Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846943 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #2240 -: Март 19, 2010, 12:18:43 pm »
Цитат
Не съм я чела и със сигурност ще пропусна нейните книги.
За "любимата" ми астроложка или само хубаво или нищо :25: :57:

то кат за умрелите ма нашта  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #2241 -: Март 19, 2010, 02:15:54 pm »
то мъжа и имал гастрит, тя имала колит, а децата им били малки.

абе извадила си късмет да не ги срещаш, мъж нервак и жена стипца, бегай
бе ,накрая и ти ще прихванеш нещо от нерви,
ма що не им даде линк към нашият форум де ни текоха лигите виртуално
егати снобите, не готвач, а главен,ми че за скромни пари диплома се купува,да ги тровиш такива изискани,за да кажат само
"ох, да видиш само как нашият главен готвач много добре вари картофи" :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2242 -: Март 19, 2010, 02:36:14 pm »
Стреличке, аз не съм такъв човек. казах и на тая фръцла, че готвенето ми е страст и готвя кухня от цял свят, включително и месене и точене. казах и че за да си добър готвач не ти е нужна диплома, а желание и мерак. толкова! ако тая пача имаше мозък, щеше да разбере и да поиска да пробва, след като реши, че дипломата и е по-важна - проблема е неин  ;D  има моменти, в които ама изобщо не се обяснявам - някак отсрещния като го усетя, че е тъп като галош и го отсвирвам тотално...

аз съм на мнение, че когато трябва и ако трябва - нещата стават  ;)  щом сега не е станало, значи не е трябвало  :P

а днес от 7,30 часа сутринта ровя из нета за нови рецепти - просто ми беше едно нарецептено сабахлянта  :57:  обаче ми мина ищаха за готвене де... утре или в неделя ще се вихря. набарах някаква рецепта за кИфтетЪ от кус-кус и смятам да пробвам. като ги направя ще ви ги снимам и ще пусна рецептата  ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2243 -: Март 19, 2010, 02:48:20 pm »
Колко сте ми сладки!  :88:  Взех да се изморявам, пък влязох да ви видя, а вие сте се разбъбрили.  ;D А аз се замаих от писане вчера и днес. С тази Луна в 6 дом и транзитен Марс в 10, се поболях от тоя работохолизъм, еййййй! Така е, мъжа ми все това казва - повече работа за вас - жените и сурови двъвца за цепене.  :blink: И тишинааа.... :rolleyes:
 Вещичке, тая не е твоята работодателка,вервай ми,не се коси.
 Лили, ти като се омъжиш за президента,свиркай,все за нещо ще съм ви полезна.  ;D Глей да не ме забраиш.  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2244 -: Март 19, 2010, 03:02:38 pm »
Вече е установена самоличността на загиналите при пожара във Варна жена и момче. Жената е на 41 години, а момчето е 11-годишният й син. Те са живели в блока на улица "Рила" 7.
Днесплюс.
 :(

Марс в Лъв май си каза думата, незнам какви други лоши аспекти има днес, но ужасна трагедия просто, толкова нелепо.  :-\
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2245 -: Март 19, 2010, 04:05:37 pm »
А мен ме боли кръста.

« Отговор #2246 -: Март 19, 2010, 05:15:59 pm »

рецепта за кИфтетЪ от кус-кус и смятам да пробвам. като ги направя ще ви ги снимам и ще пусна рецептата  ;)

така де изостави ни ти, скоро не си ни захранвала, а кус-куса от този на  на топчета или на звездички
ако туй го пробвам в нас да им го предложа,,ще пуснат и те обява за готвач, ама аз обичам изкелиферчени неща ,та чакам та ;)очо да види

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2247 -: Март 19, 2010, 05:45:45 pm »

рецепта за кИфтетЪ от кус-кус и смятам да пробвам. като ги направя ще ви ги снимам и ще пусна рецептата  ;)

така де изостави ни ти, скоро не си ни захранвала, а кус-куса от този на  на топчета или на звездички
ако туй го пробвам в нас да им го предложа,,ще пуснат и те обява за готвач, ама аз обичам изкелиферчени неща ,та чакам та ;)очо да види

