Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848710 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Говорилня 2
« Отговор #1180 -: Февруари 13, 2010, 07:28:57 am »
Откриването на Олимпийските игри във Ванкувър беше много красиво, поне последния половин час, който успях да гледам. Някой по запознат може ли да даде информация за песните, които изпълниха Гару и един младеж в бял костюм ?

*

Divna

« Отговор #1181 -: Февруари 13, 2010, 07:40:57 am »
Ами аз го гледах също, но на части и точно Garou съм изпуснала  :o
Бяха наблегнали много на индианците и това е страхотно. Предполагам, че днес в пресата ще го отбележат.
Видях българите. Направиха силен коментар за нашите състезатели ;D. Много се изкефих. И ми харесаха облеклата им. Коментирало ли се е къде са им ги шили? 

*

Asol

• 4140
« Отговор #1182 -: Февруари 13, 2010, 08:49:31 am »
По Eurosport в момента дават повторението.

*

Divna

« Отговор #1183 -: Февруари 13, 2010, 09:05:13 am »
Нямам Eurosport. Въобще нямам спортни програми. Колко жалко! Но ако разбереш името на изпълнителя, който пее заедно с Garou би ли ми го написала, моля ?!

*

Asol

• 4140
« Отговор #1184 -: Февруари 13, 2010, 09:30:23 am »
Гару пя отделно и господинът в белия костюм на който не знам името също. В сайта на Олимпиадата не можах да открия нищо по въпроса.  Песента, която Гару изпя,  казаха че била от 60-те години някъде.

*

Divna

« Отговор #1185 -: Февруари 13, 2010, 09:31:50 am »
А на френски или на английски пя?

*

Asol

• 4140
« Отговор #1186 -: Февруари 13, 2010, 09:33:02 am »
на френски - много ми хареса песента

*

Helo

« Отговор #1187 -: Февруари 13, 2010, 09:37:37 am »
Хело, ти сигурна ли си че това което си цитирала трябва да се приеме буквално  :-\

Ще ти обясня как трябва да се тълкува всичко това може би в първата си книга, която ще напиша може би след няколко години. Дотогава има време. Но не знам дали и кога ще бъде издадена и на български, щот да не съм луда да пиша на български.

Hi, не е нужно да пишеш всичко това. Прочети го и се опитай да го асимилираш. След което предай текста с твои думи - едва тогава означава, че ти си разбрала философията му.

Дивна, по-скоро ти и другите не сте способни да асимилирате философията.  ;D

Говорите заучени фрази за мъдри слова и скрита философия, без дори да сте чели Библията, само и само да се харесате и да ви вземат за умни и разбиращи, макар да си нямате и най-малка представа дали това, което говорите е вярно или не. Повтаряйте като папагали, ама пред мен тоя номер не минава!!!  ;D

Вие никога няма да разберете скритото послание на Библията. Можете само да повтаряте, без изобщо да разбирате и да ви интересува, дали това е вярно или не, ама нали всички повтарят едно и също, трябва да е вярно!!!  :unsure:

А, ако вярвате на теорията на Чарлз Дарвин и на тези на Зекария Сичин едновременно, то излиза, че анунаките са превърнали маймунаките в хора чрез генетични експерименти и това  е липсващото звено в еволюцията.  :P ;D ;D ;D ;D ;D

Човек, преди намесата на анунаките:  ;D  :P

*

Divna

« Отговор #1188 -: Февруари 13, 2010, 09:37:54 am »
Да не би да е тая, тъй като тя е стара песен? http://www.youtube.com/watch?v=QKX6Qpe8ZcM

*

Asol

• 4140
« Отговор #1189 -: Февруари 13, 2010, 09:41:16 am »
Не е негова, споменаха името Ферлан - 60-те години, да не е на Ferlin Husky  :-\ Те казаха и името на песента на български, ама .... ;D Е ще го видя в повторението и ще разбера  :blink:

*

Helo

« Отговор #1190 -: Февруари 13, 2010, 09:41:59 am »
хело  ертви винаги е имало и ще има.....
за мен е по-добро жертвоприношението на животно пред човек... :(
жестоко е ,но е факт......
природата не търпи празни пространства.....

