Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845542 Прегледи
*

Veselin

Re:Говорилня 2
« Отговор #1620 -: Март 01, 2010, 09:31:29 am »
Честита Баба Марта и от мен!!! Много здраве, щастие и любов на всички!!!  :blink:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1621 -: Март 01, 2010, 09:39:04 am »
Честита Баба Марта! :kissd: и от мен. Желая на всички много здраве, късмет и благополучие.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1622 -: Март 01, 2010, 11:09:11 am »
Честита Баба Марта!
Бъдете здрави и усмихнати!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1623 -: Март 01, 2010, 12:54:55 pm »
Честита Баба Марта!
Мартенички, мартенички - бели и червени -
Да сте здрави, румени, весели и засмени!  :blink:
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #1624 -: Март 01, 2010, 01:31:31 pm »

*

abroad

« Отговор #1625 -: Март 01, 2010, 01:36:10 pm »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1626 -: Март 01, 2010, 02:09:53 pm »

четита баба марта! много здраве ,любов и късмет Ви желая! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #1627 -: Март 01, 2010, 02:45:25 pm »
Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата.... бели, румени, засмени... от божествен мързел днес опиянени! След кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич със кюфте и много бири със мезе...! Здраве, щастие и рози, виното - във двойни дози. Бурен секс във вс...ички пози, пожелаваме на Вас Баба Марта, Пролетта и Аз! :)

« Отговор #1628 -: Март 01, 2010, 02:48:26 pm »
 :93: и аз и аз....хахаха. Това пожелание вече обиколи цяла България. От сутринта насам, който го е пуснал - доста хора е зарадвал - само се прехвърля през едни до други от скайп до скайп.....

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1629 -: Март 01, 2010, 02:50:07 pm »
Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата....

Краката най-добре ги качи по-нависоко.  :P И не се чеши,а се къпи по-често /това е майтап/.  :tongue2: :wink2:

*

missKapriz

« Отговор #1630 -: Март 01, 2010, 02:51:53 pm »
Аз днес стриктно изпълнявам каквото е казала баба Марта!Остават ми още 2 точки от дневния ред да изпълня,ама до довечера има време :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1631 -: Март 01, 2010, 05:33:17 pm »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1632 -: Март 01, 2010, 06:31:52 pm »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ !

ЧЕРВЕНИ БУЗИ И БЕЛИ КАХЪРИ ........
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1633 -: Март 01, 2010, 06:39:35 pm »

А, ей туй е приказка - белите кахъри. Дай Боже всекиму!
 Аз имам един такъв бял кахър, но много ми е тъжно. Имам навика да записвам интересни астрологични карти, а след преинсталирането на компютъра всички записани карти изчезнаха. Не ги записах на диск и сега се тръшкам за една карта на отвличан мъж от извънземни. Порто беше я качила в един форум,беше свършила такава невероятна работа, но форума вече не съществува и сега съм кахърна.  :( Ако има и друг като мен,дето не би подминал да я запише,ще съм му благодарна,ако ми я изпрати.  :blink:

« Отговор #1634 -: Март 01, 2010, 06:50:27 pm »
..... и сега се тръшкам за една карта на отвличан мъж от извънземни

Ааааа, това е онази карта, дето предположих "самолетното събитие", а после ме упрекнаха в ясновидство, защото нямало достатъчно астрологични предпоставки за такова събитие.  ;D Човека се казва Травис Ултън. Данните бяха противоречиви. Самата Порто го установи.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1635 -: Март 01, 2010, 06:53:01 pm »
..... и сега се тръшкам за една карта на отвличан мъж от извънземни

Ааааа, това е онази карта, дето предположих "самолетното събитие", а после ме упрекнаха в ясновидство, защото нямало достатъчно астрологични предпоставки за такова събитие.  ;D Човека се казва Травис Ултън. Данните бяха противоречиви. Самата Порто го установи.

Тя го е установила,но после сподели,че самия собственик на картата й е писал на имейла по-късно и е дал точните си данни. Така поне помня.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1636 -: Март 01, 2010, 06:53:18 pm »
То

А, ей туй е приказка - белите кахъри. Дай Боже всекиму!
 Аз имам един такъв бял кахър, но много ми е тъжно. Имам навика да записвам интересни астрологични карти, а след преинсталирането на компютъра всички записани карти изчезнаха. Не ги записах на диск и сега се тръшкам за една карта на отвличан мъж от извънземни. Порто беше я качила в един форум,беше свършила такава невероятна работа, но форума вече не съществува и сега съм кахърна.  :( Ако има и друг като мен,дето не би подминал да я запише,ще съм му благодарна,ако ми я изпрати.  :blink:

Скарлет, възможно е Тонди от едноименния сайт да я има, при него карти какви ли не .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1637 -: Март 01, 2010, 06:57:52 pm »
Не го познавам, а не мисля че ще ми я даде,ако изобщо е пишел там. Всички се крият и пишат с ундурнайсе ника.  :P И все гледат да не разберат кой кой е,като че кой знае какво ще стане. За мен само престъпниците и комплексираните хора се крият. Нямам предвид него, а по принцип се присетих.  ;D Какви ли не фалшиви имейли измислят и ми пишат. Ако може и данните да не си дадат и хороскоп да им напраиш??? ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1638 -: Март 01, 2010, 07:00:48 pm »
Напълно споделям мнението ти.
Ще се опитам да се свържа с него .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1639 -: Март 01, 2010, 09:21:05 pm »
деца,

освен мартеницата мамин златен имало и хубавец мамин  :85: :85: :85:

как са се погрижили начи за момченцата на мама амааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/