Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844379 Прегледи
*

Helo

Re:Говорилня 2
« Отговор #1280 -: Февруари 14, 2010, 02:04:26 pm »
Между другото, егрегорът на хриситянството е изключително мощен и е бил захранван с много кървища, особено в миналото.  :rolleyes:

Тея на кладата и със смазаните от инквизицията крайници и вътрешни органи да ги броим ли за захранили егрегора?

Но за егрегорът на Христос мисля, че е нещо съвсем отделно и е добъри и наистина помага. Може би защото хиляди хора още от миналото са му се молили за помощ.
« Последна редакция: Февруари 14, 2010, 02:09:18 pm от Hi »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1281 -: Февруари 14, 2010, 02:06:27 pm »
Хело, знанието е крито поради много причини - власт, информационно затъмнение за по лесно управление... при условие, че хората са вярвали в Библията, това е значело, че чрез нея са можели да се контролират масите  ;)  плюс това са малко хората, които откриват под пластовете воали истинското и съдържание и затова тя е оставена на ачика - нещо което оставено на всевиждане то е най-добре скрито  ;D  

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1282 -: Февруари 14, 2010, 02:44:38 pm »
 Желая пенливо вино и горещо сърце да са винаги близо до вас :58:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #1283 -: Февруари 14, 2010, 03:10:40 pm »

това защо ми намирисва на Анунакско присъствие  :-\

Описаната в Библията Вавилонска кула също според шумерската митология е построена от анунаките и била посветена на Мардук - бога-защитник на Вавилон.

http://en.wikipedia.org/wiki/Esagila

Сега познайте защо в Библията се казва, че Господ ги спрял да строят кулата?  ;)

4. И рекоха: хайде да си съградим град и кула, висока до небето; и да си спечелим име, преди да се пръснем по лицето на цялата земя.
5. Тогава Господ слезе да види града и кулата, що градяха синовете човешки.
6. И рече Господ: ето, един народ са, и всички имат един език, а на, какво са почнали да правят; и няма да се откажат от онова, що са намислили да правят;
7. нека слезем и смесим там езиците им тъй, че един да не разбира езика на другиго.
8. И пръсна ги Господ оттам по цялата земя; и те спряха да зидат града (и кулата).
9. Затова му е дадено име Вавилон, понеже там Господ смеси езика на цялата земя, и оттам ги пръсна Господ по цялата земя.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1284 -: Февруари 14, 2010, 04:14:50 pm »
честит ви празник на любовта! желая на всички ви много истинска любов и усмивки!

честит и трифон зарезан! да има много любов с виното!
http://media.photobucket.com/image/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25BE/TuvokStar/GrapeWine.jpg

днес е ден за прошка! искам ви прошка и ви давам прошка!

http://vetrogon.blog.bg/photos/25779/original/img_27564_582862_l.jpg
« Последна редакция: Февруари 14, 2010, 05:22:24 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #1285 -: Февруари 14, 2010, 05:34:17 pm »
Хич не ми се коментират тия тъпанари. Политиката е мръсна курва. Малко хора оцеляват в тази помийна яма. Днес е ден за смирение и покой и ден за любов.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1286 -: Февруари 14, 2010, 05:40:06 pm »
аз не съм от хората ,които ще защитят Яне Янев , но мисля ,че всички с малки изключения са зависими.
зависими са хората избрани със сиви пари ,зависими са тези участвали в групировки ,зависими са и ще бъдат всички и настоящи и бъдещи участници в политическия живот на страната поне в близките 20год.
култура на бита , желание за власт на всяка цена....
причинна връзка м/у две явления.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #1287 -: Февруари 14, 2010, 05:45:39 pm »
Хич не ми се коментират тия тъпанари. Политиката е мръсна курва. Малко хора оцеляват в тази помийна яма. Днес е ден за смирение и покой и ден за любов.

ама цял ден любов ли??..заспахте!!..а някои се напиха :)
тя любовта иначе чисти помията, никога не може да има едното без другото..

О-о-о-о-ох!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1288 -: Февруари 14, 2010, 05:51:26 pm »
велико нещо е прошката! с нея човек прощава и на себе си!

