Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848703 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Говорилня 2
« Отговор #2060 -: Март 13, 2010, 11:15:45 pm »
Е то е още прясно нововъведение. Въпросът е, че гък не могат да кажат - щото аз просто имам телефон и хората ме търсят. А не може да ми кажат гък, щото те са шумни от години и нагло ми заявяват, че имат право да живеят. Е аз имам право да ми звъни телефонът.
Първо гък не можат да кажат.
Второ аз мога да ги тормозя от всяка точка на света и по всяко време без да си мърдам повече от пръста образно казано.
 :rolleyes:

« Отговор #2061 -: Март 13, 2010, 11:22:24 pm »
трябва да си сложа рингтон като на телефона в Матрицата - да им пили мозъците  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #2062 -: Март 13, 2010, 11:28:11 pm »
Като звъня от глобул на домашен към БТК, звънна и забравя, след определеното там време 40 секунди или минута, телефонът сам си затваря поради липса на връзка.
Ми само си представи - преди това се чудех какво да правя ,биех тук едно барабанче отвреме навреме, развалях си паркета или тавана, зачервяваше ми се кожата, правех излишни движения. И то без да знам там ли са не са ли и дали случайно спят.
Сега е чиста работа, хем не могат да ме обвинят в нищо, хем като звъня през час, съм сигурна, че все някой път ще ги събудя.

« Отговор #2063 -: Март 13, 2010, 11:33:47 pm »
да и това с чукането с черпака по тръбите е гадно, защото им лющиш боята. :-[ Но пък правиш целия вход съпричасен към нещастието ти  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2064 -: Март 13, 2010, 11:37:13 pm »
А ние във Варна, дето нямаме парно и съответно тръби за парно, по какво да чукаме с черпака?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2065 -: Март 13, 2010, 11:38:32 pm »
А ние във Варна, дето нямаме парно и съответно тръби за парно, по какво да чукаме с черпака?  ;D

Лили, с теб си купуваме по един тромбон и ще репетираме. До припадък. ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #2066 -: Март 13, 2010, 11:40:29 pm »
Е да ама те псуват съседите нощем. Освен това тия като са пийнали и им е весело, пет пари не дават за чукането, ти си лющиш тръбите и можеш да ги спукаш, будиш заспали комшии и с две думи ефект отрицателен отвсякъде.
Номерът е да ги будиш те като спят. Ако успееш да ги държиш цял ден будни, нощем ще спят и те.  ;)
Ако не друго, поне можеш да им образуваш нерви - както те на теб.

Значи обмисли го внимателно варианта - на телефона доброто му е, че е безобидно, никой не може да те обвини, че го правиш нарочно. И имаш достъп до него отвсякъде, няма да си длъжна да висиш дома и да надуваш тромбон. Щото то няма ефект - те ще те изчакат да заминеш на работа и ще се наспят.

*

abroad

« Отговор #2067 -: Март 13, 2010, 11:47:25 pm »
Аурора, аз имам проблеми със съседи отгоре и отдолу от 2 години

Имам същия проблем, но повече от 2 години, с известна цикличност в проявата
На тия от долу им намерих цаката, но с тез отгоре все още съм на етап мирни преговори, е така около година, година и половина, ако не стане и там подходът ще е друг...То не случайно хората са казали, че ако козирог ти тегли чертата, значи сам си си виновен, щото достатъчно и повече от всеки друг те е изтърпял :angry:

« Отговор #2068 -: Март 13, 2010, 11:52:53 pm »
eeee, аз едно време имах пиано. Не трябваше да го продавам! ;D

« Отговор #2069 -: Март 13, 2010, 11:54:41 pm »
Ето ви сайт за сваляне на ринг тонове като MP3  :blink:

http://www.pisamba.com/

*

kaily

• 5145
« Отговор #2070 -: Март 13, 2010, 11:56:16 pm »
Всички заедно имаме проблем с държавата, защото вместо да защитава гражданите, тя защитава отклоненията от гражданите.
Миналата година бях луднала повече от шест месеца - сутрин рано на работа, вечер до 2-3-4-5-6 сабахлем не спя, после пак на работа.
Има наредба, според която нощно време шумът не трябва да надвишава 40 децибела май беше, демек практически тихо.
Сигурно имам над 1000 позвънявания в полицията, а един го псувах, когато ми каза, че на него лично министърът му бил чел лекция и казал, че шум е когато свири силно музика.
Значи през цялото останало време трябва да си трая.

Одира те с данъци, с тях отглежда престъпници и на всичко отгоре ти няма уважение - що е то?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2071 -: Март 14, 2010, 02:44:25 am »
Ето ви сайт за сваляне на ринг тонове като MP3  :blink:

http://www.pisamba.com/

много мерси :blink: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2072 -: Март 14, 2010, 07:36:43 am »
А ние във Варна, дето нямаме парно и съответно тръби за парно, по какво да чукаме с черпака?  ;D

купувате си аларма за кола, от най- гадните за слуха,монтирате си я на една от вратите и отваряте и затваряте ;Dили с по-голям обхват ,излизате пред блока и цък-цък включ-изключ
като знаете, че те си почиват :o :mellow:после псувате крадците, дето са тръгнали да ви обират посред бял ден ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #2073 -: Март 14, 2010, 10:41:08 am »
Дупка затвори аутобан в Германия

Чудя се да се смея ли, да плача ли   :-\
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2074 -: Март 14, 2010, 11:13:40 am »
Божеееееее, някой ако знае какво е състоянието на магистралата от Варна до Шумен да вдигне ръка, защото там няма път вече, а хората за една дупчица затворили, щото е опасно не ами, смъртоносно е да се кара, но на никой не му пука. Стигна се до там да ползваме стария път за София, направо да паднеш от смях, той е триста пъти по-хубав от новата магистрала.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #2075 -: Март 14, 2010, 05:44:47 pm »
Как се правят бебета?!

http://www.vbox7.com/play:369436d8

Много сладка анимация.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2076 -: Март 14, 2010, 06:17:08 pm »
Вижън, ще ме умориш с туй котенце.  ;D
Благодаря за идеята за аватара. Малко повече е кокетен, но приятни цветове и идея. Аз с тоя сегашния се харесах, уж за кратко, ама я виж каква стана.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2077 -: Март 14, 2010, 10:39:58 pm »
Лили, ти картата на релокацията ли ползваш за натална при себе си?  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2078 -: Март 14, 2010, 10:59:05 pm »
Правила съм си релокация, за да видя как се изместват осите. Иначе солари, прогресии и дирекции си правя спрямо наталната, като посоча за референтно място Варна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2079 -: Март 14, 2010, 11:01:20 pm »
Мерси :)