Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845948 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #1340 -: Февруари 15, 2010, 02:26:09 pm »
Марая какъв транзит те гони като говориш за прогресивна Луна  :unsure: ;D

;D ,разбирай прогресия ;D. само транзити са ми в момента в главата ;D ;D.
не мога да построя карта ,т.е не мога да кача такава , но ще ми бъде любопитно , ако някой от вас я качи и по прогресий разгледаме какво се е случило.
15 февруари 2004г.- варна. това е мястото на събитието.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1341 -: Февруари 15, 2010, 02:28:40 pm »
Аз също съм взела да ставам приятно закръгленка, но за съжеление на дупе, Господ е бил доста стистнат, особено от към балкона... ;D ;D
Най-доброто време беше когато Сатурн ми навлезе в пети дом 2007 , аз се разделих с тогавашния си приятел  и тръгнах да компенсирам мъката със спорт.Три пъти седмично на фитнес, супер яка фигура направих, а сега едвам се наканвам да ходя.Миналата година по ретро Венера, напълнях 4-5 кила и сега още се моткам ту качвам ту свалям.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1342 -: Февруари 15, 2010, 02:29:46 pm »
Уф, и на мен само там ми се лепи...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1343 -: Февруари 15, 2010, 02:30:15 pm »

[/quote]

Това, че Плутон го вади по-голям е вярно, щото нали Скорпион отговаря за половите органи, а при разни планети като Марс в Скорпион на ключово място и други неща в хороскопа, свързани със Скорпион, казват, че наистина го вадели голям.  ;)

[/quote]
Ако е женски Марса, какво вади? ;D ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1344 -: Февруари 15, 2010, 02:35:47 pm »
Уф, и на мен само там ми се лепи...  :-[

лили ,съвземи се.....
ти , ако имаш нещо в излишък там ,значи аз съм просто самоходна бъчва :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1345 -: Февруари 15, 2010, 02:38:45 pm »
Не се знае аз, ако родя пет деца, на каква бъчва ще заприличам. При мен и едно ако има някога, ще е божия благословия. Много добре изглеждаш даже за многодетна майка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1346 -: Февруари 15, 2010, 02:40:18 pm »
На мен и на лицето ми се отразява правя бузки като на хамстер, а носа ми е без това е като гамба за пълнене още повече се издува.
Някой има ли идея от къде са по-грубите черти и изявения нос? :93:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1347 -: Февруари 15, 2010, 02:42:41 pm »
Не се знае аз, ако родя пет деца, на каква бъчва ще заприличам. При мен и едно ако има някога, ще е божия благословия. Много добре изглеждаш даже за многодетна майка.

мерси , ама пак доста възкачих стрелката на кантара докато Дупитер/много ми хареса  ;D/ ,беше в съвпад с венерата и на секстил от асц-то.
и аз се надявам сега да сваля някое и друго килце.....,ама каквато е чревоугодническа луната в телец си ТРебе  ;D сериозна дисциплина. ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1348 -: Февруари 15, 2010, 02:46:41 pm »
На моя електронен кантар му свършиха батериите и все ме мързи да ги сменя, не съм се качвала от лятото да си меря теглото. Но вече усещам, че работата не е "хорошо".  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1349 -: Февруари 15, 2010, 02:51:15 pm »
сега , като дойде пролетта , ще се наложи да се посъблечеме ,та е редно да се смъкне някое и друго килце...

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1350 -: Февруари 15, 2010, 02:52:33 pm »
Може и без кантар ;D Ако ви стават летните дънки, значи всичко е ОК.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1351 -: Февруари 15, 2010, 04:31:08 pm »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1352 -: Февруари 15, 2010, 04:37:34 pm »
Мчи там го пише на немски бе.  :P
Хубави затвори си имат хората, в сравнение с тукашните панелки приличат на петзвездни хотели.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1353 -: Февруари 15, 2010, 04:41:30 pm »
абе дорде стигнеш до надписа си оплакваш очите поне  ;D ;D ;D

а ето ви и грозната истина за Свети Валентин  :-X  да не би да си помислите, че това е ваш празник  :-X :-X :-X
http://wallstreet.blog.bg/photos/88616/original/2/0004347986178_27611c3834_o.jpg

като цъкнете върху картинката и тя се увеличава  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

supersonic

« Отговор #1354 -: Февруари 15, 2010, 04:44:24 pm »

Много често ни се случва да възприемаме обективността като надменност, студенина и критикарство. А това, от своя страна, загатва за проблем с интеграцията на Сатурн.

Много точно. Имах подобен сценарий:
Аз - Марс във Везни
Той - Сатурн във Везни в съвпад с моя Марс
Аз: изстивам от думите му и питам: "Мразиш ли ме!"
Той: "Нито те обичам, нито те мразя!"
Аз: двойно повече изстивам.
Вероятно това се нарича обективност.

Да кажа и аз за моя сценарий: Аз с Луна в Дева, в 9-ти дом - източен философ /аматьор/; той западен философ /магистър/, със Сатурн в абсолютно точен съвпад с Луната ми. Сблъскахме се челно с такава сила, че оттогава немам никакво желание да влизам в дебати на тема 'My God's Bigger Than Your God' ..  ;D 

*

Марая

• 28287
« Отговор #1355 -: Февруари 15, 2010, 04:51:52 pm »
суперсоник , няма по - тежък аспект от съвпада на сатурн/луна както в натала ,така и в синастрията. въобще където се сетиш , това си е своево рода катастрофа на емоций , ограничения :(. тъжен аспект е! и тежък....
владеенето на емоцийте , подтискането на чувствата ,както и липсата на топлина са характерни.

*

supersonic

« Отговор #1356 -: Февруари 15, 2010, 04:58:59 pm »
суперсоник , няма по - тежък аспект от съвпада на сатурн/луна както в натала ,така и в синастрията. въобще където се сетиш , това си е своево рода катастрофа на емоций , ограничения :(. тъжен аспект е! и тежък....
владеенето на емоцийте , подтискането на чувствата ,както и липсата на топлина са характерни.

Ми не е лесно., да. Засега успяваме да овладеем положението ..  :rolleyes:  но понеже с друг приятел имам сценарий Луна съвпад Плутон, та знам че има и по-тежки случаи ..  :P 

*

Марая

• 28287
« Отговор #1357 -: Февруари 15, 2010, 05:10:09 pm »
Ми не е лесно., да. Засега успяваме да овладеем положението ..  :rolleyes:  но понеже с друг приятел имам сценарий Луна съвпад Плутон, та знам че има и по-тежки случаи ..  :P 

сигурно е така ;D , но би ли споделила повечко подробности как действа плуто на луната? ;) :blink:
въобще повечко инфо , мн. моля! :blink:

*

Nebesna

« Отговор #1358 -: Февруари 15, 2010, 05:15:55 pm »

Със съпруга ми имахме Луна съвпад Сатурн не е чак толкова потискащо. Просто това е аспект на "семейното гнездо" и дава малко повече ангажименти в битовизмите. С него се чувствах абсолютно сигурна, но ме караше да живея в "тесни граници".

*

Марая

• 28287
« Отговор #1359 -: Февруари 15, 2010, 05:21:42 pm »
....... Луна съвпад Сатурн не е чак толкова потискащо. Просто това е аспект на "семейното гнездо" и дава малко повече ангажименти в битовизмите. С него се чувствах абсолютно сигурна, но ме караше да живея в "тесни граници".

т.е ограничението на сатурн може да работи на всяко ниво във връзката.
любопитно ми е ,как ли е при квадратурите :-\ луна квадрат сатурн , плутон квадрат сатурн и луна?