Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844247 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #2100 -: Март 15, 2010, 02:10:38 pm »
Нали се сещаш, че с моя Мерк съм Мара подробната, но гледам да не отегчавам хората с дългите си излияния.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2101 -: Март 15, 2010, 02:12:16 pm »
Нали се сещаш, че с моя Мерк съм Мара подробната, но гледам да не отегчавам хората с дългите си излияния.  ;D

чао за сега сладури и дано на никой да не му падне тавана! ;D :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #2102 -: Март 15, 2010, 02:15:09 pm »
Добре е.  :blink: Ама зависи кога ще пътуваш, че с тия резки промени във времето.   

след 2 часа.....
Вече духа вятър. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2103 -: Март 15, 2010, 02:23:35 pm »
Уране, по-горе споделих тази информация, не чете ли моя синоптичен разказ.  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #2104 -: Март 15, 2010, 02:49:41 pm »
Имам навик да чета през ред. :blink: ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #2105 -: Март 15, 2010, 07:28:04 pm »
Имам навик да чета през ред. :blink: ;D

Това е интернет практика, да се чете през ред. Трябва да е максимално информативно и в максимално стегнат вид и всеки да открие това което търси от пръв поглед. Така че, който пише фермани да се замисли дали си заслужава да се мори.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2106 -: Март 15, 2010, 07:32:37 pm »
Асол, аз затуй й казвам на Марая с една дума "добре", но то пък няма угода - иска още.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2107 -: Март 15, 2010, 08:12:15 pm »
Така че, който пише фермани да се замисли дали си заслужава да се мори.  ;D

Затова напоследък карам в телеграфен стил, не само поради вечната липса на време.
За моя Меркурий в Овен е важно да може да предаде най-съществената информация в по-стегнат вид, защото както се знае, не всеки съумява да запази същата концентрация на мисълта, започвайки от началото и стигайки до края на фермана. А пък и не са малко случаите, когато с много думи авторът не успява да каже нищо. Тъй че в крайна сметка важно е съдържанието, а не количеството символи в текста.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2108 -: Март 15, 2010, 08:33:57 pm »
Цитат на: Lillie

... А пък и не са малко случаите, когато с много думи авторът не успява да каже нищо.
...значи става за политик  ;D :P ;D

Така че, който пише фермани да се замисли дали си заслужава да се мори.  ;D

Тъй че в крайна сметка важно е съдържанието, а не количеството символи в текста.

О, аз обичам много да пиша и мога да пиша фермани, но не виждам смисъл нито за мен нито за четящия ме, като същото нещо може да се изрази и предаде с няколко думи в стегнат и систематизиран вид. Самата аз нямам търпение да изслушвам многословесни тиради и описателни обяснения, от които човек може да загуби нишката и първоначалната идея на повдигнатия въпрос. Времето е ценен ресурс за всички. Ако се напише един ферман, съществува голяма вероятност да не бъде прочетен въобще. Почти всеки чака готовия отговор, готовото решение без да влага много в това, което е на една ръка разстояние, лесното ... в по-голямата си част хората са с консуматорско мислене.
« Последна редакция: Март 15, 2010, 08:38:42 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2109 -: Март 15, 2010, 08:38:37 pm »
Ферман може да се напише във вид на статия, но честно казано не виждам смисъл да обременявам постингите си (и четящите ги) с въздълги излияния.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2110 -: Март 17, 2010, 06:28:41 am »
вижте какво интересно нещо намерих още в книгата "Посланията на Крион" /става въпрос за астрологичните карти/:

Извършваната от мен промяна в решетката изкривява вашите карти. През 1992 година онези от вас, които използват за ориентир планетарната система, трябва да се постараят да я пренастроят с 2-3 градуса надясно (както го виждате вие) през годината. Тъй като това е доста неясно, за потвърждение и точност правете изчисления, известни само на вас, които го отразяват, и ги сравнявайте с реалността на житейските процеси наоколо - и особено за хората, на които се опитвате да помогнете и да лекувате. Сверявайте по същия начин всички географски или времеви ориентири. Променяйте само неземните аспекти. В момента не мога да ви дам точната времева рамка за първата 3-градусова промяна, тъй като вие като човешки същества сега контролирате работата ми. Реагирам на вашата трансформационна работа със съответното изменение, така че не мога да бъда конкретен, тъй като не разполагам с познанието как ще се справите. Промяната няма да бъде по-голяма от трите градуса през 1992 г., но е по-голяма от 1-градусовата сега.
Променянето на неземните аспекти на вашите карти може да изглежда изостанало от онова, което действително се е случило, но за вашите системи ще изглежда правилно. Разликата е, че Земята се промени... а не нещо друго около нея. Ето една аналогия: ако вие седите съвсем неподвижно на въртящ се стол (столче за пиано) и получавате храна от гигантски - роботизиран механизъм и изведнъж нещо завърти стола наляво, голямата машина (несъзнаваща, че вашето столче се е завъртяло) ще пропуска устата ви след това и вие ще трябва да промените нещо, за да коригирате положението, или няма да сте в състояние да оцелеете. Далеч по-лесно е да извиете главата и тялото си леко надясно, за да компенсирате завъртането на стола, вместо да се опитвате да преместите гигантската машина.

някой има ли наблюдения за това  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2111 -: Март 17, 2010, 09:10:15 am »
онлайн има ли го това четиво?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2112 -: Март 17, 2010, 09:17:55 am »
онлайн има ли го това четиво?

ами сигурно, защото на мен ми го пратиха по скайпа  :blink:  може би е някъде из спиралата  :mellow:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2113 -: Март 17, 2010, 09:20:02 am »
 да си призная заобикалям подобна chаneling литература, че малко сифонно ми идва, но пък понякога има интересни неща из тези книги ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2114 -: Март 17, 2010, 09:25:02 am »
Кая, винаги съм бягала като дявол от тамян от ченълинги и разни такива... обаче преди няколко месеца попаднах на две три изречения в нета, цитирани от такава книга. тези изречения ми се забиха в мозъка и си наложих да прочета книгата. винаги съм казвала, че от книгите се вади само най-важното. може да прочетеш дадена книга само заради едно единствено изречение, но това не е загуба на време, а спечелване на едно изречение поне за мен...
в крайна сметка всеки си търси неговата истина по различни начини, а аз съм склонна да не приемам ничие мнение за миродавно, докато не се докаже противното... затова търся своята си ИСТИНА и ако трябва да я събирам по едно изречение от книга - ще го направя!  :blink:

а тук споделям разни изречения, които са ми направили впечатление просто  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2115 -: Март 17, 2010, 10:59:08 am »
Сънрейн, току що полилавя, а преди беше със зелен ник. Надхвърлила си 2000 мнения и си се издигнала на по-високи вибрации, затова светиш в пурпурно, хаха.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2116 -: Март 17, 2010, 11:00:56 am »
 ;D И то като заговорихме за Сатурн.  ;) Малей, ще лилавея вече в тон с аватара си.

*

nerealna

« Отговор #2117 -: Март 17, 2010, 12:08:30 pm »
Моля ви препоръчайте ми добра книга където са обяснени значенията на аспектите м/у планетите. например някоя, от която вие сте се учили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2118 -: Март 17, 2010, 03:08:43 pm »
Мисля да си поръчам платен хороскоп при астроложка и да видя какво ще познае. Вече набелязах една за ескперимента. Какво ще кажете?  :P Туй е то, чичко Гугъл е виновен.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2119 -: Март 17, 2010, 03:20:45 pm »
Ами, че и аз искам.  ;D Гугъл ли ги крие тия астроложки, аз се чудя къде са се дянали?!