Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848531 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Говорилня 2
« Отговор #2000 -: Март 08, 2010, 08:01:23 pm »
Абе чудех се що цял следобед бълвам змии и гущери, получих страшно главоболие и съм абсолютно неработоспособна, а се оказа, че Марс е навлязъл в градуса на стационарността. Руската Зет-ка го дава стационарен вече.  :lol:

:unsure:И мен ме мъчи главоболие днес, но си трая - няма наплив на земноводни  :P ;D

« Отговор #2001 -: Март 08, 2010, 08:08:31 pm »
Днес и колежки ми се оплакаха от главоболие. Все пак земята вчера пак се е тресла, така че нищо чудно.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #2002 -: Март 08, 2010, 08:20:18 pm »
Обичайно имам силно или по слабо главоболие с повод или без повод :-\, и тежка мигрена
Откак четох темата за камъните и като следствие от прогресивна Венера в Козирог ;D, може би, и по дадени съвети си купих и нося през деня авантюрин около врата и.....въпреки вродената ми мнителност, оказа се, че ми помага, за разлика от аметиста, който не помогна за безсънието :'(

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2003 -: Март 08, 2010, 08:25:39 pm »
или съм копче, или съм сън на разсъмване..не мога да се сетя обичам ли вицове за наркомани  :-[

А аз съм ахмак, ама от най-вдлъбнатите. Избръмчах си поред всички въпроси, за да разбера накрая, че цифрите в скоби били номера на следващия въпрос, а не точки, дето да си ги сборуваш.  :angry:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #2004 -: Март 08, 2010, 08:26:21 pm »

за разлика от аметиста, който не помогна за безсънието :'(

Я кажи, аметистът носиш ли го през нощта или го слагаш под възглавницата и той носи ли ти повече, по-ярки и шантави сънища? :rolleyes:

« Отговор #2005 -: Март 08, 2010, 08:28:09 pm »
Обичайно имам силно или по слабо главоболие с повод или без повод :-\, и тежка мигрена
Откак четох темата за камъните и като следствие от прогресивна Венера в Козирог ;D, може би, и по дадени съвети си купих и нося през деня авантюрин около врата и.....

оо, това за Венерата съм го пропуснала и моята прогресивна е в Козирог  :unsure:. Сигурно затова и аз понякога съм с мигрена.  :unsure:
Да взема и аз да си вържа един авантюрин на шията  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #2006 -: Март 08, 2010, 08:29:57 pm »
В НДК има изложение и има много хубави камъни - и евтини. Има пръстени с аметист - пръстените са малки и тесни и могат да се носят и от жени и са по 5 лева.

*

abroad

« Отговор #2007 -: Март 08, 2010, 08:32:16 pm »

Я кажи, аметистът носиш ли го през нощта или го слагаш под възглавницата и той носи ли ти повече, по-ярки и шантави сънища? :rolleyes:

Нося аметистова гривна, слагам я през нощта и аметистово камъче в ръката или под възглавницата
Е, там е противоречието, действа ми наобратно, нито спя добре и достатъчно, нито сънувам каквото и да е

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2008 -: Март 08, 2010, 08:33:33 pm »
В НДК има изложение и има много хубави камъни - и евтини. Има пръстени с аметист - пръстените са малки и тесни и могат да се носят и от жени и са по 5 лева.

До кога е изложението в НДК. От 23 до 28 март ще има изложение в Земята и хората.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

« Отговор #2009 -: Март 08, 2010, 08:39:40 pm »
От 23 до 28 март ще има изложение в Земята и хората.

:blink: Тъкмо тия дни се питах, кога започва там

*

Helo

« Отговор #2010 -: Март 08, 2010, 08:48:39 pm »

До кога е изложението в НДК. От 23 до 28 март ще има изложение в Земята и хората.

И утре ще има изложение на цветя, пък после ще има Алея на здравето и за кожени дрехи. Може и тогава пак да има камъни.

*

nerealna

« Отговор #2011 -: Март 08, 2010, 09:59:54 pm »
В Хасково имаме много хубав магазин за камъни. Има разнообразни видове.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2012 -: Март 09, 2010, 09:32:59 am »
Абе чудех се що цял следобед бълвам змии и гущери, получих страшно главоболие и съм абсолютно неработоспособна, а се оказа, че Марс е навлязъл в градуса на стационарността. Руската Зет-ка го дава стационарен вече.  :lol:

Да, от два дни гледам го дава стационарен, даже щях да ви питам дали е така, но явно е. Много е силен в тази фаза, доста неща успя да осуети и нагнети само го наблюдавам. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2013 -: Март 09, 2010, 11:21:30 am »

Хело, от година някъде спя с аметисти и планински кристали. образували са нещо като триъгълник около главата ми - отгоре /върхът/ е иконата на Св. Иван Рилски от онези с камъните, а от двете ми страни има парчета необработени аметисти и планински кристали. спя си като бебе и не съм останала без сънища  :93: 

е от време на време имам неспокоен сън и се будя посред нощ, но там влияят други енергии  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2014 -: Март 09, 2010, 11:22:11 am »

Нося аметистова гривна, слагам я през нощта и аметистово камъче в ръката или под възглавницата
Е, там е противоречието, действа ми наобратно, нито спя добре и достатъчно, нито сънувам каквото и да е

И аз така правех в началото, но сега вече не си слагам за през нощта аметистовата гривна, само едно камъче под възглавницата. И започнах да спя като пън, постоянно съм в полусънно състояние. Дали е от аметиста или от транзита на Юпитер през Риби в 4 дом, не знам.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2015 -: Март 09, 2010, 05:18:36 pm »
Корейците стъпиха здраво и във фигурното пързаляне-корейката Yu Na Kim постави нов световен рекорд http://www.youtube.com/watch?v=lK_z0LtRu3M&feature=related , заради перфектния си скок Флип,на това видео може да видите какъв точно е градуса на наклона преди отскока http://www.youtube.com/watch?v=stSw8eiF2O4&feature=related

Световната Шампионка за 2009    Ким Ю На  5/9/1990
http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Yu-Na

Такава техничност може да има само една Дева,добре че има и Марс в Близнаци да скача като луда  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2016 -: Март 09, 2010, 06:08:40 pm »
много ми харесва този спорт фигурно пързаляне. другия зимен спорт по който съм луда е бобслей.
корейките са уникални.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2017 -: Март 10, 2010, 11:15:10 am »
Може да ни е от Венерите ни в Козирог-защото това си е изящество на лед;а спорта просто е по Марс-твоя е пак в Козирог,моя във Водолей-все Сатурнови знаци (леда)  ;)

Като дете имах огромното желание да бъда фигурист,но нямаше как да стане тогава това,просто нямаше база тук,но все някога ще се кача поне на леда ей така за кеф  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2018 -: Март 10, 2010, 12:47:05 pm »
за сметка на мен , малките ходят често на пързалката и са страхотни фигуриски :blink: :blink: :blink: :wub: :wub:.
а биби е с посинял задник ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #2019 -: Март 10, 2010, 12:51:53 pm »
Бе аз си нямам ни Венера, ни Марс сатурниасали /освен ако не броим позицията им :rolleyes:/, но също съм голям фен на фигурното пързаляне от дете. Изключително красив спорт. Във Варна и пързалка най-после си имаме...остана и да намеря време да отида да си натъртя малко дупето  ;D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.