Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846269 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #840 -: Февруари 06, 2010, 11:48:36 am »
Картинката с Плутон е просто невероятна, хем сладка, хем тъжна.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #841 -: Февруари 06, 2010, 11:51:41 am »
на мен тая картинка ми е тъжна  :'(

Ако трябваше да я развия, щях да направя Уран и Нептун да гледат в различни посоки...някъде в небитието  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #842 -: Февруари 06, 2010, 12:01:08 pm »
Този смотан ретро Марс, ми транзитира 4 дом и от няколко дена ми се е запушил канала в банята, винаги се оправям, но този път нещо е много навътре проблема...Мистър Мускуло върши работа, но  този път не става.Дайте някоя друга идея за сам човек.. ;D :P

аааа ,не . това не е по марс .
запушените канали ги търси по плуто....
сода каустк и всичко заминава в кереча.....
само така отпушвам. въобще нямам мреме да се занимавам с мусколи.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #843 -: Февруари 06, 2010, 12:05:58 pm »
Благодаря, с това не съм пробвала... :blink:

*

mlm

« Отговор #844 -: Февруари 06, 2010, 01:22:56 pm »
Но накрая всички му сърбат попарата на Плутон  :mellow:  :72: :96:

Оо.. със сигурност е така ..   :72:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #845 -: Февруари 06, 2010, 01:23:56 pm »
Олеее, къде ги намираш тия, просто ще падна.  ;D  Суперсоник, под въздействието на Плутонов транзит ли си?  ;)

*

mlm

« Отговор #846 -: Февруари 06, 2010, 01:27:13 pm »

Ако трябваше да я развия, щях да направя Уран и Нептун да гледат в различни посоки...някъде в небитието  ;D

Дааа .. наистина ..  :85: :85: :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #847 -: Февруари 06, 2010, 01:35:59 pm »
ужас! толкова са силни и тъжни ......,наистина още съм под въздействието на снощните разкази на учените....
за плутон от предишния ти постинг направо ми домъчня.
снощи в предаването" познатата вселена" дадоха част от конференцията ,в която е отнен статута на плутон. гласуваха с жълти картони учените ,много беше тъжно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #848 -: Февруари 06, 2010, 01:51:15 pm »

*

mlm

« Отговор #849 -: Февруари 06, 2010, 01:57:35 pm »
..снощи в предаването" познатата вселена" дадоха част от конференцията ,в която е отнен статута на плутон. гласуваха с жълти картони учените ,много беше тъжно....

.. тъжно, да ..

Суперсоник, под въздействието на Плутонов транзит ли си?  ;)

Ми не знам .. възможно е .. Към края на годината тр Сатурн ще активира наталната опозиция на Плутон със Слънцето. А към 2013 тр Плутон образува тао-квадрат със същата опозиция. Паживьом, увидем!   ;D

http://www.blitz.bg/article/5876

Оо да, този човек е натрупал доста мъдрост .. ама по трудния начин.  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #850 -: Февруари 06, 2010, 02:19:44 pm »
част от конференцията ,в която е отнен статута на плутон. гласуваха с жълти картони учените

жалки са опитите на учените да "решават" съдбата на дадена планета, важното е че Плутон има много силно влияние като енергетика върху нас и това не може да се гласува. учените стават все по-смешни в опитите си да класифицират света и Вселената  :-X :-X :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #851 -: Февруари 06, 2010, 02:24:18 pm »
част от конференцията ,в която е отнен статута на плутон. гласуваха с жълти картони учените

жалки са опитите на учените да "решават" съдбата на дадена планета, важното е че Плутон има много силно влияние като енергетика върху нас и това не може да се гласува. учените стават все по-смешни в опитите си да класифицират света и Вселената  :-X :-X :-X

Споко! Дали ще е планета или планетоид пука ли му на някого? Той е материално тяло и оказва влияние. Ние не сме астрономи и не притежаваме нужните познания, за да решаваме или да съдим за неща, за които не притежаваме съответната компетентност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #852 -: Февруари 06, 2010, 02:31:05 pm »
всичко е атоми и всяка структура  е една и съща и на голямото и на малкото....
94 елемента има във вселената. и всеки един елемент присъства във всичкото  на вселената..., обмена на енергийте .
плутон е малък по размери ,но като маса е в пъти по-тежък от много други планети.
имаше отзиви и на хора /учени/ с/у отнемането му на статута.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #853 -: Февруари 06, 2010, 02:40:18 pm »
плутон е малък по размери ,но като маса е в пъти по-тежък от много други планети.

В това си отношение в астрологията-размера няма значение:вижте какво може да направи един Юпитер и един Плутон  :mellow:

Много често,дори енергията на най-голямата планета Юпитер не намира начин да се изяви...но не мисля,че Плутон пропуска-или както се казва,който последен ти го начуква,ти го начуква най-добре  ;D :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #854 -: Февруари 06, 2010, 02:53:00 pm »

В това си отношение в астрологията-размера няма значение:вижте какво може да направи един Юпитер и един Плутон  :mellow:

Много често,дори енергията на най-голямата планета Юпитер не намира начин да се изяви...но не мисля,че Плутон пропуска-или както се казва,който последен ти го начуква,ти го начуква най-добре  ;D :-[

мисля ,че това за размера и неговото значение ;D ;D ;D е многозначно.... ;D ;D ;D ;D
колкото по-малко е нещото от парфюма до плутона ;D ;D толкова е по-скъпо ,концентрирано и тежко.
ти знаеш нухе ,за мойте срещи с плутон. смея да твърдя че аспектите му , както и неговите транзити имат в пъти по-голямо значение от всеки транзит на планетите до сатурн.
сатурн е инкасатор ,безспорен учител , съдник...,но не и трасформатор- какъвто е единственно плутон.
има събития ,които аз не мога да отчета без плутон.
привърженик съм на класическата астрология ,харесвам и западната/но тя ми е някак си нептуновска /и си мисля че без намесата на плутон който все пак ми е на мц в квадрат със слънцето и упр. на асц-то ми , не бих могла дори да разбера себе си.
чрез плутон ,който е най-дълбокото в нашата същност ,човек може да познае себе си.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #855 -: Февруари 06, 2010, 03:42:20 pm »
плутон не обича да пита..той разбира сам отговора и после, ако пита- то е, за да види дали лъжат отсреща..когато не иска да вижда лъжа, защото знае, че ще бъде излъган, не пита..

Много точно казано! И на 100% важи за мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #856 -: Февруари 06, 2010, 03:47:33 pm »
плуто не само не пита ,но и не обича да споделя....
провокиран от случилото се ,едва след аспекта той дава възможност да разбереш , осъзнаеш и едва тогава споделиш миналото :blink:.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #857 -: Февруари 06, 2010, 03:47:42 pm »
За мен също. Даже ми е любимо.  :blink:

Между другото Хело тук редовно го ползва, а някои се връзват.  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #858 -: Февруари 06, 2010, 03:52:41 pm »
 Плутон наистина необича да споделя. Имам наблюдения от изгрял Плутон в 12 дом, на 5* от асц. Ако не си си задал въпроса точно, изобщо не дири информация. Казва се само това, за което си попитал и никакви допълнителни импровизации по темата. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #859 -: Февруари 06, 2010, 03:53:59 pm »
Да, много често се случва просто да оставям хората да си разказват лъжливите истории и да си мислят, че ме вкарват в техни си филми разни, и да им гледам сеира... колко ли ниско ще паднат... Разбира се, не ми е чисто като сълза подсъзнанието, а и никъде не съм го казала това. А и на кой ли му е толкова чисто?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.