Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847705 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #2040 -: Март 13, 2010, 09:09:53 pm »
Да ви споделА.
Днес понеже транзитната Венера ми прави точен съвпад със Слънцето. Та си казах аз, че днес ще съм много чаровна и неотразима.  ;D Имах две излизания. Излизам да хвърля боклука и един просяк ми се лепна да иска 30 стотинки... Приличаше на Ошо.  :-[ Жалко, че нямах никакви пари в себе си. После бях на разходка с кучетата и ми се лепна един познат клошар от ромски произход. Първо ме пита дали в нас има нещо за хвърляне, а после взе да ми иска телефона. Хахаха, егаси Венерата аз.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2041 -: Март 13, 2010, 09:19:24 pm »
Лилие, ти пък си намерила къде да поразходиш Венерката, по улиците
има само "лош генетичен материал" клошари и психо, друго си да я разходиш в Мола ;) други лепки са там, от сноб нагоре :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2042 -: Март 13, 2010, 09:31:03 pm »
Не посещавам градските молове, идват ми много далеч, извън градския център.
А пък и какво да правя там, същите парцали ги има в магазините в централната част.
Ах, да, имало кафенета и 3Д кино... Ама мен и това не ме влече, голям "дивак" съм.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2043 -: Март 13, 2010, 09:47:47 pm »
Колко пъти се каня на това ЗД и вече окончателно се отказах. Ще изляза от там със страшно главоболие по описанието на хората какво представлява с тия очила и вътре сто часа, просто не е за мен. :blink: В Мол-а е голяма глупост, но вътре е цяла Варна. Като минеш в почивен ден и паркинга е пълен, чудя се тия хора друга работа нямат ли, освен да се заврат на закрито и при толкоз народ. Само в единия съм ходила няколко пъти да придружа приятелка, има няколко магазина, които си заслужават, но като цяло не виждам смисъл наистина. А колко още строят ... леле, направо незнам добре ли са..?!   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2044 -: Март 13, 2010, 09:50:53 pm »
На съседната пресечка от моя дом е построен най-големия МОЛ на Балканите. Тия дни ще го откриват, та ще отида да го уважа. После ще докладвам със снимков матриал.  :P

*

Nebesna

« Отговор #2045 -: Март 13, 2010, 09:51:22 pm »
Ето и моята любима шега на кулинарна тема.

КАК СЕ ПРАВИ СУПА, КОГАТО ЖЕНАТА Я НЯМА

Вземете чиста тенджера, сипете 3 литра вода. Измийте кило картофи. Извадете от тенджерата пантофките на тригодишното синче. Запалете газовия котлон, скарайте се на сина, забършете пода и отново напълнете тенджерата с вода. Сложете я на огъня, извадете от устата на детето картофите и ги обелете. Позачистете дрехите на малкия, вземете му кибрита и загасете панталоните си. Намерете отнякъде 300 г месо, хвърлете в тенджерата нарязаните картофи, настигнете котарака, опитайте се да му отнемете месото, ударете го с метлата, като му кажете “да се задавиш дано”, отворете пакетче суха супа.

Посолете картофите, сметете в тенджерата сухата супа, плеснете хлапето, посолете картофите, направете изкуствено дишане на задавилия се с месото котарак, посолете, разбъркайте с метлата, изпсувайте, опитайте се да извадите излишната сол, сложете изгорената ръка под водна струя, затворете топлата и пуснете студената вода, споменете майките на служителите на ВИК и Топлофикация, затворете студената вода, сипете в тенджерата захар, намерете навън детето, напляскайте го, сдобрете се с него, бегом се върнете в кухнята, изключете котлона, отворете прозореца, изкарайте дима с кърпа, успокойте съседите и пожарникарите, похвалете ВИК, избършете вашия под и тавана на съседите от долния етаж, опитайте супата, изплюйте, предложете я на котарака, започнете да почиствате тенджерата от загорялото. Като откриете на дъното прогорена дупка и новия си часовник, попитайте съседите, колко е часа.

