Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845568 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 2
« Отговор #600 -: Февруари 02, 2010, 11:14:08 pm »
Стоянка Мутафова била родена на Петльов ден.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #601 -: Февруари 02, 2010, 11:14:42 pm »
Въпросът е - каква полза ще има Марая от печалбата на минерална вода Горна баня?
Ще прощаваш, че се усъмнявам!

;D ;D ;D ;D ;D- разсмя ме. благодаря хело! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #602 -: Февруари 02, 2010, 11:18:46 pm »
червения кръст работи няма да ни струва нищо превоза  , така ,че последно ще помогнеш ли да купиме вода ,щото ти предложи да изпратим помощи в натура?! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #603 -: Февруари 02, 2010, 11:20:18 pm »
...бе въпросът е АЗ изпитвам ли добросърдечност, когато го направя. И ако не, какво всъщност изпитвам, какво мисля, как се чувствам.
Светът се разполага около нас съответно на нашето отношение към него.
Наричам това магия...

« Отговор #604 -: Февруари 02, 2010, 11:22:48 pm »
благотворителнотта е колетивна и е част от колективното съзнание.
тя се нуждае ,за да стане кампания от много други неща....
 Разбира се ,че  така.!
  Глупостта също е колективна и част от колективното съзнание.А най- вече  колективен е цинизма и алчността,добре маскирани под формата на загриженост, демонстрирани като проява на съвест/особено към \\\"бедните\\\" и \\\" жадни за малко вода\\\" хаитяни/.
   И глупостта ,както и цинизма и алчността също изпитват  нужда  да са кампания от много други неща ,от много други още по дебели измами...
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

Nebesna

« Отговор #605 -: Февруари 02, 2010, 11:25:36 pm »
...бе въпросът е АЗ изпитвам ли добросърдечност, когато го направя. И ако не, какво всъщност изпитвам, какво мисля, как се чувствам.
Наричам това магия...

напоследък все по- често си бяла и добра, може пък и да те похарчим за някой чужденец до края на годината и то по любов, вече май я предусещаш  :72:

Даааааа

« Отговор #606 -: Февруари 02, 2010, 11:25:55 pm »
Наричам това магия...
АБСОЛЮТНО ТОЧНО И ПРАВИЛНО

« Отговор #607 -: Февруари 02, 2010, 11:30:26 pm »
Наричам това магия...

напоследък все по- често си бяла и добра, може пък и да те похарчим за някой чужденец до края на годината и то по любов, вече май я предусещаш  :72:
  ето една проява на лош вкус ,примесен с евтин балкански шмекерлък от страна на Визион.\"браво\"

*

Kaya

• 2893
« Отговор #608 -: Февруари 03, 2010, 12:11:45 am »
 :'(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

mlm

« Отговор #609 -: Февруари 03, 2010, 09:33:00 am »
Напълно съчувствам на пострадалите, но...Бог да ме прости, когато чух новината и гледах последствията си помислих, че това може да е върналата се обратно енергия на вуду.

.. Земята вдига вибрациите си .. заражда се нова раса .. примитивните системи от вярвания и култове са просто неуместни!

До 1840 г. култът вуду е бил официалната религия в Хаити.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #610 -: Февруари 03, 2010, 09:50:56 am »
Напълно съчувствам на пострадалите, но...Бог да ме прости, когато чух новината и гледах последствията си помислих, че това може да е върналата се обратно енергия на вуду.

.. Земята вдига вибрациите си .. заражда се нова раса .. примитивните системи от вярвания и култове са просто неуместни!

До 1840 г. култът вуду е бил официалната религия в Хаити.

бе кво си говориш бре - то вуду все още си е религия на някои места  :-X :-X :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #611 -: Февруари 03, 2010, 10:13:05 am »
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=361204

хубава статия за хаити..

Чудесна статия  :blink: И не само заради нейната обективност,а и заради примера,които определени държави могат да дадат на останалите-в случая съседа Доминиканската република,който обаче си е поел отговорността за Земята.И Земята си е поела отговорността за тях.После някой нека не казва,че не била разумно същество.Страданието си е страдание,но и кармата си е карма,а и повече от това-това е един урок.Както ние се учим чрез страдание,така и цели народи.Разбира се който може помага,но ако помагаш,а на среща няма развитие-научаване на урока,може да се каже че полза няма.

Примерът на Япония

Япония доказва желязната зависимост между благоденствието в една държава и размера на горските й площи. Там средната продължителност на живота е най-високата в света - 79 г. за мъжете и 84 г. за жените. Но какво общо има това с последиците от земетресения?

Япония попада в т. нар. Огнен пръстен, простиращ се от Камчатка и Аляска до Нова Зеландия и Огнена земя по двата ръба на тихоокеанската тектонична плоча. Трусовете и вулканичните изригвания в този район са много по-чести, отколкото на Карибите. Страната е преживявала и по-силни земетресения от това в Хаити (7-а степен по Рихтер). Например трусът в Кобе през 1995 г. бе с магнитуд 7,3 по Рихтер, но жертвите бяха по-малко - 6434, докато в Хаити вече гонят 200 000.

В Япония цари ред и законност, бидонвили няма, народът е осъзнат и задружен и последиците от трусове бързо се преодоляват, защото мерки са били взети още при строителството.

Разликата в реакцията при бедствие идва не само от това, че японското общество е богато и високотехнологично. Тя се дължи и на факта, че въпреки многобройното население цели 76% от територията на Япония са гори, което я прави относително най-гористата страна в света. Истински смайващото обаче е, че това е така от XV в. насам, тъй като залесяването в Япония е държавна политика още от времето на шогуните.

Може би заради горите мнозина намират японския пейзаж за най-красивия в света.

В един астрологичен форум спореха кой е знака на Япония-най-вече за Дева или Скорпион.Този народ може и да носи воинското от Скорпиона или Овена,някъде в картата си-но си е чиста Дева.Винаги съм смятал така и съм убеден в това.1во защото са много работливи и продуктивни;2ро-там е техническия прогрес;3то-екология;4то реда е много силен;5то-чистотата вътрешна и външна  на макс,ама какво да изреждам още.Веднъж четох-че японците независимо от прослойки и финансово състояние,дори най-бедните (дори такива които нямат средства много и за ядене)не могат да си позволят да отидат некъпани на работа или да се качат в метро-защото това е обида за останалите около тях.Правете си изводите   :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #612 -: Февруари 03, 2010, 10:43:35 am »
Цитат
напоследък все по- често си бяла и добра, може пък и да те похарчим за някой чужденец до края на годината и то по любов, вече май я предусещаш 

Пу пу пу амин дай боже.
Чудя се що има хора, които са родени бели и добри, и има такива, които цял живот напират към извисеното, за да разберат след 50 години, че няма по-извисено от това да бъдеш бял и добър.
Наистина всичко ни е под носа и дадено от самото начало...и наистина трябва да пребродиш космоса, вселената и всичко останало, за да разбереш, че имаш всичко необходимо и достатъчно. Само че това разбиране вече е същностно разбиране, а не ментално.

Искам добър, богат или поне заможен джентълмен, с който да се занимаваме с благотворителни кампании. Щото Чърчил ли беше казал- Мисли глобално, действай локално. То затова сме разпратени на тоя свят, да повдигаме вибрациите около нас. А добрата дума планина повдига. Пък доброто действие и вибрации повдига.

Буда има един осмичен път за избавяне от страданията, аз това избавяне не съм му наясно, обаче напоследък се замислям за неговото "правилно мислене, правилното действие".

*

mlm

« Отговор #613 -: Февруари 03, 2010, 10:49:33 am »
..не могат да си позволят да отидат некъпани на работа или да се качат в метро..

.. но за сметка на тва могат да си позволят да избиват делфини по особено жесток начин ..   http://www.glumbert.com/media/dolphin  .. >> тъй че тия жълтури изобщо не ми ги давай за пример  ..  :-X  

Еле па от подобни масови занимания напраоо падам от стола .. +18  http://www.novinki.net.ru/2006/06/18/tolko_v_japonii_na_takoe_sposobny__massovoe_obuchenie_kak_zanimatsja_seksom.html  :85:
« Последна редакция: Февруари 03, 2010, 10:54:18 am от supersonic »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #614 -: Февруари 03, 2010, 10:56:39 am »

Еле па от подобни масови занимания напраоо падам от стола .. +18  

Психопати.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #615 -: Февруари 03, 2010, 11:01:22 am »

.. но за сметка на тва могат да си позволят да избиват делфини по особено жесток начин ..   http://www.glumbert.com/media/dolphin  ..

