Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849369 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #1880 -: Март 05, 2010, 12:52:31 pm »
За финансите ми беше въпроса, че нали и при мен ще е по-нататък по остта 2-8-ми, но пък ми управляват други домове, ама аз на Плутон отсега му пращам сигнали за паричните си планове, особено с транзита на възлите сега в тия същите домове.  :rolleyes:
Наистина явно Венерата ти е костеливичка и още се наместват двамата, докато си изиграят ролите.  ;D
Моята емоционалната незнам какво ще я правя просто Плутон като я метне.  :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1881 -: Март 05, 2010, 01:01:59 pm »
И при мен опозицията на тр. Плутон към нат. Луна в 8 дом пряко засегна финансите, имаше доста трансформации в тази насока. А откакто аспектът стана почти точен, ми се налага да се занимавам с банкови сметки, големи суми "чужди" пари, а сега и разплащания с наемни работници. Открих първата си разплащателна сметка, да не повярва човек, винаги съм препочитала пари и разплащания в кеш (неаспектиран Юпитер в Телец, управител на 2 дом  :P).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #1882 -: Март 05, 2010, 01:53:48 pm »
Вероятно някой ще е в състояние да ми разясни, защо не усещам аспектите към Венера.
1. Нат. Венера се намира в собствен занк Везни в 11 дом. Прави само хубави аспекти в радикса и е управител на 7 и 12 дом.
2. В момента тр. Плутон прави каре с нат. Венера и тригон с Десцендента (управител Везни).
3. Прогресивна Луна (5 дом) прави опозиция с нат. Венера.
4. Тр. Венера опозиция с нат. Плутон.
Значи след всичко това, аз не чувствам по никакъв начин Венера. Най-вероятно я е хванала пролетната умора, знам ли  :blink: Само намирам доста странно всичко това, защото като цяло Венера и Плутон в радикса са ми водещите планети и винаги съм ги усещала.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1883 -: Март 05, 2010, 02:07:06 pm »
Имам идея за в момента-прогр Луна тъй като аспекта и е опозиция-може да се прояви чрез нещо в другите,което засяга теб-били те съюзници,открити врагове или партньори.Засилва се и от това че Венера ти държи 7ми и 12ти дом-явни и скрити врагове.
А Венера в 11ти дом дали аспектите и не показват,че в момента се случва нещо важно на твоя приятелка която изисква твоята намеса?Или може да даде ангажимент към чужди деца и много други работи по 11ти дом.

Плутон ще прави този аспект още дълго време-така че му "дай" време и ти  ;)

*

Divna

« Отговор #1884 -: Март 05, 2010, 02:18:47 pm »
Благодаря ти Синухе!

Интерпретацията ти е страхотна  ;). Въобще не бях се замисляла върху всичко това.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1885 -: Март 05, 2010, 02:28:40 pm »
Здравейте! Утре имам рожден ден и си разгледах транзитите. Предстоят ми следните:
Уран квадрат Марс, Юпитер квадрат Луна, Юпитер квадрат Марс и Юпитер тригон Сатурн. Моля да ми дадете кратки обяснения! Предварително благодаря!

а кое какво упр. в кой дом се намира и къде е транзита? :blink: :blink:
иваче не виждам как можем да го определиме , има мн. инфо в нета за въпросните транзити.. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #1886 -: Март 05, 2010, 02:29:57 pm »
Здравейте! Утре имам рожден ден и си разгледах транзитите. Предстоят ми следните:
Уран квадрат Марс, Юпитер квадрат Луна, Юпитер квадрат Марс и Юпитер тригон Сатурн. Моля да ми дадете кратки обяснения! Предварително благодаря!