*

Nebesna

« Отговор #1289 -: Февруари 14, 2010, 05:56:30 pm »

днес поисках от трима човека прошка и тримата ми казаха, че не се сещат за нищо, което да има нужда от такава :) а се сетих за поне още трима, с които не говоря отдавна по тяхна вина, но ако ми се обадят днес и ми поискат прошка- ще им я дам и ще говоря пак с тях..но непоискана прошка не давам отдавна, самия Бог не дава непоискана прошка, аз да не съм по- велика от него..и то поискана конкретно- ако ми кажат- ''мислих и разбрах, че не съм бил/а прав/а, че съм те наранил с еди кое си'', ама точно и конкретно- тогава и само тогава ще имат прошката ми, а не размитото, през стиснати зъби- ''ако има нещо, няма нищо''- фак!
и мисля, че съм права  :blink: ;)

И аз така мисля - непоискана прошка не се дава. А прошката се дава за нещо конкретно и назовано.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1290 -: Февруари 14, 2010, 06:03:39 pm »
има , волни и неволни ситеаций и думи....
за някой нещо може да звучи обидно ,за друг не. отонсително понятие е !
не може да се издребнява в такива ситуаций. поне така е по канона на църквата ,така е писано и в библията. затова присъстват и двете неразделни думички волно- неволно.
има обиди ,причинени нарочно- воно и такива причинени без да искаш или без да забележиш ,че другия е наранен.
човешко е да се греши ,но още по-човешко е да се прощава!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1291 -: Февруари 14, 2010, 06:04:01 pm »

днес поисках от трима човека прошка и тримата ми казаха, че не се сещат за нищо, което да има нужда от такава :) а се сетих за поне още трима, с които не говоря отдавна по тяхна вина, но ако ми се обадят днес и ми поискат прошка- ще им я дам и ще говоря пак с тях..но непоискана прошка не давам отдавна, самия Бог не дава непоискана прошка, аз да не съм по- велика от него..и то поискана конкретно- ако ми кажат- ''мислих и разбрах, че не съм бил/а прав/а, че съм те наранил с еди кое си'', ама точно и конкретно- тогава и само тогава ще имат прошката ми, а не размитото, през стиснати зъби- ''ако има нещо, няма нищо''- фак!
и мисля, че съм права  :blink: ;)

И аз така мисля - непоискана прошка не се дава. А прошката се дава за нещо конкретно и назовано.

това, за което говорите е субективно. според мен този ден за прошка е обективен от гледна точка на смирението. просто да наведеш глава и да помолиш за несъзнателно причинен дискомфорт на отсрещния... нещо такова  :-[

*

Nebesna

« Отговор #1292 -: Февруари 14, 2010, 06:07:29 pm »

много харесвам ума ти и то не само когато мислиш като мен, случвало се е като те чета да си променям някоя нагласа, а това е много трудно, повярвай ми  :kissd:

Леле, ма малееее! Какво признание от Лъв! Сигурно защото противоположностите уравновесяват гледните си точки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1293 -: Февруари 14, 2010, 06:07:31 pm »
прошката е безусловна и не конкретизира. прощавам ти за това , а не за онова- няма такова нещо при нея! прошката е да простиш на другия , по този начин прощаваш и на себе си . защото обидита също е грях и болка , а прошката е изцеление! :blink:

*

Nebesna

« Отговор #1294 -: Февруари 14, 2010, 06:11:29 pm »

това, за което говорите е субективно. според мен този ден за прошка е обективен от гледна точка на смирението. просто да наведеш глава и да помолиш за несъзнателно причинен дискомфорт на отсрещния... нещо такова  :-[

Ако несъзнателно сме засегнали някого - тогава се иска извинение, а не прошка.

*

Nebesna

« Отговор #1295 -: Февруари 14, 2010, 06:16:59 pm »
Ох, не знам какво да ви кажа. Много често затваряме сърцата си за другите хора от страх да не ни наранят и така вместо да градим мостове, издигаме стени. Аз съм се бронирала спрямо някои хора и не мога да сваля защитната стена и това е. Страх ме е да сваля защитната броня. Не съм толкова силна...още се уча да прощавам. Мястото на Нептун в Скорпион хич не е хубаво, особено ако квадратира Слънцето. Цял живот се люшкам между съмнението и опрощението. А като си помисля, че някои хора изобщо нямат нужда от прошка.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1296 -: Февруари 14, 2010, 06:18:51 pm »
не бе аз не исках да кажа да го правите от куртоазия - такова нещо аз и да ма набият няма да направя  ;D

просто се опитах да обясня смисъла на традицията  :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1297 -: Февруари 14, 2010, 06:23:22 pm »
Може да съм се допитвала до вас преди,но смятате ли че при соларен сатурн съвпад сол АС може да се отслабне? :-[
Така както при транзита на сатурн през АС....или са две различни неща??

*

abroad

« Отговор #1298 -: Февруари 14, 2010, 06:32:39 pm »
Може да съм се допитвала до вас преди,но смятате ли че при соларен сатурн съвпад сол АС може да се отслабне? :-[
Така както при транзита на сатурн през АС....или са две различни неща??

при същото аз напълнях :blink:
но има време, де - до другия солар може и да си вляза във форма

*

Nebesna

« Отговор #1299 -: Февруари 14, 2010, 06:49:54 pm »
Гледате ли предаването по "Нова телевизия" с проф. Ставри Ставрев за лечението на рака с нанодиаманти?