Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846529 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #860 -: Февруари 06, 2010, 04:08:05 pm »
един поздрав за всички ,които отричат плутон....
има много хубав припев!
http://vbox7.com/play:d4e8c754

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mlm

« Отговор #861 -: Февруари 06, 2010, 04:22:15 pm »
плутон не обича да пита..той разбира сам отговора и после, ако пита- то е, за да види дали лъжат отсреща..когато не иска да вижда лъжа, защото знае, че ще бъде излъган, не пита..даже питането при него е вид социализация- ''аз знам, но питам, за да ти дам възможност да се изкажеш и ти, защото виждам, че така ще се почувстваш по- добре''..

споделя, но само информация, която ВЕЧЕ не е натоварена емоционално за него..
натоварената споделя само с най- близките, преминали през огъня на изпитанията..

бреей .. ми то това важи на 100% и за мен бе ..  ;D    ..  може би заради тва, че по ведическата астрология асцендента ми е скорпион, а разбрах че на Асц се отдавало приоритетно значение ..  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #862 -: Февруари 06, 2010, 04:28:44 pm »
А аз си помислих, че Плутон я тресе, а той още не е дошъл, а тя вече го чака с отворени обятия.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #863 -: Февруари 06, 2010, 04:31:36 pm »
някой проверявал ли е кога ще се срещнат транзитните Плутон и СЛВ  :-\  много интересна комбинация ще бъде и май доста тежичка  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #864 -: Февруари 06, 2010, 04:36:11 pm »
сънрейн :blink: и да го чакаш и да не го чакаш ,той си идва ,като пич ,но е тежкар.при него всичко е тежко от маниера и походката през изказа и действията ,през делата и съзнанието ,та чак до подсъзнанието и колективния разум.
плутон е приоритет за поколенията ,които правят перестройките , които се възраждат от пепелта. аз съм част от това поколение ,както и други тук във форума.
едва ли скоро ще има такава необходимост....плуто е застъпен силно в картите на поколението ,което трябва да направи промяната.
единственно той е символ на атомната бомба.
така както руши ,така и възражда. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #865 -: Февруари 06, 2010, 04:41:01 pm »
А аз си помислих, че Плутон я тресе, а той още не е дошъл, а тя вече го чака с отворени обятия.  ;D

поздрав за всички плутонианки и внимание- високо напрежение!!

capoeira brasil (samba)

лично мен този клип ме наелектризира тотално, а жената ми прилича малко на Дейзи в лицето, беше пуснала подобна снимка в някаква дискотека като че ли.. :mellow: :mellow: :mellow:
:08:

*

mlm

« Отговор #866 -: Февруари 06, 2010, 04:43:32 pm »
да, затова ти го казах, защото мисля, че ти не само се ''лепиш'', както каза на плутонови типове, а самата ти си такава..по- скоро си открила удоволствието да си сред себеподобни, чувството на сродност, отколкото да чакаш на някакъв транзит да отключи нещо си :)

aaaaaaa .. сега вече разбрааааах какво си имала предвииид  .. беше ме срам да питам за повече подробности ..   :-[ 

благодаря много, че ми изясни това!   :88:

е как ..  :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #867 -: Февруари 06, 2010, 04:51:21 pm »
някой проверявал ли е кога ще се срещнат транзитните Плутон и СЛВ  :-\  много интересна комбинация ще бъде и май доста тежичка  ;D

ноември 2010 е срещата им. чакам я с нетърпение :blink:.
тежка , за някой да ,за други не! зависи от работата по кармата , както и от предшестващите транзити на плутон и възела.
всичко е последователно в натала и всеки аспект и транзит е продължение на цикъла на еволюция на всеки от нас.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #868 -: Февруари 06, 2010, 04:54:44 pm »

През ноември.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #869 -: Февруари 06, 2010, 05:25:48 pm »
capoeira brasil (samba)

Ей големи врътки,големо нещо,нашите фолк певички имат какво да научат  :P ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #870 -: Февруари 06, 2010, 05:26:52 pm »

Срещата ще се състои върху наталния ми СЛВ. Възвратни събития чакам демек.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #871 -: Февруари 06, 2010, 05:34:25 pm »
някой проверявал ли е кога ще се срещнат транзитните Плутон и СЛВ  :-\  много интересна комбинация ще бъде и май доста тежичка  ;D

при мен е на 1* от К11 и е в квадрат с натален Плутон. и аз чакам да изпадне нещо интересно  :49:
не е баш точен квадрат де, още около 3* му трябват да стане точен, но все тая - чекам си тангото с Плутон  :wink2:

« Отговор #872 -: Февруари 06, 2010, 05:40:00 pm »

И в опозиция на Сатурн, Дияна. :72: И аз съм така  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #873 -: Февруари 06, 2010, 05:59:43 pm »
Хм.  :-\
При мен:
Плутон и СЛВ ще са на 3* от наталния ми ЮЛВ. В 11 дом.
Тоест, ще са почти в опозиция на натален СЛВ в 5 дом.
Че интересно. По това време транзитен Меркурий и Марс(и Part of Fortune, ако играе някаква роля) ще са в съвпад с натален Марс в 10 дом. Транзитното слънце ще е върху МС.
Какво мога да очаквам с това засичане на СЛВ и ЮЛВ? Че и Плутон, за по-интересно.  :-\

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #874 -: Февруари 06, 2010, 06:07:20 pm »
При мен са в 3-ти дом на 1 градус от Слънцето ми.Плутон управлява 2-ри дом, възлите са по остта 5-11, северния в 11-ти, Слънцето управлява 1--ти, чакам пари от близки за осъществяване на проектите по 11-ти . Само че още не съм решила какви ще са проектите, но има време.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #875 -: Февруари 06, 2010, 06:18:42 pm »
При мен са на 3гр от Венера,но едва ли ще я зачешат  :-\

Абе чакай малко-като се има предвид,че СЛВ първо ще мине през нея и после ще съвпадне с тр Плутон,може и да има някаква свръзка,както се вика- ще гледаме като му дойде времето,тука има,тука нема  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #876 -: Февруари 06, 2010, 08:02:18 pm »
При мен са на 3гр от Венера,но едва ли ще я зачешат  :-\

Абе чакай малко-като се има предвид,че СЛВ първо ще мине през нея и после ще съвпадне с тр Плутон,може и да има някаква свръзка,както се вика- ще гледаме като му дойде времето,тука има,тука нема  ;D

;D ;D , е той сега нали си подготвя почвата за съвпада със СЛВ....

*

abroad

« Отговор #877 -: Февруари 06, 2010, 08:06:29 pm »

Натално го изживявам вече няколко години и в опозиция на натален Сатурн, само на враговете си го пожелавам ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #878 -: Февруари 06, 2010, 08:08:38 pm »

Натално го изживявам вече няколко години и в опозиция на натален Сатурн, само на враговете си го пожелавам ;D ;D ;D

а ,кои са засегнатите домове?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #879 -: Февруари 06, 2010, 08:08:51 pm »
само на враговете си го пожелавам ;D ;D ;D

каква добра душица си ти  :85: :85: :85: