 27, 2010, 04:42:14 pm »
Що бе-накарай ги да чистят къде каквото има,вкарай ги в малко санитарна ваканция  ;D А накрая може и да ги научиш как и да готвят,Марая как си мислиш се оправя с 5 киндъра-дори най-малките могат да готвят  :P ;D ;D

;D ;D ;D ,нали не забравяш къде се им луните на най-малките ;D
луна в рак и луна в телец ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #335 -: Януари 27, 2010, 04:44:09 pm »
Що бе-накарай ги да чистят къде каквото има,вкарай ги в малко санитарна ваканция  ;D А накрая може и да ги научиш как и да готвят,Марая как си мислиш се оправя с 5 киндъра-дори най-малките могат да готвят  :P ;D ;D

;D ;D ;D ,нали не забравяш къде се им луните на най-малките ;D
луна в рак и луна в телец ;D

а така!

а на дъщеря ми Луната е козелска - дай и само да мърмори, а на синковеца Луната му е водолейска - не го занимавай с глупости  :41:

кво чистене? кви пет лева?

« Отговор #336 -: Януари 27, 2010, 04:48:11 pm »
    Забравих днес да се похваля, сабахлен на излизане от входа, намерих златна обица, с 7-8 мънички циркончета. Чудя се дали да лепна една бележка, който ми покаже другата обица, ще си му я върна  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #337 -: Януари 27, 2010, 04:51:23 pm »
ааа ,НЕ адаш! въобще не съм съгласна за водолейската луна.
тя с чистенето се оправя ;D. всичко е добре и подредено на пръв поглед ,амааа като тръгнеш да го търсиш и питаш къде е  ;D ;D ;D :( ,отговора е НЕ ЗНАМ!
уран никога и нищо не знае ,но чисти..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #338 -: Януари 27, 2010, 04:54:47 pm »
ааа ,НЕ адаш! въобще не съм съгласна за водолейската луна.
тя с чистенето се оправя ;D. всичко е добре и подредено на пръв поглед ,амааа като тръгнеш да го търсиш и питаш къде е  ;D ;D ;D :( ,отговора е НЕ ЗНАМ!
уран никога и нищо не знае ,но чисти..... ;D

хахаааааааааааааааааааа ти уби коня с мотиката бе жена - телето с асцедент скорпион и Марса в лъв да чисти хахахахахаааааааааааа ох ши умра от смях  :85: :85: :85:  туй дори и червеите да плъзнат няма са сети да удари един парцал, па ко ще и да се прочуе  :angry:  Луната му е във водолей в 3 дом - гъза му е пуснал корени на стола пред компютъра и само як земетръс или манджа могат да го надигнат оттам  :57:

*

Марая

• 28287
« Отговор #339 -: Януари 27, 2010, 05:00:32 pm »
еее ,при мойта луна водолейска , има проблясък по уран.
луната е в 4-ти дом. асц е везни и венерката е в съвпад с асц-то. все пак е изгряваща.
уран е в 3-ти. упр. на 4-ти в 3-ти..... :blink: ;) .