Има премного жертвоприношения и на животни и на хора. Животните умират всеки ден с хиляди на конвейера в кланниците, а хората всеки ден във войните, обаче вие не забелязвате това и хич не ви интересува.

« Отговор #1191 -: Февруари 13, 2010, 09:53:59 am »
Има премного жертвоприношения и на животни и на хора. Животните умират всеки ден с хиляди на конвейера в кланниците, а хората всеки ден във войните, обаче вие не забелязвате това и хич не ви интересува.

Хело и да го забелязваме, какво :rolleyes:, как ще го промениш ти щом го забелязваш
ще спреш да ядеш ли или имаш властта да спреш войните
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #1192 -: Февруари 13, 2010, 09:55:12 am »
Хело, чела съм Библията още тогава, когато ти може би не си била родена. Имам си своя философия, както и уважавам философията на останалите. Смятам, че не е редно да правиш коментари от рода, че някой хора са папагали и т.н. Аз до сега не прочетох никакъв пост на никой, който споделя философията си за Библията. А доколкото виждам и ти самата не си направила лично изказване. Само си копирала цитати. И мисля също, че всеки би разбрал Библията по свой си начин, не смятам, че само ти си способна да асимилираш житейските мъдрости.

*

supersonic

« Отговор #1193 -: Февруари 13, 2010, 09:57:15 am »
А, ако вярвате на теорията на Чарлз Дарвин и на тези на Зекария Сичин едновременно, то излиза, че анунаките са превърнали маймунаките в хора чрез генетични експерименти и това  е липсващото звено в еволюцията.  :P ;D ;D ;D ;D ;D

хареса ми това за маймунаките ..  ;D ;D ;D ;D ;D

Хело, а какво мислиш за този цитат:

'Ануннаките развиват и налагат сложна потискаща кастова и полова система. Те са женомразци. Точно затова те елиминират почитането на Божествената Майка при ранните нови цивилизации на Земята, които те покорили след като пристигнали. Имало е толкова голяма съпротива за премахването на култа към Божествената Майка, че Ануннаките поставили заместителни “майки” за различните култури като “земна майка”, “майка природа” и след това още повече покваряват образа на Божествената Майка като фалшиво й приписват похотливи, отмъстителни и ревниви качества. Интерпретацията на Кали е едно от тези фалшиви определения.'

*

supersonic

« Отговор #1194 -: Февруари 13, 2010, 10:18:32 am »
яя .. вещичка са я нарисували на картина  ..  :P

*

Helo

« Отговор #1195 -: Февруари 13, 2010, 10:26:00 am »

хареса ми това за маймунаките ..  ;D ;D ;D ;D ;D

Хело, а какво мислиш за този цитат:

'Ануннаките развиват и налагат сложна потискаща кастова и полова система. Те са женомразци. Точно затова те елиминират почитането на Божествената Майка при ранните нови цивилизации на Земята, които те покорили след като пристигнали. Имало е толкова голяма съпротива за премахването на култа към Божествената Майка, че Ануннаките поставили заместителни “майки” за различните култури като “земна майка”, “майка природа” и след това още повече покваряват образа на Божествената Майка като фалшиво й приписват похотливи, отмъстителни и ревниви качества. Интерпретацията на Кали е едно от тези фалшиви определения.'

Според мен това не е от анунаките, а от земните мъже и по-точно от тези, които били от скотовъдците. Като цяло земеделците, но и не само те, почитали Богинята-Майка, създателка на целия живот. Скотовъдците пък почитали слънцето, а също и другите небесни обекти, защото те пътували със стадата си и се ориентирали по звездите и познаването им им било нужно. Освен това като месоядци, а и не само заради това, скотовъдците били лееко по-агресивни.  ;D Те открили земеделците с техните мирни култове към добрата Божия-Майка, настанили се да живеят с тях и премахнали култа - къде доброволно, къде не чак толкова.

