Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844443 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #2180 -: Март 17, 2010, 08:46:33 pm »
Астроложка ми беше казала, че с "тази" Луна е по-добре да не знам, за да не "прецакам" сама себе си...

Да не знаеш какво?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2181 -: Март 17, 2010, 08:47:50 pm »
Да, защо да не я похваля!? След като съм доволна не виждам проблем. По-добре открито пред всички отколкото скрито на ЛС  ;)

А кой е казал, че е лошо да похвалиш астролог, ако си останала доволна от консултацията?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #2182 -: Март 17, 2010, 08:49:47 pm »
Освен, че е в 8ми, в Рак и в аспект с Уран и т.н.

Да не знам за евентуални бъдещи събития, най-общо казано

*

Uran

• 6041
« Отговор #2183 -: Март 17, 2010, 08:51:11 pm »

Заради евентуална твоя неадекватна намеса в хода на събитията?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2184 -: Март 17, 2010, 08:53:19 pm »
Интересно, и при мен е в аналогична позиция - същия знак, същия дом, мажорни аспекти с Марс, Уран и Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2185 -: Март 17, 2010, 08:56:41 pm »
 А как си постъпвала Лили, когато си виждала предстоящи събития? Другото важно е доколко тези събития биха били факт ако не бе ги видяла?

*

Ani03

« Отговор #2186 -: Март 17, 2010, 08:57:59 pm »
Да, защо да не я похваля!? След като съм доволна не виждам проблем. По-добре открито пред всички отколкото скрито на ЛС  ;)

А кой е казал, че е лошо да похвалиш астролог, ако си останала доволна от консултацията?

Извинявам се...
Lillie, определено ще ти каже кога да очакваш принца, с какво ще се занимава и коя зодия ще е  :blink:

*

abroad

« Отговор #2187 -: Март 17, 2010, 08:59:52 pm »

Заради евентуална твоя неадекватна намеса в хода на събитията?

Не пряка.
Косвена, с мислите ми, чрез които мога да се вкарам в неправилен сценарий

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2188 -: Март 17, 2010, 09:02:29 pm »
Някои важни предстоящи събития в моята карта не съм успявала да видя, особено когато засягат близък/любим човек, защото в такива ситуации не винаги успяваш да бъдеш обективен. Но същите събития в картата на близък или друг човек, с който съм емоционално обвързана, съм виждала. Ако е нещо неприятно, се надяваш да не се случи. Или не по начина, по който е заложено в картата. Все си мислех, че съдбата ни дава по няколко варианта за проработка на една и съща тема. И все пак често се случва това, което не си искал да се случи. Или гледаш картата пост фактум и тогава ти просветва, а преди да се случи гледаш, гледаш и пред очите ти като че ли е спуснат черен екран. Някои неща не трябва да се знаят и да се виждат преди да са се случили, особено ако не си подготвен за това.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #2189 -: Март 17, 2010, 09:09:09 pm »
Lillie, Ади говори много подробно за минало, настояще, бъдеще. Също за кармата, преражданията, прави прогностика до дълбока старост. Около 2ч. и 30 мин.

Колко струва хороскоп при Адриана Вотей?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2190 -: Март 17, 2010, 09:09:20 pm »
Lillie, определено ще ти каже кога да очакваш принца, с какво ще се занимава и коя зодия ще е  :blink:

Дори кой зодиакален знак ще е "принцът" ли познава?  :rolleyes:
Била съм на една астрологична среща с нея, тогава я видях за пръв и последен път, повече не се е случвало да се срещнем отново. Тогава ми каза, че ако имам деца, ще е момче (защото имам Овен на върха на 5 дом). Аз пък искам момиче, поне едно.

Исках да уточня, защото специално за нея съм чувала, че е много добър астролог, но се занимава повече с кармична астрология. А аз лично не бих отишла да ми правят кармичен анализ, да ми казват каква съм била в някой минал живот, каква е кармата ми тук и сега... Това го зная. Животът и уроците са огледално отражение на кармата, която търси уравновесяване.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2191 -: Март 17, 2010, 09:12:34 pm »
Майтап няма, но и във Ведическата астрология има такива техники, но трябва да си много напред с материала.
Може да се познае как ще изглежда партньорът (външни характеристики), каква професия ще има (от няколко възможни алтернативни), а ако задълбаеш мнооого навътре, се познава не само "зодията" му, а евентуално знакът на Асцендента или Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2192 -: Март 17, 2010, 09:12:54 pm »
Тогава ми каза, че ако имам деца, ще е момче (защото имам Овен на върха на 5 дом). Аз пък искам момиче, поне едно.

Е да, но Марс е в женски знак.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2193 -: Март 17, 2010, 09:15:56 pm »

На това и се надявам.  :-[
А като влезе Нептун в Риби, като нищо може да има женска рожба... Но, да речем, с АС или Луна в Овен. Някой ден, ако дотогава не дойде краят на света.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2194 -: Март 17, 2010, 09:32:20 pm »

На това и се надявам.  :-[
А като влезе Нептун в Риби, като нищо може да има женска рожба... Но, да речем, с АС или Луна в Овен. Някой ден, ако дотогава не дойде краят на света.  ;D

Лили, не те виждам с дъщеря с Луна в Овен.  ;D Ще ти изсмуче енергията да я следиш с поглед.  ;) А колкото до пола, по-голяма тежест имат планетите ти в 5 дом, не толкова женския Марс като управител на 5 дом.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2195 -: Март 17, 2010, 09:33:34 pm »

Извинявам се...
Lillie, определено ще ти каже кога да очакваш принца, с какво ще се занимава и коя зодия ще е  :blink:

Вероятно може да има предположения, че има индикации за нещо такова в някакъв период от време, но това още нищо не означава.  ;)

*

Ani03

« Отговор #2196 -: Март 17, 2010, 09:36:06 pm »
Lillie, на мен ми каза кога да го очаквам, каква зодия ще е и с какво ще се занимава и къде вероятно ще го срещна, също отбелязва дали ще има брат или сестра, дали ще е кармична връзката... Да, подробно говори за кармичните ни превъплъщения, какво в този живот трябва да отработим. Прави прогностика по точни години - брак, деца (зодия и пол), здраве (на какво да обърнем внимание, кое ще ни създаде проблем, какви храни да избягвамеи т.н.), кариера, пари (кредити)  ;D , приятелства, дом и т.н. По дати - в кой период какво трябва да избягваме, отношенията с кои хора и т.н. Може да се задават и въпроси.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2197 -: Март 17, 2010, 09:55:09 pm »
  Лили, не те виждам с дъщеря с Луна в Овен.  ;D

О, и аз, горе се пошегувах. На мен моят стелиум ми е напълно достатъчен.  ;D
А що се отнася до пола на бъдещите деца и индикациите в хороскопа, не винаги нещата са буквални.
Например майка ми има Близнаци на върха на 5 дом и никакви планети там. Меркурий е в първи дом във Водолей, в опозиция с Юпитер/Плутон. И този Меркурий какво говори за детето й? Да уточня, че аз съм единственото й заченато и родено дете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2198 -: Март 17, 2010, 10:21:40 pm »
 и за брака нещата не са винаги конкретни, а потенциални
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2199 -: Март 17, 2010, 10:22:44 pm »
Особено с моя калпав Юпитер в 7 дом. Не че се оплаквам де.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.