ма кЪк бееееее... я кви рецепти за великденски козунаци и козуначени кифли ви пуснах  ;D  само кифлитИ не стигнаха до фотоапарата, че трябваше да разгонвам диванетата с тояга за да да се доредя до тях  :57:

кус-кусените кИфтетЪ тия дни ги чакайте. на мен ми се видяха много вкусни, ма ше ги видим. първо да ги опитам аз - ако ги одобря, значи стават  ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2248 -: Март 19, 2010, 06:35:27 pm »
Малииии, какви сте червоугодници....
а аз се чудя как да сваля някой друг грам   :( :( :(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2249 -: Март 19, 2010, 06:42:02 pm »
Като те гледам на снимката, Елфидка, едва ли имаш нужда и с грам да си разваляш телцето.  ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2250 -: Март 19, 2010, 06:45:13 pm »
Като те гледам на снимката, Елфидка, едва ли имаш нужда и с грам да си разваляш телцето.  ;)

Тази снимка е от по-миналото лято сложих я за стимул, че сега съм с 10 кг повече
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2251 -: Март 19, 2010, 06:51:25 pm »
Даже като те гледам си слабичка, не се бой.  :blink: Ще ги свалиш, лятото е по-лесно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2252 -: Март 19, 2010, 07:34:00 pm »
На това клипче много му се смях.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2253 -: Март 20, 2010, 06:56:21 am »

ма кЪк бееееее... я кви рецепти за великденски козунаци и козуначени кифли ви пуснах  ;D  само кифлитИ не стигнаха до фотоапарата, че трябваше да разгонвам диванетата с тояга за да да се доредя до тях  :57:

моля- моля метни на лични рецептата, скоро е Великден, може да направя твоята,нещо последно време съм заслабнала, не обичам ръбове,друго си е порпорционален овал, усещане за мекота, ще взема
да бода хората,ще спрат да ме прегръщат,пък то много хубаво, та така всичко с мая, и баницата,дето я точа пак слагам мая,  ;D ;) бухваш като току що отворен матрак Дормео :P

« Отговор #2254 -: Март 20, 2010, 07:00:57 am »
На това клипче много му се смях.  ;D

готино ;D  и това ми хареса, пак от там

http://vbox7.com/play:65762648

« Отговор #2255 -: Март 20, 2010, 08:37:20 am »
 :blink:намерих рецептата ,че и нагледно, друго си е око да види и моята същата, само,че за 6 кг.тесто, с 40 яйца, комбине 50 на 50 масло и олио,лимонова кора, прясно мляко, мая, и т.н да не се повтарям, като първо маята с малко топло мляко и брашно, като бозичка да втаса и след това се замесва с останалите продукти,а за месенето,трябва здрави ръце и удряш 100 пъти тесто в масата, всичката натрупана енергия да се излее в тестото, втасва бързо в плик и в кофа с гореща вода  и после на рула с течен шоколад иили шипков мармалад, по много от всичко, че сме казарма ;)ц цял ден на Великден ухае омайно, обичам го този празник

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2256 -: Март 20, 2010, 08:44:38 am »
божкеее хич не съм видяла, че търсиш рецепта за козунаците  ;D   голям съм ряпунцел начи  :57:

аз в момента ровя рецепти за дЪсерИ щото сякаш нещо сладичко ми се меси/яде... оооооооох много съм тежка гемия - с дни ровя рецепти, после един ден цял ден готвя и накрая тайфата се обръща и вика, че нищо не съм направила... затуй да седят гладни, а аз ще си готвя за кеф некъде другаде  :angry:  туй днешната младеж е много неблагодарна... ама че отврат  :-\

« Отговор #2257 -: Март 20, 2010, 08:54:27 am »
включи и тях в процеса на готвеното, да видят колко енергия се хаби и ще спрат да мрънкат, а така всичко им на готово и пак недоволни :( :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2258 -: Март 20, 2010, 09:22:29 am »
В 19.32 часа днес е пролетното равноденствие! Намислете си желания за началото на новия цикъл!  :blink: Нека са свежи, усмихнати и вдъхновяващи, както е този сезон от годината!   :wub: 

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2259 -: Март 20, 2010, 09:30:59 am »
Днес 20 март е и Световен ден на астрологията

Честит празник на сайта, на форума и на участниците в него. :58: