Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844409 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #1000 -: Февруари 09, 2010, 07:00:42 am »
Цитат
Много обича да командва.

Понякога и твърд аспект с Марс е достатъчен, без да е намесен Плутон.

На Марса по бързо му свършват батериите, фучи-фучи и забравя......оня ще те пече на бавен огън, ще играе подмолни психологически игрички, ще те докара до безпомощно състояние и чак тогава ще нападне. Това, което не одобрявам при този аспект е, че нападат в гръб.

ако нямат силен марс, дори няма да те нападнат,ще оставят това някой друг да го свърши
ако са усвоили добре манипулацията, те са невидими,там им е силата, срещу невидим враг не можеш да се бориш ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1001 -: Февруари 09, 2010, 07:49:22 am »

На Марса по бързо му свършват батериите, фучи-фучи и забравя......оня ще те пече на бавен огън, ще играе подмолни психологически игрички, ще те докара до безпомощно състояние и чак тогава ще нападне. Това, което не одобрявам при този аспект е, че нападат в гръб.

Ще ми пече оная работа.  :19: Ще му следя не само движенията,но и дишането и мисълта. Нямам твърд аспект към Плутон, но няма да му се дам. "Най-обичам" тайни психологични игрички.  :P 

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1002 -: Февруари 09, 2010, 10:55:42 am »
Не обичам подмолните хора, аз съм открита или поне се стремя, много пъти съм прибързана, и непредсказуема, но по-добре така отколкото, накой да ти мълчи , а вътрешно да мисли  кофти работи.Според мен хора, които много лаят в повечето пъти са излизали по-свестни от онези дето се спотайват.. :-\

« Отговор #1003 -: Февруари 09, 2010, 11:18:19 am »
Още не мога да намеря отговор на въпроса мания за съвършенство кой аспект и коя планета дава...
Не визирам съвършенството, към което някои от нас по-малко или повече се стремим в работата си, в личния си живот, във всичко, което сътворяваме... Имам предвид желанието да си изключителен и съвършен - не като визия, а по-скоро да оставяш такова впечатление у хората. Струва ми се, че тук имаме работа с енергиите на Плутон и Нептун, с малка \"щипка\" Уран може би, който е основният \"виновник\" да се чувстваме специални и уникални.
верно е,може и без щипката на Уран,в сила е същото влияние,мисля
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

« Отговор #1004 -: Февруари 09, 2010, 11:26:41 am »
Според ведическата астрология усещането за перфектност и съвършенство се дължи на влиянието на планетата Шани и спред разположението и в хороскопа според градуса ,в който се намира.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1005 -: Февруари 09, 2010, 11:42:21 am »
И ти ли се занимаваш с Ведическа астрология? Страхотно, намерих си съмишленик.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1006 -: Февруари 09, 2010, 11:47:46 am »
И ти ли се занимаваш с Ведическа астрология? Страхотно, намерих си съмишленик.  :blink:
Не бих изтъквал знание ,без необходима причина,затова си мълча.Знанието е опасен инструмент. Крия го обикновено.Бих споделил нещо,но не винаги.Моите уважения към интересуващите се от древното ведическо знание!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1007 -: Февруари 09, 2010, 11:49:34 am »
Имаме си отделна тема за Джйотиш - "Индийска астрология", заповядай там, ако желаеш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1008 -: Февруари 09, 2010, 07:30:16 pm »
Според мен хора, които много лаят в повечето пъти са излизали по-свестни от онези дето се спотайват.. :-\

Да, може и да е така, ако се позоваваме или разчитаме на поговорката "куче, което лае, не хапе".
Но някои така могат да лаят, все едно ак*т през устата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1009 -: Февруари 09, 2010, 07:32:37 pm »
Но някои така могат да лаят, все едно ак*т през устата.  :blink:

или по друг начин казано -  говорят с гъ*Ъ си  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1010 -: Февруари 09, 2010, 07:35:21 pm »
или по друг начин казано -  говорят с гъ*Ъ си  :P

Понякога е приятно да поговориш с добър събеседник, а той  ;D ще те гледа умно...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #1011 -: Февруари 09, 2010, 08:35:56 pm »
Според ведическата астрология усещането за перфектност и съвършенство се дължи на влиянието на планетата Шани и спред разположението и в хороскопа според градуса ,в който се намира.

И според западната астрология Сатурн е този, който отговаря за перфекционизма. Но мисля, че хората изпадат в различни периоди в живота си - понякога са перфекционисти, а после се променят коренно. Поне някои.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1012 -: Февруари 09, 2010, 08:47:51 pm »
Аауу, хич няма и да ме пусне, щото със Сатурн сме си заедно до живот.  ;D И аз мисля това за перфекционизма. Даже са си по-големи педанти от Девите.
А за периодите е така наистина, забелязвам засилване, докато Луната прогресира в Дева, а сега и Слънцето ми е .... да не си наблизо, кусурите веднага ми бодат очите.  :rolleyes:

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #1013 -: Февруари 09, 2010, 10:20:07 pm »

че съм намерила много смисъл и мъдрост в библията

И каква е тази мъдрост, която си намерила там?

Но въпросът е защо един добър и милостив Бог в почти всяка глава на Библията иска жертвоприношения и последователите му ги дават?

Цитирам Библията в почти точен препис от историята за потопа от Епос за Гилгамеш:

19. всички зверове, и (всичкият добитък и) всички птици, всичко, що се движи по земята, според рода си, излязоха от ковчега.
20. И съгради Ной жертвеник Господу; взе от всеки чист добитък и от всички чисти птици, и ги принесе всесъжение върху жертвеника.
21. И помириса Господ приятно благоухание, и рече Господ (Бог) в сърцето Си: няма вече да проклинам земята заради човека, защото помислите на човешкото сърце са зло още от младините му; и няма вече да поразявам всичко, що живее, както направих;

На Господ му се сторило приятно благоуханието на кръвта?  :unsure:

« Отговор #1014 -: Февруари 09, 2010, 10:24:17 pm »

И аз  :blink: Често чета на посоки някоя глава от Новия завет.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #1015 -: Февруари 09, 2010, 10:24:46 pm »

И аз  :blink: Често чета на посоки някоя глава от Новия завет.  :blink:

А защо не от Стария Завет?

*

Helo

« Отговор #1016 -: Февруари 09, 2010, 10:34:24 pm »
А откриваш ли мъдрост и в онези евангелия, които не са включени в Библията?

*

Divna

« Отговор #1017 -: Февруари 09, 2010, 10:38:23 pm »

Кои евангелия визираш?

*

Divna

« Отговор #1018 -: Февруари 09, 2010, 10:40:07 pm »
А Вехтия завет е на пиедестал при евреите.

*

Divna

« Отговор #1019 -: Февруари 09, 2010, 10:46:28 pm »

не съм ги чела, макар да изтеглих това на юда ли, на кого беше, намерих го в нета, но не съм го чела още..нямам проблем да чета каквото и да е, но нямам време, с това астро съвсем си занемарих другите интереси :)

Юда е един от персонажите в Новия завет. Той е предателя на Христос. "Тайната вечеря", ако нещо ти говори всичко това ...?