Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848516 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Говорилня 2
« Отговор #2200 -: Март 17, 2010, 10:49:40 pm »
Да, всичко е в сферата на вероятностите, а хората сме такива, че искаме да чуем това което на нас ни се иска.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2201 -: Март 17, 2010, 11:13:17 pm »
Особено с моя калпав Юпитер в 7 дом. Не че се оплаквам де.  ;D

...може да станеш президентша един ден и няма да може да се говори с теб  :P ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2202 -: Март 17, 2010, 11:27:14 pm »
Да бе! За моя Юпитер пише, че бил в градуса на банкрута и щял да донесе две крайности - или от всичко по много, или нищооо... И без това цял живот си играя на "пълно/празно" или тука има, тука нема.  ;D А един професионален астролог още навремето ми каза, че с бъдещия ми съпруг /ако има такъв/ сме щели да се караме за пари, някой от двамата щял да харчи малко повече от разумното... Познай кой.  :-[ Тогава да разбирам ли, че "принцът" ще е скръндза?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2203 -: Март 18, 2010, 06:15:58 am »
нещо, което винаги съм знаела и постоянно съм се опитвала да го докажа, го намерих в Крион:

За системните работници: дори не се опитвайте да работите, щом усетите човек в трансформация. Ще го познаете, тъй като нито едно от гаданията ви няма да бъде точно. В действителност няма да има причина да гадаете на човек със статут на завършено обучение. Щом достигне този статут, индивидът вече няма да притежава достатъчно глупост, за да иска системно гадание, защото отпечатъкът е безсмислен и той разбира това. Датата на раждане и предишните жизнени цветове сега са неутрални, а цикличните биологични сили вече не важат. Вашите системи разгадават запечатаната информация, а такава вече няма да съществува.

като под системни работници визират астролози, ясновидци, таро гадатели и прочее.

:wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #2204 -: Март 18, 2010, 06:53:15 am »
човек със статут на завършено обучение. Щом достигне този статут, индивидът вече няма да притежава достатъчно глупост, за да иска системно гадание, защото отпечатъкът е безсмислен

какво значи завършено обучение, :rolleyes: от кой се определя, :rolleyes: и достигнал такъв статут защо му е да остане тук на Земята :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2205 -: Март 18, 2010, 07:54:13 am »
какво значи завършено обучение, :rolleyes:

защо си се преродила на тая планета? - да се учиш. завършваш обучението си тогава, когато си преминала през всички препятствия и си научила всички уроци, които са определени от преди да се родиш  :blink:

от кой се определя, :rolleyes:

от Висшият ти АЗ  ;)

и достигнал такъв статут защо му е да остане тук на Земята :rolleyes:

понякога душата решава да остане да служи на другите и да им помага в техният път  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2206 -: Март 18, 2010, 10:58:15 am »
Тогава ми каза, че ако имам деца, ще е момче (защото имам Овен на върха на 5 дом). Аз пък искам момиче, поне едно.

Е да, но Марс е в женски знак.

Всъщност,когато управителя на К5 е в двойнствен знак са възможни раждане на близнаци.А и Lillie май имаше и Мерк в 5ти.

Аз познавам точно жена с К5 Овен и Марс в нулевия градус на Риби с 3 деца-от които две близнаци.  ;D  5ти дом е празен.

*

Helo

« Отговор #2207 -: Март 18, 2010, 11:21:18 am »

Всъщност,когато управителя на К5 е в двойнствен знак са възможни раждане на близнаци.А и Lillie май имаше и Мерк в 5ти.

Аз познавам точно жена с К5 Овен и Марс в нулевия градус на Риби с 3 деца-от които две близнаци.  ;D  5ти дом е празен.

На мен ми бяха предсказали, ама не астролог, а екстрасенс, който не разбира от астрология, но не знам дали е било насериозно... , че ще имам три деца - момичета, от които две близнаци 5-ти дом ми е празен и е в Риби, а последната една четвърт от дома е в Овен. Марс ми е в Скорпион.

А аз не искам да имам деца.

« Последна редакция: Март 18, 2010, 11:31:53 am от Hi »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2208 -: Март 18, 2010, 11:23:27 am »
Хело, Юпитер къде и в кой знак е?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #2209 -: Март 18, 2010, 11:25:24 am »
Хело, Юпитер къде и в кой знак е?

Това какво значение има? Юпитер ми е в Козирог в 3-ти дом. В секстил със Сатурн и в тригон с Венера.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2210 -: Март 18, 2010, 11:27:18 am »
Не си ли досещаш поне какво значение има... :blink: Включи се в практикума и ще ти кажа.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2211 -: Март 18, 2010, 11:41:13 am »

Възможно е, особено като се вземе предвид съвпадът на Меркурий с Венера. Може и да са разнояйчни, от различен пол. Но не ми е още на девен ред тази тема...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2212 -: Март 18, 2010, 11:54:48 am »
Lillie,    то не се знае може да е високопоставена персона с този  юпи в 7 с добро социално положение ( пък и по индийската е ДК доколкото помня  нищо, че не е бенефик за лагна пак си е постоянен такъв)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2213 -: Март 18, 2010, 12:02:46 pm »
Абе стига сте ме будалкали  :P, няма къде да срещна президент. Поне в този живот, в следващия не се знае.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2214 -: Март 18, 2010, 12:09:00 pm »
 :P друго си е при мен като е ДК сатурн -   ( като се води в съвпад с други планети те оказват ли влияние на Дк?) не ща дядка систльо

*

Asol

• 4140
« Отговор #2215 -: Март 18, 2010, 12:15:36 pm »
 ;D Абе то кой иска  :P - при мен ДК е Луна, ама в комбинация с дедото и в двете карти.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2216 -: Март 18, 2010, 12:23:25 pm »
 ;D ;D ;D
 пупу айде няма нужда  дъртаци  :-X добре е все млади са се падат.......  е луна нещо емоционален ще да бъде зависи къде е луната  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2217 -: Март 18, 2010, 12:26:59 pm »
 Лили, това с Юпитер в 7 дом и социалното положение в 2-3 карти съм го видяла, че работи.
Ако не е брачен партньор, може да е високопоставен (с всички условност на тази дума)човек с когото работиш.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2218 -: Март 18, 2010, 12:32:52 pm »
Абе стига сте ме будалкали  :P, няма къде да срещна президент. Поне в този живот, в следващия не се знае.  ;D

ЛилитУ може да стане такъв, нищУ не се знае  :P Ти па сега веднага на високото  :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2219 -: Март 18, 2010, 12:33:18 pm »
При мен това е наследствена повтаряемост.
Майка ми също беше с Юпитер в 7 дом. Но при нея бе в съвпад с Плутон в Лъв ("аспектът на милионера") и тригон към Венера във втори дом (управляваща осми), в съчетание с Луна/Сатурн около МС. Та при нея правилото проработи и за двата брака. Първият съпруг постига високо социално положение след няколко години брак, когато започва собствен бизнес в началото на 90те, а вторият е с такова преди сключването му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.