Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845908 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Говорилня 2
« Отговор #1040 -: Февруари 10, 2010, 04:16:21 pm »
Ами щом само така си я изтеглила,сигурно е напътствие  ;D

Тогава картата ти казва,да заемеш обектвина позиция,да гледаш нещата отгоре,да не преиначаваш нищо.Да си плащаш дължимото и да си отворена да приемеш това дето ти дължат.Безпристрастност.Или навлизане в един кармичен период през който се балансират всякакви противоречия или нещата изкристализират и се уталожват до най-малката подробност.

Тюююю-и аз да тръгна малко срещу АСЦ си,че до сега да съм те прехвърлил в Мистиката  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #1041 -: Февруари 10, 2010, 04:34:03 pm »
 ;D ;D ;D Асцендентът :virgos: не е много по мистиката  :P , пък и няма нищо лошо - моя колко пъти ми иде да му тегля една м*йна  ;D, пИрфектните и изпипани до детайл неща са си кауза пердута. Рекох да му дам почивка малко.
Синухе, една  :wub: за това че ме развесели - днес ми е нещо криво.  :-X

Абе сега се загледах в емотикона за Дева, какво е това щипка или крило, където маха с него ?! :unsure: ;D
« Последна редакция: Февруари 10, 2010, 04:39:07 pm от Asol »

*

abroad

« Отговор #1042 -: Февруари 10, 2010, 04:40:12 pm »

Абе сега се загледах в емотикона за Дева, какво е това щипка или крило, където маха с него ?! :unsure: ;D

Перо ;D, нали си е кокетка

*

Asol

• 4140
« Отговор #1043 -: Февруари 10, 2010, 04:48:00 pm »

;D Е как,  :unsure: това не е ли приоритет на Везничките, Девите са скромни.  :-[ ;D И къде е бучнато това перо, не виждам шапка ?  :o Някак неестетично ми стои.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1044 -: Февруари 10, 2010, 05:04:16 pm »

Не бе! Тая емотка е била една кокошка,но така са я опърпали,че е останала само с едно перо  :85: Щото нали Девите обичат да кълват  :72:

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #1045 -: Февруари 10, 2010, 05:26:37 pm »
Хубаво или лошо е да се падне от таро - Справедливостта ?  :-\

И аз днес под влияние на моментен импулс изтеглих три карти и последната се падна Справедливостта. Малко ми е трудно да я навържа с останалите две, но ето все пак какво пише за нея, ако ще ти е от полза:

Briefly: It can be a new life created out of the wisdom of the lessons you have learned from your past and even from the mistakes you have made. If there is someone in your life whom you would like to reunite with, now is the time to approach them and rekindle lost friendship, or long lost love.

Интересно, днес наистина осъществих контакт с двама души, които не бях чувала отдавна...единият от поне десетина години. Дали е за хубаво или за лошо предстои да разберем предполагам  ;D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1046 -: Февруари 10, 2010, 05:39:38 pm »
От кой сайт теглите картите?

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #1047 -: Февруари 10, 2010, 05:43:34 pm »
http://www.newagestore.com/
Този ми е любимият на мен, някак най ми пасва и ме нацелва.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

abroad

« Отговор #1048 -: Февруари 10, 2010, 07:19:45 pm »
http://www.newagestore.com/
Този ми е любимият на мен, някак най ми пасва и ме нацелва.

:blink:Много благодаря!
Не искам да звуча крайно, както обикновено, но съвпаденията бяха оставящи те без дъх :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1049 -: Февруари 10, 2010, 07:44:38 pm »
Asol, какви са другите карти и какъв ти е въпосът ( интимни, работно или т.н.)

abroad ,
http://www.taroastro.com/ -  този е български  и понякога забива = падат се 2 еднакви карти
http://www.facade.com/tarot/
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

supersonic

« Отговор #1050 -: Февруари 10, 2010, 08:09:24 pm »
A на мен този много ми познава: http://karti-taro.com/onday.php

*

abroad

« Отговор #1051 -: Февруари 10, 2010, 08:15:18 pm »
Asol, какви са другите карти и какъв ти е въпосът ( интимни, работно или т.н.)

