е като сънуваш лайна, да не би да те впечатляват нещо..просто сънуваш, каквото дойде..
Цитат на: Divna в Февруари 04, 2010, 08:54:20 pm Според мен, Десцендента е важна точка в хороскопа, но дали е такава при контакт с транзитни планети?нищо не е по-важно при транзит от докосването му до главните оси. дри е по-важно от транзита към планета.обърни внимание на транзита към дсц и съответно към асц.след това погледни какъв аспект сключва транзитиращата плянета с упр. на дсц и асц.така ,ще ти се изясни картинката....
Според мен, Десцендента е важна точка в хороскопа, но дали е такава при контакт с транзитни планети?
дивна ,това са аспекти ,които вече работят.аз допускам 5гр. за всички планети.
150- квинкокс ( куинкокс ) и да важен е според мен
150* какъв аспект го водят? И някой въобще брои ли го?
Цитат на: sunrain в Февруари 04, 2010, 09:54:08 pmВижън, в кой градус ти е Слънцето? Чудно ми е, възможно ли е да ме усещаш по Луната .. а пък тук уж е форум и има известна дистанция. не съм на моя комп. и не си знам градусите наизуст, даже не се сещам как се казваше сайта, дето си ги правите картите онлайн, че си отработвах нептуна допреди малко с една крушова ракиика и въобще не ми се мисли за нищо, утре ще ти кажа, но май беше на 19 и нещо градуса, ако не се лъжа, на 13 август съм.
Вижън, в кой градус ти е Слънцето? Чудно ми е, възможно ли е да ме усещаш по Луната .. а пък тук уж е форум и има известна дистанция.