Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848891 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Говорилня 2
« Отговор #1420 -: Февруари 18, 2010, 10:24:22 pm »
Марс ми управлява 10ти дом,венера 4ти и 11 дом.
Прогресивните марс и венера които са в съвпад сключват квадрат със слънцето,секстил меркурий и МС и тригон с уран.
Дирекционната венера би трябвало да сключва същите аспекти,щом е в съвпад с прогресивните марс и венера. :-\

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #1421 -: Февруари 18, 2010, 10:54:49 pm »
Ами така ми е малко трудно да тълкувам нещата, защото предпочитам цялата карта да видя, но си мисля че е свързано с това, че е дошло времето да реализираш проекти, които са свързани с нарастването на твоята кариера, от друга страна обаче 4-дом ме кара да си мисля дали нямаш желание да  работиш вкъщи. Всичко това при теб обаче е на ниво психическа нагласа ,аз действие по прогресиии само не търся. Дирекционната Венера в тригон с Уран обаче  ще ти даде събитие, което ще даде отражение в дома, който се управлява от Уран.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

« Отговор #1422 -: Февруари 19, 2010, 06:56:50 am »

никога , ама никога няма да забравя тая нощ без ток.
ставам безскруполна , плутон може това...., душата и човечността само за тези ,които заслужават , останалите....не искам да ги мисля.
една нощ,не си ли спомняш режима на тока, дето си сядяхме на тъмно цялата държава
3 на 3 или 2 на 2 часа има/няма ток не си спомням вече или купоните за мляко ,когато децата бяха малки, защото нямаше нищо по магазините- тотален дефицит на стоки
минали сме и през по- тежки неща, тя кризата е от 1989 и още дълго ще ни влачи :-X
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1423 -: Февруари 19, 2010, 07:06:37 am »
хехе Стреличке, по него време бях някъде 15-16 годишен тинейджър и определено ми беше адски забавно с тоа режим  :P  отиваш на кафе - на свещи, отиваш на гости - на свещи, нямаш домашно - сори госпожо немаше ток  ;D ;D ;D
интересно си беше. тогава и не го отчитахме щото всички се топлеха с парното, а спирането на тока не влияеше на парното. по него време дори и климатици нямаше за летните месеци и така - обръщахме го на купони...

в момента забелязвам едно - човек толкова е започнал да зависи от всички машинарии в живота си, че дори такова дребно нещо като липса на ток го събаря тотално... нещо не ми се нрави такава зависимост...  :-\ :-X :angry:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1424 -: Февруари 19, 2010, 11:48:29 am »
 :-X :-X :-X Хора, ужасно съм възмутена, просто не мога да го асимилирам - Как може, баща да разкъсва системно червата на собственото си бебе /казват дете, а то си е бебе на 2 годинки/ - нямам думи. Такъв човек - трябва да му отрежат онааа работа и да го пратят доживот да го изнасилват по затворите. А майката - и нея в затвор....Мога да проумея - убийството, дори и жестоко, но това - не  :-X :-X :-X - мозъкът ми не го побира. Направо ми се гади...отврат.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1425 -: Февруари 19, 2010, 12:08:50 pm »
Дейзи, кошмарно е.  :unsure:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1426 -: Февруари 19, 2010, 12:26:58 pm »
За такива изроди - КАСТРАЦИЯ! И после доживот да лежат в затвора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1427 -: Февруари 19, 2010, 01:27:10 pm »
Лили е права доживотен затвор за такива изроди там много добре знаят какво да ги правят изнасилвачите и педофилите.Някъде четох че са освободили майката..тя също е виновна!!!
Докато дишаш...надявай се!

*

Helo

« Отговор #1428 -: Февруари 19, 2010, 06:09:19 pm »
За такива изроди - КАСТРАЦИЯ! И после доживот да лежат в затвора.

Кастрация на главата.  ;D Пък другите части после може и да ги оставят.

*

missKapriz

« Отговор #1429 -: Февруари 19, 2010, 06:48:28 pm »
Цитат
Мога да проумея - убийството, дори и жестоко, но това - не  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed - мозъкът ми не го побира. Направо ми се гади...отврат.

На толкова години съм станала,наслушала съм се на какви ли не гадости,но това.....заслепява ме бясна ярост срещу тия изроди в човешки образ!
Кастрация и в една килия с няколко загорели затворници за винаги!!!!

*

Nebesna

« Отговор #1430 -: Февруари 19, 2010, 07:15:11 pm »
Вижте каква интересна конфигурация образуват планетите днес.

*

Nebesna

« Отговор #1431 -: Февруари 19, 2010, 07:16:48 pm »
Слънцето вече е в Риби - Честито на Рибките!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1432 -: Февруари 19, 2010, 07:30:18 pm »
Днеска за това ли си поспах както в морската градина ,така и после пак в нас -ми то Слънцето било в Бири  ;D

Довечера се очаква инсомниа  ;D

« Отговор #1433 -: Февруари 19, 2010, 07:34:45 pm »
интересно си беше. тогава и не го отчитахме щото всички се топлеха с парното, а спирането на тока не влияеше на парното. по него време дори и климатици нямаше за летните месеци и така - обръщахме го на купони...

Врияеше!  ;) Когато тока спре, парното също спира.  :blink:

Вижте каква интересна конфигурация образуват планетите днес.

Аз имам такава в хороскопа си, но не знам какво означава - трапец с покривче  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1434 -: Февруари 19, 2010, 07:35:13 pm »
:-X :-X :-X Хора, ужасно съм възмутена,

Това само доказва,че сред нас ходят животни в човешки туловища!

И не искам да обиждам животните,просто ме разбрахте.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1435 -: Февруари 19, 2010, 08:04:02 pm »

тцъ - пак си беше топло  ;)  нямаше проблеми при нас  :P   ако имаше, нямаше да го напиша  ;)

« Отговор #1436 -: Февруари 19, 2010, 08:13:43 pm »

тцъ - пак си беше топло  ;)  нямаше проблеми при нас  :P   ако имаше, нямаше да го напиша  ;)

Не знам при вас как е, но станцията, която поддържа налягането, поне тази в блоковете, просто няма с какво да я поддържа.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1437 -: Февруари 19, 2010, 08:26:25 pm »
а когато живееш в блок, на висок етаж, в среден апартамент, с остъклени тераси знаеш ли колко ти пука, че тока е спрял за 1 час  :tongue2:

« Отговор #1438 -: Февруари 19, 2010, 09:14:08 pm »
Търся си хубав ръчен дамски часовник!Някакви идеи за марки от които сте доволни или са ви допаднали ?
« Последна редакция: Февруари 19, 2010, 09:29:08 pm от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1439 -: Февруари 19, 2010, 09:29:14 pm »
Не нося ръчни часовници, иначе имам три, захвърлени някъде... Но пък в магазина за бижута, от който си взех онези нефритени обеци и после ги заменях, видях невероятен часовник с инкрустирани нефрити, беше същинско бижу.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.