Отделно от това мога да ти обясня и от гледна точка на психологията защо мъжете не харесват такива работи, ама няма.

Ужасната Майка, Поглъщащата Майка, Утробата и е страшна, защото символизира смъртта и новото раждане. Богинята е символ на цикъла от три части - живот-смърт-прераждане. Казват, че мъжете се страхуват от смъртта повече от жените. (Ама това по-добре не го казвай на мъжа си!) Тук не става въпрос за това кой е по-добър - мъжете или жените, а за това, как едните и другите възприемат нещата и как на едните им е заложено генетично в подсъзнанието да приемат реалността точно по такъв начин.

Ама да не навлизаме в подробности.

*

supersonic

« Отговор #1196 -: Февруари 13, 2010, 10:54:09 am »
Я виж ти .. ма тя и твойта версия е интересна ..  :rolleyes:   Хело, а как ше се казва книгата ти?!

..  Казват, че мъжете се страхуват от смъртта повече от жените. (Ама това по-добре не го казвай на мъжа си!)

И що да не му го казвам това ?!   :rolleyes:  Напротив, мисля веднага да го питам ..    :P

*

Helo

« Отговор #1197 -: Февруари 13, 2010, 11:21:26 am »

Хело, а как ше се казва книгата ти?!

Няма да кажа. Сега нищо няма да кажа.

И що да не му го казвам това ?!   :rolleyes:  Напротив, мисля веднага да го питам ..    :P

Мъжът ти сигурно ще те попита - какви са тея изперкали, незадоволени феминистки, с които си общуваш?  ;D

:P :P ;D

Макар аз да нямам нищо против тях. Само казвам едни неща, които ми хрумнаха преди няколко години. Обаче исках да намеря доказателство от психолог за това и това доказателство да е от мъж. И го открих - Пиер Дако.

Мисля, че някои или пък зъл дух нарочно е вложил в подсъзнанието на мъжете такъв страх и той е свързан с жените, за да се държат в робство и подчинение хората, да се контролират по-лесно и да се произвежда повече Лууш. Виж как в някои страни все още има подтисничество на жените и те страдат. Мъжете също страдат, измъчвани от вътрешните си паразити, които ги карат да се страхуват. Резултатът е повече Лууш.

В момента в повечето страни жените са свободни, защото сега произвеждат Лууш като хабят всеки ден нерви в борби с другите и с работата. Няма значение методът - трябва страдание и отделяне на енергия. Защо да не се мъчат и двата пола, за да отделят повече Лууш - едните по този начин, а другите по онзи начин? Това няма нищо общо с хармонията.

Въпросът е в това, че на хората им се вменяват всяскакви видове чувства, които ги измъчват и карат да отделят повече енергия. Това е просто манипулация, с цел контрол!

Двете противоположности - подтисничеството на жените и феминизмът също способстват за отделянето на повече енергия - дали от страдание или от нахъсване и ядове - все едно, тъй като и двете постигат целта на тези, които ни контролират.

Бори се народе, бори се срещу подтисничеството, за свобода, срещу тези, които те плашат, докато ние си посръбваме блажено от отделяната от вашите борби енергия. Ама вие се борете за Великото дело, щот от него по-велико няма, а ние ще гледаме отстрани и ще ви настървяваме допълнително.

Духовните учения ни учат да се оттърсим от всякакви емоции.

« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 11:36:42 am от Hi »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1198 -: Февруари 13, 2010, 11:45:56 am »
Енергоинформационните паразити и тяхната власт над света- ЕГРЕГОРИ

Хиляди години назад пред човечеството е стояла една единствена задача-да оцелее, да оцелее на всяка цена. А когато много хора искат едно и също, техните желания и мисли под формата на енергийни потоци се сплотяват в една енергийна същност, която започва самостоятелен живот. Представете си колко векове наред по континентите на земята от милиони мозъци се е излъчвала една и съща енергийна вълна: Да се нахраним! Да оцелеем! Да се нахраним! Да оцелеем! В резултат от това общо желание се е формирала всемирна енергийна същност, която започнала да живее самостоятелен живот. Съгласуваната енергия на 100 човека леко ще привлече още десет, а други десет може да загуби (енергоинформационната структура подчинява все нови и нови участници, а други губи-които се усъмнят в нея или са прихванати от друга структура).
Сега тази структура може вече сама да влияе върху хората, защото е набрала огромна сила и може да застави всеки да играе по свирката и. Заради нея и ние се оказваме от детството си въвлечени в играта и и забравяме енергоинформационната си същност.
Патологичните ни енергоинформационни връзки с другите хора са трошица в сравнение с гигантските енергоинформационни същности, открай време управляващи човечеството. Хората са оплетени в пипалата на тези чудовища, които се простират от един към друг човек, завързвайки цялото човечество в един възел.
Отделни хора винаги са могли да се откъсват от тази чудовищна конструкция-като правило светци, пророци, ясновидци, магове, а в днешните времена това откъсване могат да направят и съвършенно обикновени хора.
Такива мощни енергоинформационни паразити са образувани много за времето на съществуване на човечеството. Тях може да ги създаде което и да е желание или стремеж, обединяващ маса хора. Зараждат се като порив или желание, обединяващ няколко човека, а след това започват да въвличат в оборота си все по-голямо количество хора и все повече аури. Хората могат да се сменят-някои успяват да се откъснат, други влизат, но за паразита е важно да има достатъчен брой хора, които да поддържат съществуването му.
Ето пример за образуването на такъв паразит-събират се няколко революционера, замисляйки сваляне на настоящия строй. Те предават желанието си в енергийна форма на други хора, те пък на по-следващи и т.н. и се събират достатъчно, за да подхранват енергоинформационния паразит. Той пък, хранейки се от тяхната енергия, започва да ги подтиква към терор, кръвопролития и граждански войни.
Най-разнообразни гигантски енергоинформационни паразити непрекъснато се засичат, срещат и взаимодействат помежду си, заставяйки хората да се държат така, както им е необходимо на тях. Срещат се и приятелски настроени същности и хората, въвлечени в тях, дружат. Срещат се и враждебни един на друг паразити и тогава хората воюват.
Войната е идеалната храна за такъв паразит, защото там се освобождава неизчислима негативна енергия. От нея паразитът се храни, расте и дори ражда нови паразити, които могат да се появят на противоположния край на света.
При това не е нужно чудовището обезателно да разпалва война, вместо това то може например да събуди алчност у някои политици примерно. В резултат тези хора започват да действат, сблъскват се интереси и колелото се е задвижило. И при това тези политици в крайна сметка нищо не получават, защото те са само пешки в ръцете на паразита, а неговата цел е повече храна.
Паразитите винаги действат чрез конкретни хора, които участват в техните игри, надявайки се да получат нещо за себе си…
Наистина, не е ли обидно да осъзнаеш, че ти изобщо не си свободен и независим човек, какъвто си свикнал да се считаш, а си само пешка в поредната игра на враждебни сили.
За паразитите е абсолютно безразлично дали енергията е позитивна или негативна, те заличават полюса и, важното е да е енергия.

Верищагин, Първа книга

*

Nebesna

« Отговор #1199 -: Февруари 13, 2010, 11:51:32 am »
В момента в повечето страни жените са свободни, защото сега произвеждат Лууш като хабят всеки ден нерви в борби с другите и с работата. Няма значение методът - трябва страдание и отделяне на енергия. Защо да не се мъчат и двата пола, за да отделят повече Лууш - едните по този начин, а другите по онзи начин? Това няма нищо общо с хармонията.

Въпросът е в това, че на хората им се вменяват всяскакви видове чувства, които ги измъчват и карат да отделят повече енергия. Това е просто манипулация, с цел контрол!

Силният човек сам избира, Хело, към кой егрегор да се привърже. Най-добре е това да става съзнателно.