Те не могат да ти предстоят, защото вече са ти задействани. Уран и Юпитер са бавни планети и вероятно действието им е започнало отпреди седмици.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1887 -: Март 05, 2010, 03:34:42 pm »
Мали, като гледам как се е разпасала държавата, слава богу, че не регистрирах фирма да почвам бизнес. То хем няма пари в населението, хем значи няма никакъв бизнес, ми на сичко отгоре тия почнаха и по две кожи да дерат с тия осигуровки двойни.
Значи вече просто неам нерви и да живея. Собственик на фирма, де едва крета, плаща хем като собственик, хем като управител и айде близо 300 лева на месец осигуровки, а фирмата я изкара 3-400, я не.
Не знам какво става, ама тоя свят полудява все по-бързо.
Сега мога да се водя спестила 300 лева месечно- това си е направо достатъчно за едно мизерно съществуване на фона на всичкото.
Абе тия хора в ред ли са? Гърция затънала в дългове и пропукваща се по всички шевове, ама хората там живеят в ПЪТИ по-добре от България, която уж добре, ама българите мият задниците на гърчолята.
То кое е по-добре - държавата да загине или народа да загине? А на мен за чий ми е изобщо държава, нежели такава баш държава?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1888 -: Март 05, 2010, 03:41:13 pm »
Просто нямам думи.  :lol:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1889 -: Март 05, 2010, 03:51:41 pm »
Наскоро чух, че работодателите масово намаляват заплатите на персонала поради увеличаване на дължимата осигуровка. И те се чудят как да оцеляват, особено от малкия бизнес. Но не стига, че нивото на заплатите се задържа изкуствено няколко години на нивото, на което бяха през 2005-2006, а сега ги намаляват още повече. Нямало инфлация, дръжки! В криза сме, а цените непрекъснато растат... при все това, че няма пари в населението и покупателната способност драстично намалява. Така ли се прави бизнес? Що за държава е това!?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1890 -: Март 05, 2010, 03:54:36 pm »
абе като сте я подкарали за работа, та се сетих: снощи ни в клин ни в ръкав сънувах бившите си трима шефове. бяха много болни и лежаха и от тях изтичаше кръвта им. казаха, че болестта била такава - да ти изтича кръвта и я караха на умирачка... и знаеха, че умират обаче...  много странно ми е все още за къв чеп ги сънувах и изобщо кво ли значи това  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #1891 -: Март 05, 2010, 03:58:04 pm »
В другите държави ратуват за замразяване на заплати. У нас не ги замразяват, ами ги намаляват. Чух оня ден, че намалели с до 30%.
Дето и преди не бяха високи, ми направо си бяха мизерни на фона на еропейските цени.
Сега масова безработица, работещите с по 30% по-ниски заплати.
А наистина цените се увеличават.
Тая година ако не е краят на света, не знам кога ще е. Щото масово населението изнемогва, щото вече не е толкова търпеливо и вече е почнало да му писва от всичко. И щото е голям процента на изнемогващите.
Просто не знам. Да ходя да паля свещ пак да си получа богатия чужденец по-скоро, че иначе не знам накъде, гората да хващам партизан да ставам...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1892 -: Март 05, 2010, 03:59:43 pm »
 Намаляват се заплатите в частния сектор, в държания дето го хрантутим ние не е така.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1893 -: Март 05, 2010, 04:01:35 pm »
Замразяване на заплати има от няколко години. Сега ги намаляват до нивото, по-ниско от това преди няколко години. Да, само че тогава стадартът на живот е бил друг, нали?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1894 -: Март 05, 2010, 04:05:03 pm »
Не, Лили, тогава пак беше тежко и заплатите бяха ниски. И тогава ...преди мноого години 1993-4-5 някъде имаше една жена, де веднъж рече - Дошло е време да не си жив.
Значи от т.н. демокрация насам всяко връщане произволно във времето винаги води до тоя извод. Преди винаги беше по-добре.
Ние не сме на дъното, ние сме умрели вече, само дето още не го знаем.
Преди няколко години също беше много зле, после почна леееко да се пооправя, а сега се сринахме толкова и там, където никога преди това не сме били.
И на всичко отгоре няма и надежда никъде, защото преди поне по света икономиките цъфтяха, а сега и там нямат нужда от нас даже като бърсачи на задници.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1895 -: Март 05, 2010, 04:12:36 pm »
И на всичко отгоре няма и надежда никъде, защото преди поне по света икономиките цъфтяха, а сега и там нямат нужда от нас даже като бърсачи на задници.

;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #1896 -: Март 05, 2010, 04:29:12 pm »
абе като сте я подкарали за работа, та се сетих: снощи ни в клин ни в ръкав сънувах бившите си трима шефове. бяха много болни и лежаха и от тях изтичаше кръвта им. казаха, че болестта била такава - да ти изтича кръвта и я караха на умирачка... и знаеха, че умират обаче...  много странно ми е все още за къв чеп ги сънувах и изобщо кво ли значи това  :-\

Ако си видяла кръв, това означава, че ще разбереш някаква истина (най-вероятно свързана с бившите ти работодатели).
А това, че умират - умира им злото.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1897 -: Март 05, 2010, 04:52:22 pm »

Ако си видяла кръв, това означава, че ще разбереш някаква истина (най-вероятно свързана с бившите ти работодатели).
А това, че умират - умира им злото.

абе в стандартните съновници верно, че това пише, но не мисля, че е това...  но лично аз кръвта я свързвам със жизнената сила, личната енергия... знам ли...

ама кво ли го мисля, то ако стане нещо ще се разбере  :wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1898 -: Март 05, 2010, 05:35:19 pm »
Много интересно.
Аз тази нощ също сънувах огромна локва кръв.
Другото не си го спомням.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1899 -: Март 05, 2010, 07:33:24 pm »
Мали, като гледам как се е разпасала държавата, слава богу, че не регистрирах фирма да почвам бизнес. То хем няма пари в населението, хем значи няма никакъв бизнес, ми на сичко отгоре тия почнаха и по две кожи да дерат с тия осигуровки двойни.
То кое е по-добре - държавата да загине или народа да загине? А на мен за чий ми е изобщо държава, нежели такава баш държава?

http://www.bgpetition.com/podpiska_nap/index.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.