Ронейки тежки мъжки сълзи, домийте и върнете тенджерата на съседите, дайте на котарака допълнително, закърпете панталоните си, направете изкуствено дишане на котарака, сдобрете се с него, вземете детето и котарака и идете в най-близката закусвалня.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2046 -: Март 13, 2010, 09:59:55 pm »
 ;D ;D  Супер рецепта  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2047 -: Март 13, 2010, 10:00:37 pm »
Попаднах на руски сайт със смешни снимки и цяла вечер му се радвам.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2048 -: Март 13, 2010, 10:03:34 pm »
Попаднах на руски сайт със смешни снимки и цяла вечер му се радвам.  ;D

Ама това не са ли духове отзад? Кое му е смешното? Целите са кръвясали.  ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2049 -: Март 13, 2010, 10:09:46 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2050 -: Март 13, 2010, 10:15:24 pm »

:19: :85: :85: :85:

Така си слагах чашата с кафе на корема като бях бременна.  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2051 -: Март 13, 2010, 10:29:58 pm »
Това последното ако не е инкарнация на любимец и то на хипопотам пу ми кажи  ;D

« Отговор #2052 -: Март 13, 2010, 10:37:57 pm »
отново дойде време за рожден ден на съсетите отгоре, а не мога да си намеря тапите за уши  :(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2053 -: Март 13, 2010, 10:55:06 pm »
Аурора, аз имам проблеми със съседи отгоре и отдолу от 2 години, миналата беше непоносимо, но с много глад бой и стригане на родната полиция успях да накарам властта да им обърне внимание на тях, не на мен. Що щех аз да влизам в ареста заради псуване на полицай.
Та се поукротиха малко. А от друга страна аз посвикнах.
Обаче преди седмица ми дойде мъдра идея в главата, за която не се бях сетила изобщо. Ако имаш домашен телефон, го слагаш на макс и звъниш през час.
Едната нощ щерка ми я нямаше, щото иначе не искам да я будя и нея, та си бях навила часовника през час от 4 нататък, звънне, събудя се, дрънна един телефон от мобилния на домашния, който е в съседната стая. След час пак. Денем-нощем, като съм навън още по-добре. Те щом будуват нощем, денем все трябва да спят по някое време.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2054 -: Март 13, 2010, 11:02:57 pm »
Едната нощ щерка ми я нямаше, щото иначе не искам да я будя и нея, та си бях навила часовника през час от 4 нататък, звънне, събудя се, дрънна един телефон от мобилния на домашния, който е в съседната стая. След час пак.

Верно ли си го причини това нещо....?! ;D ;D ;D

« Отговор #2055 -: Март 13, 2010, 11:04:00 pm »
Хехехе  ;D Супер съвет! Аз имам един будилник на ужасите. Само той е в състояние да ме събуди. Звъни и не спира докато не го удариш в стената! Ще взема да го пусна един ден и да си отида на работа  хахахаха. Те са в къщи по цял ден в различна конфигурация.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2056 -: Март 13, 2010, 11:07:01 pm »
Абцулутно!  :angry:
И що не, те ми го причиняват когато си поискат, аз вече не спя, когато ми се спи, а когато и те спят.
Сега съм крачка пред тях - навикнала съм на шум и поредици сън-будуване-сън.
Щото се заговорихме за Хъбард в другата тема, та много пъти си повтарях неговата теза - Има две правила за щастлив живот - 1. Бъди готов да понесеш всичко
2. не го помня сега.
Ама като ме събудят и така се поддържах - та сега аз вече мога да понеса и това даже, ама те не могат, щото те са свикнали да спят необезпокоявани.
Такаа лиии?!?  :angry:

А сега намерих и още един мобилен с ужасно пронизителен и остър звън, турих го вътре в метална паница, паницата на гардероба отгоре.
Крррасоттта  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2057 -: Март 13, 2010, 11:10:37 pm »
А сега намерих и още един мобилен с ужасно пронизителен и остър звън, турих го вътре в метална паница, паницата на гардероба отгоре.
Крррасоттта  :rolleyes:

Ша падна от смях, това се казва сладко отмъщение.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2058 -: Март 13, 2010, 11:11:33 pm »
или нещо от сорта: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии. Фридрих Ницше
 :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2059 -: Март 13, 2010, 11:13:13 pm »
Кайли, когато им го приложи това с будилника имаше ли някаква реакция от тяхна страна? Или се правеха, че не чуват.  ;D