Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846219 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #1080 -: Февруари 11, 2010, 05:01:23 pm »
Тоя арест на АлПетров

Показно. Що се учудваш?  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1081 -: Февруари 11, 2010, 05:01:35 pm »
душата, що са тровиш бре  :o

ми то има 2 години само и тя планетата ще се самопочисти  ;)  недей да хвърляш излишни нерви заради тапирите навсякъде...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1082 -: Февруари 11, 2010, 05:31:57 pm »
Не се тровя бе, не знам дали с тия действия вече не се самопрочиства.
Щото те двете години вече са почнали.

*

Helo

« Отговор #1083 -: Февруари 11, 2010, 05:34:12 pm »

Аз пък Хело ще я запомня с нейните снимки и къде що има мъж из сайта,трябва да бъде разследван от до,като муха на мед е  ;D

С изключение на теб! Теб те разнищих - хороскопа и името, чак след като Марая пусна тема-провокация за теб и го направих набързо, колкото да не си изгубя времето и да се позабавлявам.  ;D ;)

А ти си мъж, нали?  :unsure:  ;D ;)

:rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1084 -: Февруари 11, 2010, 05:36:19 pm »
Абе накъде върви тая държава с тия арести?
Тоя арест на АлПетров наистина яко ме учуди. Ще тръгнем ли да се оправяме най-сетне?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ами най-големия рекетьор кой да го арестува? ;D ;D ;D ;D ;D
тяяя ,рибата се умирисва от главата....,
а стълбището са ме учили ,че се мете отгоре надалу... ;D ;D ;D ;D ;D
божеее,колко е лично всичко на тая територия ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
не знам за вас ,ама аз просто ще използвам нептун в 112-ти ,упр. на 4-ти за някоя малка къщичка до вода и по-далеч от терирория.... :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #1085 -: Февруари 11, 2010, 05:41:48 pm »
Нептун в 12 управител на 4-и с луна вътре.
И на мен цял живот ми се е живяло до вода. Винаги съм искала да живея до море.

Що, потопите са най-сигурни.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1086 -: Февруари 11, 2010, 05:45:16 pm »
И на мен цял живот ми се е живяло до вода. Винаги съм искала да живея до море.

С гледка към море, с планина от към гърба.
Не понасям равни гледки и полета.
Хваща ме съклетя, ако няма някоя по-висока буца пръст наоколо. Нептуня ми няма нищо общо нито с 12-ти, нито с 4-ти.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1087 -: Февруари 11, 2010, 05:46:20 pm »
Прогнозирам,
че ако продължава така, след 10 години тук никой няма да е останал. С тия отворени граници, високи заплати, социални придобивки, добро здравеопазване и всички подобни не виждам кой луд ще остане тук.
Навсякъде в тая вселена важи принципът за скачените съдове. А тук се скачиха преди 3 години, още няколко и ще се прелее оттук натам.
Само не знам оттам натук какво ще дойде.

Споко,само глей сеир как сичко ще възригне къде март-април - га пукне пролет,ние-не.  :P ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #1088 -: Февруари 11, 2010, 05:47:25 pm »
Какво визираш, Скарлет?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1089 -: Февруари 11, 2010, 05:51:46 pm »
Какво визираш, Скарлет?

Ми,ти нЪл прогнозираш? И аз прогнозирам,нищо конкпетно не визирам. Просто на народа ще му писне и ще се почнат протести по цяла европа.  :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #1090 -: Февруари 11, 2010, 05:52:33 pm »
Е какъв виц съчиних, като преформатирах един стаар древен добре познат виц

-Вдигнахме цените на тока.
-А народа?
-Народа живее. После вдигнахме вноските в здравеопазването.
-А народа?
-Народа живее. После намалихме заплатите и -увеличихме възрастта за пенсионирането.
-А народа?
-Народа живее.
-Извинете, а защо не опитате с ГМО?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1091 -: Февруари 11, 2010, 05:57:13 pm »
Е какъв виц съчиних, като преформатирах един стаар древен добре познат виц

-Вдигнахме цените на тока.
-А народа?
-Народа живее. После вдигнахме вноските в здравеопазването.
-А народа?
-Народа живее. После намалихме заплатите и -увеличихме възрастта за пенсионирането.
-А народа?
-Народа живее.
-Извинете, а защо не опитате с ГМО?

Ако не беше смешно,щях да заплача. Ние сме си ГМО, иначе не бихме издържали всичко това.  :mellow:

*

Helo

« Отговор #1092 -: Февруари 11, 2010, 05:57:42 pm »
Не се тровя бе, не знам дали с тия действия вече не се самопрочиства.
Щото те двете години вече са почнали.

душата, що са тровиш бре  :o

ми то има 2 години само и тя планетата ще се самопочисти  ;)  недей да хвърляш излишни нерви заради тапирите навсякъде...

Вие двете знаете ли какво са църковни индулгенции?