abroad ,
http://www.taroastro.com/ -  този е български  и понякога забива = падат се 2 еднакви карти
http://www.facade.com/tarot/

:88:

Ще ги "пробвам" тия дни, днес повече да не злоупотребявам с Вселената, че току виж тя злоупотребила с мен ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1052 -: Февруари 10, 2010, 08:17:15 pm »
 а да това си е така ;) понякога ако прекаля започват да се "сърдят"

вторият сайт има и обърнати и различни колоди можеш да си избираш, с кои да си гледаш, но обясненията са доста готини
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #1053 -: Февруари 10, 2010, 08:56:12 pm »

*

Helo

« Отговор #1054 -: Февруари 10, 2010, 09:32:23 pm »
Сега имам един сериозен въпрос към тези от вас, които казват, че много се смеели на моите постове, а някои казват, че понякога се смеели толкова силно, че идвали от другата стая да ги видят какво става с тях.

Отговорете ми съвсем честно и директно какво им е толкова смешно на постовете ми?

Питам защото и преди малко ми казаха по Скайп, че много се смеели с мен. Ама аз така и не мога да разбера какво е толкова смешното на това, което пиша.  :unsure:

Чакам някой да ми каже.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1055 -: Февруари 10, 2010, 09:46:02 pm »
пълна лудница ,ще полудея :41: :41: най-малката ми щерка ,чете книга по астрология....
слънчевите знаци на зодиака!
научи глифовете преди 2год.  , когато беше на 8 , а сега на 10 започна да чете!просто не е истина!
току-що ми зададе въпроса:
"мамо , накой писал ли е нига за венера?". :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #1056 -: Февруари 10, 2010, 09:48:36 pm »
Сега имам един сериозен въпрос към тези от вас, които казват, че много се смеели на моите постове, а някои казват, че понякога се смеели толкова силно, че идвали от другата стая да ги видят какво става с тях.

Отговорете ми съвсем честно и директно какво им е толкова смешно на постовете ми?

Питам защото и преди малко ми казаха по Скайп, че много се смеели с мен. Ама аз така и не мога да разбера какво е толкова смешното на това, което пиша.  :unsure:

Чакам някой да ми каже.  ;)

МАРАЯ, НЕ ОТКЛОНЯВАЙ ВНИМАНИЕТО ОТ МОЯ ВЪПРОС!

*

Helo

« Отговор #1057 -: Февруари 10, 2010, 09:49:39 pm »
пълна лудница ,ще полудея :41: :41: най-малката ми щерка ,чете книга по астрология....
слънчевите знаци на зодиака!
научи глифовете преди 2год.  , когато беше на 8 , а сега на 10 започна да чете!просто не е истина!
току-що ми зададе въпроса:
"мамо , накой писал ли е нига за венера?". :o

Те вече се развиват преждевременно и затова се интересува от Венера. Що според теб не се интересува от Сатурн?  ;D

*

missKapriz

« Отговор #1058 -: Февруари 10, 2010, 09:51:31 pm »
Hi,аз се смея защото всичко е тооолкова сериозно поднесено,че чак ми става весело.И хич не влагам ирония,да знаеш-наистина се смея от сърце!

*

abroad

« Отговор #1059 -: Февруари 10, 2010, 09:52:55 pm »
Такааа,
Ще се опитам да ти отговоря максимално обективно и със сигурност твърде директно:
Не съм от смеещите се на твоите постове, но едва ли и останалите, които споделят това правят същото:blink:
Но трябва да се отчете, факта че съм субективна, тъй като твърде много ценя откровеността и директния подход, пред подмолното лицемерие..Склонна съм да направя много компромиси в името на откровеността, дори болезнена да е тя :blink:
По-скоро искрено се забавлявам и приветствам в повечето случаи, освен в редките моменти, когато са неадекватни... :blink:
Ти си теле отвсякъде, доколкото аз като земен знак имам близки контакти с такива /земни/, понякого наивно-откровена, което предизвиква искрени аплодисменти....
Т.е. смехът е искрен и от сърце, но не в смисъл пресмехулничество или в стил "анекдоти" ;D

п.п. Теб защо те притеснява това?
« Последна редакция: Февруари 10, 2010, 10:04:31 pm от abroad »