Шокирана съм!
Ще спра да ям и риба.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #616 -: Февруари 03, 2010, 11:19:53 am »
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=361204

хубава статия за хаити..

Чудесна статия  :blink: И не само заради нейната обективност,а и заради примера,които определени държави могат да дадат на останалите-в случая съседа Доминиканската република,който обаче си е поел отговорността за Земята.И Земята си е поела отговорността за тях.После някой нека не казва,че не била разумно същество.Страданието си е страдание,но и кармата си е карма,а и повече от това-това е един урок.Както ние се учим чрез страдание,така и цели народи.Разбира се който може помага,но ако помагаш,а на среща няма развитие-научаване на урока,може да се каже че полза няма.

Примерът на Япония

Япония доказва желязната зависимост между благоденствието в една държава и размера на горските й площи. Там средната продължителност на живота е най-високата в света - 79 г. за мъжете и 84 г. за жените. Но какво общо има това с последиците от земетресения?

Япония попада в т. нар. Огнен пръстен, простиращ се от Камчатка и Аляска до Нова Зеландия и Огнена земя по двата ръба на тихоокеанската тектонична плоча. Трусовете и вулканичните изригвания в този район са много по-чести, отколкото на Карибите. Страната е преживявала и по-силни земетресения от това в Хаити (7-а степен по Рихтер). Например трусът в Кобе през 1995 г. бе с магнитуд 7,3 по Рихтер, но жертвите бяха по-малко - 6434, докато в Хаити вече гонят 200 000.

В Япония цари ред и законност, бидонвили няма, народът е осъзнат и задружен и последиците от трусове бързо се преодоляват, защото мерки са били взети още при строителството.

Разликата в реакцията при бедствие идва не само от това, че японското общество е богато и високотехнологично. Тя се дължи и на факта, че въпреки многобройното население цели 76% от територията на Япония са гори, което я прави относително най-гористата страна в света. Истински смайващото обаче е, че това е така от XV в. насам, тъй като залесяването в Япония е държавна политика още от времето на шогуните.

Може би заради горите мнозина намират японския пейзаж за най-красивия в света.

В един астрологичен форум спореха кой е знака на Япония-най-вече за Дева или Скорпион.Този народ може и да носи воинското от Скорпиона или Овена,някъде в картата си-но си е чиста Дева.Винаги съм смятал така и съм убеден в това.1во защото са много работливи и продуктивни;2ро-там е техническия прогрес;3то-екология;4то реда е много силен;5то-чистотата вътрешна и външна  на макс,ама какво да изреждам още.Веднъж четох-че японците независимо от прослойки и финансово състояние,дори най-бедните (дори такива които нямат средства много и за ядене)не могат да си позволят да отидат некъпани на работа или да се качат в метро-защото това е обида за останалите около тях.Правете си изводите   :blink:

Много ми хареса тази статия. Искам да живея сред такива вибрации - на проспериращ народ, а не сред хора, потънали в тъмнота.
Да сте чули японците да "просят" за хуманитарна помощ при все, че там ги тресе постоянно? Но те явно са си научили урока след Хирошима и Назасаки, въпреки че това не беше Божие наказание, а плод на човешкия разрушителен потенциал.

*

Nebesna

« Отговор #617 -: Февруари 03, 2010, 11:24:30 am »
А в някои руски републики ядат мозъците на кученца, като разбиването на черепната кутия става с дрелка, докато кучето е още живо и мозъкът му се излива в чинийка.

*

mlm

« Отговор #618 -: Февруари 03, 2010, 11:25:37 am »
А в някои руски републики ядат мозъците на кученца, като разбиването на черепната кутия става с дрелка, докато кучето е още живо и мозъкът му се излива в чинийка.

.. В езотеричната литература за делфините се казва, че са високоразвити същества от Светлина, изпратени тук да подготвят еволюционните честоти и модели ..

*

Nebesna

« Отговор #619 -: Февруари 03, 2010, 11:25:49 am »

Еле па от подобни масови занимания напраоо падам от стола .. +18  

Психопати.  :57:

Това сигурно не е национална политика, а част от заниманията на някоя секта, каквито има по цял свят.