... Подсказвам - нещо, което, ако го направя преди 2012-та ще спечеля бая пари.  ;D ;D ;D ;D

Случвало се е много пъти в историята, би се случило и пак, ако има кой да го предложи. Хммм Дали да не се заема със задачата!  :unsure: ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1093 -: Февруари 11, 2010, 05:59:35 pm »
Скарлет,колко си права само  :o :mellow:

Бе ние сме май най-големият експеримент на вселената и всякакви пришълци се гъбаркат с нас  :41:

Но защо ли си мисля,че са си вкарали автогол  :72: :49:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1094 -: Февруари 11, 2010, 06:00:39 pm »

... Подсказвам - нещо, което, ако го направя преди 2012-та ще спечеля бая пари.  ;D ;D ;D ;D

Случвало се е много пъти в историята, би се случило и пак, ако има кой да го предложи. Хммм Дали да не се заема със задачата!  :unsure: ;D

Хело,Телеца ти идва в повече !  :o :o :o       То не че всичко вече не е сеир работа,но пък поне ти се дръж бе моме!

*

Helo

« Отговор #1095 -: Февруари 11, 2010, 06:08:56 pm »

Хело,Телеца ти идва в повече !  :o :o :o       То не че всичко вече не е сеир работа,но пък поне ти се дръж бе моме!

Нееееееее, аз съм прекалено честна и се боря за справедливостта, за да го направя. Не би ми харесало да лъжа хората.

Само се  шегувах и исках да напомня още веднъж, че има цял куп мошеници, които изкарват пари от хората, които вярват в подобни неща! А изглежда, че наивниците не са на изчезване и затова и мошениците също.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1096 -: Февруари 11, 2010, 06:11:54 pm »
Скарлет,колко си права само  :o :mellow:

Бе ние сме май най-големият експеримент на вселената и всякакви пришълци се гъбаркат с нас  :41:

Но защо ли си мисля,че са си вкарали автогол  :72: :49:

Ние сме експеримент,иначе отде сме се пръкнали? От маймуните? Никога не съм го вярвала това. И Отеца и негови приближени винаги са били сред нас. Защо убиха Джон Кенеди? Заради извънземните. Сега и оня малоумник Обама се е засилил да го вади /инфото за извънземните,де/  :P и с това затъмнение тази година в съвпад със Сатурна му,ще си го намери.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1097 -: Февруари 11, 2010, 06:23:44 pm »
Нека се вади инфо бе, редно е поне информирани да си се затрием, нали секи осъден го питат за последното му желание, нека вадят сички тайни на светло - това извънземни, това подземни, това Тибет, това Шамбала, ноосфери, житни кръгове, маи на макчу пикчу - всичко на показ.

*

Nebesna

« Отговор #1098 -: Февруари 11, 2010, 07:10:29 pm »
Тайни ли искаш, Кайли?

Източникът ми е един бивш служител на КГБ. Той е първи братовчед на една съседка на приятеля ми, с когото и бяхме на гости. Пийнахме, хапнахме и тя се разприказва.

Разказът започна от там: "Не сте ли се питали защо ББ е бил охранител първо на Т.Живков, а след това на Симеон ІІ?" Историята е следната: "Цар Борис е бил голям женкар и си полягвал с шивачките и прислугата в двореца. Имало там една циганка, която била много хубава и той имал връзка с нея. Царицата знаела, но си затваряла очите. Родил му се незаконен син и той бил Тошо Живков. Всъщност, според "нашия източник" царското семейство винаги е управлявало България. Изпратили ги с цял вагон златни кюлчета в Испания, за което имало подписани документи от държавната хазна и тези документи се пазят в КГБ. Симеончо имал много дългове, виждали го в Испания по хазартните зали. Оня бизнесмен дето го убиха - Илия Павлов го баламосал, че КГБ може да му помогне да си върне дълговете и му уредил заем от тях, само че оня още повече затънал. Тогава измислят тази история с "Царят-спасител на нацията", само и само да се върне в България като даржавен глава, за да може да си върне заемите. В момента КГБ притежава горите."

Другата клюка.: "Нашите медички в Либия въртяли търговия с кръвни банки и медикаменти. Едната от тях била любовница на министъра на здравеопазването. Американците ги надушват и ги заснимат как правят секс в един от складовете и им пробутват заразени кръвни банки. Касетата попада в Кадафи и той я дава на съпругата на Саркузи. България имала петролен кладенец в Либия, чиито договор за безвъзмездно ползване изтичал точно предния ден, преди посещението на съпругата на Саркузи. При посещението в Либия тя спазарява петролния кладенец да мине в ръцете на Франция, а външния дълг на Либия към България бива анулиран." (Човекът, който го разказва е българин, който е бил началник на охраната на Кадафи).

« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 07:34:34 pm от Небесна »

« Отговор #1099 -: Февруари 11, 2010, 07:19:52 pm »
Другата клюка.:
Едната от тях била любовница на министъра на здравеопазването. Американците ги надушват и ги заснимат как правят секс в един от складовете

Може би затова този човек се самоуби.  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.