Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846169 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #2160 -: Март 17, 2010, 07:44:45 pm »
Ох, и на мен Сатурн ми ги притиска, обаче да чукна на дърво, не съм имала зор да посещавам зъбари през последните няколко години.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2161 -: Март 17, 2010, 07:47:44 pm »
една моя приятелка беше ходила при една дама с руски произход  (не знам името), която май се интересува предимно от кармична астрология, но каза че доста неща е познала ( и май въпросната е от Варна)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2162 -: Март 17, 2010, 07:51:37 pm »
една моя приятелка беше ходила при една дама с руски произход  (не знам името), която май се интересува предимно от кармична астрология, но каза че доста неща е познала ( и май въпросната е от Варна)
В "Чайка" ли е резидънса? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2163 -: Март 17, 2010, 07:52:10 pm »
Астроложката е Адриана Вотей.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2164 -: Март 17, 2010, 07:57:20 pm »
 нямам идея :rolleyes: за местоположение и име
явно я знаете ....... какво ви е мнението?

Lillie, после да си кажеш  дали си доволна от "твоята" и щях да те питам там пред астроложката ще си признаваш ли интересите в областта или ще се правиш на "незнаещ"?

*

abroad

« Отговор #2165 -: Март 17, 2010, 08:07:51 pm »
Странно, защо във Варна има концентрация на астролози и интересуващи се повече :-\

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2166 -: Март 17, 2010, 08:09:09 pm »
Лили, после нали ще споделиш суперлативи  :blink:
И отново се надига въпроса, напълно ли сме подвластни на астрологията...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2167 -: Март 17, 2010, 08:14:30 pm »
Не съм длъжна да споделям за интересите си, а астрологът, ако наистина е добър, би трябвало да ги види. В крайна сметка няма да си поръчвам изготвяне на рожден хороскоп, друго ме интересува. А пък и така е по-интересно, като не знае кой стои насреща.

А във Варна е едно от средищата на астрологията, градът е известен и с астрологичната си школа.
Има и офис на БАА, но с тях нямам никакви допирателни. Чувала съм, че повечето членове на асоциацията са свързани с Бялото братство, но не зная защо... За повече "престиж" ли, за какво?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2168 -: Март 17, 2010, 08:20:04 pm »
Не съм длъжна да споделям за интересите си, а астрологът, ако наистина е добър, би трябвало да ги види. В крайна сметка няма да си поръчвам изготвяне на рожден хороскоп, друго ме интересува. А пък и така е по-интересно, като не знае кой стои насреща.

А във Варна е едно от средищата на астрологията, градът е известен и с астрологичната си школа.
Има и офис на БАА, но с тях нямам никакви допирателни. Чувала съм, че повечето членове на асоциацията са свързани с Бялото братство, но не зная защо... За повече "престиж" ли, за какво?  ;D
Междудругото Братството бяха едни от първите, които започнаха да предлагат езотерична литература на книжния пазар.

*

abroad

« Отговор #2169 -: Март 17, 2010, 08:25:02 pm »
Като един истински астрологичен инвалид, дори аз не възприемам астрологията като хвърляне на боб.
Не съм срещала астролог, който да ми "познае" най-интересуващото ме нещо в даден момент, дори ведическата конкретна и крайна астрология не "помогна" в този смисъл ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2170 -: Март 17, 2010, 08:26:35 pm »
 може, но  пък на някакъв техе представител ( мисля бях споменала)  зачетох  астрологичните проклятия  :-X и направо ми стана зле...... сееше обещания за кофти живот, ако си роден на пълнолуние  например

abroad- планетите имат свои странни принципи  на проявление във всеки хороскоп и ако аз съм астролога първо бих се ориентирала в тях ( за един сатурн връз венера носи сватба за друг брадва)

« Отговор #2171 -: Март 17, 2010, 08:30:53 pm »
Както казвам, винаги си сверявам часовника с друг астролог. А пък и харесах астроложката, много сладко пише. И изглежда интелигентна, ерудирана жена. А пък и защо да не си направя подарък за предстоящия р.д.  :-[
  това мислех и аз да си подаря за моя :-[

През 2007-ма подарих хороскоп на моя приятелка за рождения й ден. Тя е родена на 2.08. Записах я за посещение при астролога през май като й казах, че няма смисъл да чака до август. И хубаво направих, защото астрологът беше Иван Станчев, лека му пръст.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Ani03

« Отговор #2172 -: Март 17, 2010, 08:32:25 pm »
Видях, че сте писали за Адриана Вотей. И аз съм си правила хороскоп при нея. Много съм доволна, много е мила и изключителен професионалист.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2173 -: Март 17, 2010, 08:35:06 pm »
Aurora, твоята приятелка доволна ли беше?
Hanna  благодаря, че похвали астроло в астро форум

*

Nebesna

« Отговор #2174 -: Март 17, 2010, 08:35:46 pm »
за един сатурн връз венера носи сватба за друг брадва

Много точно казано.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2175 -: Март 17, 2010, 08:36:56 pm »
Hanna, и при теб ли е акцентирала вниманието на кармичните показатели в хороскопа или е била ориентирана към повече конкретика?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2176 -: Март 17, 2010, 08:42:17 pm »
Aurora, твоята приятелка доволна ли беше?
Hanna  благодаря, че похвали астроло в астро форум

Да, много. Тя е родена на рожедия ден на дъщеря му и по този повод той й написа хороскопа.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #2177 -: Март 17, 2010, 08:43:01 pm »
Астроложка ми беше казала, че с "тази" Луна е по-добре да не знам, за да не "прецакам" сама себе си...

*

Ani03

« Отговор #2178 -: Март 17, 2010, 08:45:48 pm »
Да, защо да не я похваля!? След като съм доволна не виждам проблем. По-добре открито пред всички отколкото скрито на ЛС  ;)
Lillie, Ади говори много подробно за минало, настояще, бъдеще. Също за кармата, преражданията, прави прогностика до дълбока старост. Около 2ч. и 30 мин.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2179 -: Март 17, 2010, 08:46:16 pm »
Астроложка ми беше казала, че с "тази" Луна е по-добре да не знам, за да не "прецакам" сама себе си...
Какво и има на Луната ти?