в тази "творба" има толкова психологизъм, колкото има летяща на вятъра найлонова торбичка. дори в една такава торбичка ще видя красотата, който струи от самият вятър като стихия и неговата свобода...
но тези голотии НЕ СА изкуство. там няма красота. има един болен мозък на "твореца" и една пасмина болни мозъци на изпълнителите. това не е истината - това е реалността - извращението на изкуството като такова и времето в което живеем. от тази гледна точка ДА мога да се съглася, че това е творба, която показва болните мозъци на хората, които населяват тая Земя в момента, но пак казвам това НЕ Е е изкуство. грозно е.
изкуството е красотата на възприятията! изкуството е хармонията на формите! изкуството е хармонията на цветовете и звуците. изкуството е наслада за душата!в тази творба освен пляскащи целулитни задници, космати крака, гърбове и п****, увиснали телеса които самите им собственици се опитват да прикрият, защото те самите не се харесват, увиснали членове и тъй нататък - е те тук НЯМА НАСЛАДА ЗА СЕТИВАТА!
далеч съм от мисълта, че всички трябва да мислим еднакво. но аз си казвам мнението - като всичко в този свят и изкуството се изврати. обаче не може да ми казва някой на мене, че видиш аз не разбирам от изкуство и затова съм проста. сори маце, но точно защото разбирам от изкуство ТОВА не ми харесва! може и да не съм учила в академия за изящни изкуства, но аз съм творец по природа и в същността си

и ако толкова много ви харесват тия увиснали пишки и голи задници - аре да видим къде в тая Вселена има други такива неща

ми нема - Вселената е хармония, голите гъзове са тук на Земята... колкото повече си качваш вибрациите и преминаваш нагоре, толкова по-енергийно ти става тялото. в 4то измерение такива материални тела НЯМА! само тук си имаме щото хората са материално ориентирани и съответно към телата си. ако този "творец" беше по човешки настроен щеше да опита да го направи по друг начин, но уви... хората тотално са изпростяли вече...