Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848637 Прегледи
*

Divna

Re:Говорилня 2
« Отговор #360 -: Януари 27, 2010, 10:39:51 pm »
Вещичка, ти социолог ли си  :93:?

не бе просто видях че доле пише, че в момента имало еди колко си гости и реших да видя какво четат и се оказа, че всички са се ръгнали в говорилнята, а това според мен не е нормално изобщо  :-\

Аз често си оставям компа включен и си върша други работи.
Кой знае, може хората да са чели, после да са решили, кой да спи, кой да се къпе, кой любов да прави ... и да са си зарязали компютрите  ;D

« Отговор #361 -: Януари 27, 2010, 10:45:00 pm »
251 потребители онлайн

а бе и аз си държа страницата отворена, ама чак пък толкова....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #362 -: Януари 27, 2010, 10:46:07 pm »
Divna, и аз го правя това, но погледни статистиките - най много са били около затъмнението през август 2008 - към 160 май бяха някъде /обичам да ровя навсякъде - пусто любопитство  ;D /. не е нормално да влязат толкова хора наведнъж във форума и то в астрологичен форум и да се ръгнат в говорилнята  :-\   то верно, че в говорилнята има секакви бисери, но едва ли един посетител в астрологичен форум ще се навре първо там. погледни данните - днес преди половин час са били изведнъж 251 човека и то само в говорилнята - не е нормално това!

ей го на Жином ако вестне насам той може да каже кво е това стълпотворение  ;)  но лично за мен това си е нещо нередно! дано да не вирусясат форума, че отиде коня у ряката  :-X :-X :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #363 -: Януари 27, 2010, 10:48:43 pm »
Значи сайта влиза в рекордите на ГИНЕС  ;)
Майтапя се. Нямам идея какво може да е. Не разбирам от електроника. Няма ли на кой да сигнализираме?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #364 -: Януари 27, 2010, 10:54:31 pm »
Не разбирам от електроника. Няма ли на кой да сигнализираме?

и аз не разбирам от компютри, по-точно от интернети, но погледни статистиките - по колко хора на ден влизат в този форум. и обикновено гостите си чоплят из различни теми и рядко някой гост влиза в говорилнята /наблюдателно дете съм  ;) /. затова смятам, че ситуацията с тези гости не е нормална...

единствен Жином може да види дали има проблем ама кой го знае де сънува човека в момента  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #365 -: Януари 27, 2010, 10:58:06 pm »
Гледахте ли нумероложката Цветанка Рангелова в "Шоуто на Иван и Андрей"? Голям майтап!  ;D Много е устата.

Знам,че Марая е ходила при нея и и е познала.

И аз искам да ми направи прогноза, но дали трябва да се срещнем лично с нея или може и по имейла?

*

Divna

« Отговор #366 -: Януари 27, 2010, 11:07:50 pm »
Гледахте ли нумероложката Цветанка Рангелова в "Шоуто на Иван и Андрей"? Голям майтап!  ;D Много е устата.

И аз искам да ми направи прогноза, но дали трябва да се срещнем лично с нея или може и по имейла?

И какви прогнози прави?

*

Nebesna

« Отговор #367 -: Януари 27, 2010, 11:08:39 pm »
В момента Луната в картата на сайта прави точен възврат.

*

Divna

« Отговор #368 -: Януари 27, 2010, 11:14:35 pm »
В момента Луната в картата на сайта прави точен възврат.

Небесна, и какво според теб трябва да означава това?

*

Nebesna

« Отговор #369 -: Януари 27, 2010, 11:22:18 pm »
Не зная, просто от любопитство погледнах картата на сайта. По-скоро ботовете са виновни (както предположи Вещичка). не вижда м друга причина за активизирането на толкова много хора в сайта.
Аз и не виждам особено сериозна активност на практика, освен активността  на Лили, чиято Луна е в точен съвпад с Луната на форума (5гр. Рак).
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 11:40:46 pm от Небесна »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #370 -: Януари 27, 2010, 11:24:17 pm »
Не зная, просто от любопитство погледнах картата на сайта. По-скоро ботонете са виновни (както предположи Вещичка). не вижда м друга причина за активизирането на толкова много хора в сайта.
Аз и не виждам особено сериозна активност на практика, освен активността  на Лили, чиято Луна е в точен съвпад с Луната на форума (5гр. Рак).

бре Луната на форума на 5* рак ли е  :o   съвпад с куспидата на моя 5 дом  :tongue2:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #371 -: Януари 27, 2010, 11:31:21 pm »

цурка ми е дружка! ;D и е много готина ,щото е устата като мен! :P
само личен контакт!
цурка и виртуален контакг- забрави хело!
свиркай уреждам ти среща! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #372 -: Януари 27, 2010, 11:33:53 pm »
Не зная, просто от любопитство погледнах картата на сайта. По-скоро ботонете са виновни (както предположи Вещичка). не вижда м друга причина за активизирането на толкова много хора в сайта.
Аз и не виждам особено сериозна активност на практика, освен активността  на Лили, чиято Луна е в точен съвпад с Луната на форума (5гр. Рак).

ха ха ха , и на мен случайно ли е това?
точно опозе на пр. асц в козирог! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #373 -: Януари 27, 2010, 11:59:22 pm »
Гледахте ли нумероложката Цветанка Рангелова в "Шоуто на Иван и Андрей"? Голям майтап!  ;D Много е устата.

само личен контакт!

Тя в София ли е и колко струва консултацията с нея?

*

Марая

• 28287
« Отговор #374 -: Януари 28, 2010, 12:03:16 am »
Гледахте ли нумероложката Цветанка Рангелова в "Шоуто на Иван и Андрей"? Голям майтап!  ;D Много е устата.

в софия и няма цена...кой колкото обича!
само личен контакт!

Тя в София ли е и колко струва консултацията с нея?

*

Helo

« Отговор #375 -: Януари 28, 2010, 12:05:51 am »
То това е интересно за някои от гледачите, че всеки клиент дава колкото иска. Ама, ако и дам малко според нея, да не вземе да се разсърди!  :unsure: Колко е прието да се дава средно?

*

Марая

• 28287
« Отговор #376 -: Януари 28, 2010, 12:14:11 am »
То това е интересно за някои от гледачите, че всеки клиент дава колкото иска. Ама, ако и дам малко според нея, да не вземе да се разсърди!  :unsure: Колко е прието да се дава средно?

хело ,цурка отдавна работи така.
оставила е всичко в ръцете на вселената , която видно се грижи добре за нея! ;) :blink:
не се притиснявай!
ако имаш наистина необходимост ,те чакам на лични! :blink: ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #377 -: Януари 28, 2010, 10:21:48 am »

бре Луната на форума на 5* рак ли е  :o   съвпад с куспидата на моя 5 дом  :tongue2:

На мен там ми е Сатурн, малко по "наляво"  (6-7 гр.) ми е Асц., а по-надясно - 3* ми е ЮЛВ. Нема оттърване и туй то!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #378 -: Януари 28, 2010, 10:31:36 am »
А в моята карта се е бутнала право в 8-ми дом.  :rolleyes: :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #379 -: Януари 28, 2010, 10:42:23 am »

хм, днес точно си мислех,че имаш близнашка луна:) рових се в аудио галерията и затова :rolleyes:

Това заради многостранните музикални интереси или заради активността там?  :rolleyes: