Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844299 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #2260 -: Март 20, 2010, 10:04:36 am »
Честита ви първа пролет и ден на астрологията!  :blink: Не знаех, че има такъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2261 -: Март 20, 2010, 10:43:18 am »
Честито, Колеги!  :blink: Преди всичко, да сте живи и здрави и да направите много сбъднати прогнози!

:88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2262 -: Март 20, 2010, 11:06:56 am »

Е как да не знаеш бе,нали и го празнувахме даже с астро театър!  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3036.0.html

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2263 -: Март 20, 2010, 11:08:47 am »

Е как да не знаеш бе,нали и го празнувахме даже с астро театър!  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3036.0.html

еееееееееех старост-нерадост  :85: :85: :85:  и аз бях забравила  :-[

ха честит ви празник начи и само да познавате в прогнозите си  :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #2264 -: Март 20, 2010, 11:29:51 am »
Да ви се похвалА! ;D

Поръчах си и в понеделник ще ми доставят новият ми телефоооооон. Естествено, отново с  две СИМ карти  :-[

и за свеж старт на пролетта любимият ми парфюм, който смятам, че най-добре ме изразява L'air Du Temps Perfume by Nina Ricci 

*

Asol

• 4140
« Отговор #2265 -: Март 20, 2010, 12:15:06 pm »
Честито !!! Дано това ти повлече крак и за други приятни нови неща  :P

« Отговор #2266 -: Март 20, 2010, 12:54:33 pm »
Благодаря, Асол! Пожелавам на всички по една такава Неразделка в живота си!  :blink:

Честито !!! Дано това ти повлече крак и за други приятни нови неща  :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2267 -: Март 20, 2010, 03:52:56 pm »
Я глей ти, пък мен една циганка ме срещна днес, подари ми едно зелено листо и ме поздрави с деня на циганите, който бил днес. После ми поиска 20 стотинки за кафе, ама аз не и ги дадох.

« Отговор #2268 -: Март 20, 2010, 04:34:23 pm »
Днес установих, че при смяната на тарифният ми план при vivacom ми се е полагало да закупя на промоционална цена продукт по избор -фотоапарати /по избор/, мултифункционално устройство или дигитална фоторамка  :-\ и тъй като не са ми ги предложили на място ще ходя вероятно в понеделник да се разправям с тях.

Гледах, гледах, кое ще ми е най-изгодно спрямо нормалната му цена на пазара. Отдавна имам нужда от нов принтер, но лазарен, а този при тях е мастиленоструен и не ме влече. Спрях се единия от фотоапаратите....не, че ми трябва, но па що да не си го взема, а и той сам идва при мен. :blink:  Преди 11 години, така без да ми трябва, купих куфар и в подследствие заминах за половин година в чужбина*. Сега се замислих, ако сега купя фотоапарат без да ми трябва какво ли ще произведа като събитие  :rolleyes:

*тогава, също без да имам нещо предвид, за последно си купих фотоапарат, но с лента, с идеята да отида да снимам там, където в последствие заминах  ;D

*

Nebesna

« Отговор #2269 -: Март 20, 2010, 05:37:33 pm »
Да ви се похвалА! ;D

Поръчах си и в понеделник ще ми доставят новият ми телефоооооон. Естествено, отново с  две СИМ карти  :-[

Честито Аурорче! Ще кажеш дали си доволна, нали?! Аз също се бях засилила да купувам апарат с две карти, обаче се възпрях. Казаха ми, че ако водя много разговори на ден ще трябна много често да го зареждам, понеже този тип апарати харчели повече батерия. Хм, странно защо! А колко струва този красавец, ако не е тайна?

*

Nebesna

« Отговор #2270 -: Март 20, 2010, 05:46:46 pm »
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

Пращам Ви няколко снимки, които можете да си сложите на десктопа.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2271 -: Март 20, 2010, 05:48:37 pm »
Аурорче, да ти е честит новия телефон! Да си го ползваш със здраве.  ;D Аз пък се замаих от смятане и писане на годишната данъчна декларация. Как я направих, аз си знам. Счетоводството хич не ме грабва - тъмна Индия. Има ли някой свободно практикуващ, да питам нещо? Може и на лични. Ще съм благодарна, ако ми отговори на 1,2 въпроса. Търсих инфо в нета, ама не намерих точно това, което ме интересува.

Честита пролет и от мен!

« Отговор #2272 -: Март 20, 2010, 05:56:34 pm »
Честито Аурорче! Ще кажеш дали си доволна, нали?! Аз също се бях засилила да купувам апарат с две карти, обаче се възпрях. Казаха ми, че ако водя много разговори на ден ще трябна много често да го зареждам, понеже този тип апарати харчели повече батерия. Хм, странно защо! А колко струва този красавец, ако не е тайна?

343 лв от get.bg http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=74&products_id=42779

Старият модел, който ползвам до сега е този и съм много доволна. http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=74&products_id=26399
Гледам, че си държи цената вече 2 години.
Аз обикновено си подсигурявам едно зарядно в шкафчето в работата и едно в къщи и не обръщам много внимание на батерията  ;)

« Отговор #2273 -: Март 20, 2010, 06:11:33 pm »
Честита пролет, ден на астролозите, нови придобивки, данъчни декларации
срещи с роуминги,неразделки, парфюм Нина Ричи и страхотни пролетни цветя, потънах в тях и за миг ми замириса на цъфнало пролетно дръвче, вързахме мартениците на разлистено храстче, видяхме щъркели по телевизора, очаква ни един от любимите ми сезони пролетта, едно леко ми е на душата, хубаво, спокойно, живота е прекрасен :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2274 -: Март 20, 2010, 06:35:54 pm »
Аз също ползвам Самсунг с две карти и съм много доволна. Фен съм на Нокия-та, имах доста колебания преди да го взема, но се реших точно заради двете карти. Наистина батерията държи по-малко, но и аз съм се подсигурила с две зарядни, щото иначе не става.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #2275 -: Март 20, 2010, 06:36:16 pm »
Честита пролет, ден на астролозите, нови придобивки, данъчни декларации
срещи с роуминги,неразделки, парфюм Нина Ричи и страхотни пролетни цветя, потънах в тях и за миг ми замириса на цъфнало пролетно дръвче, вързахме мартениците на разлистено храстче, видяхме щъркели по телевизора, очаква ни един от любимите ми сезони пролетта, едно леко ми е на душата, хубаво, спокойно, живота е прекрасен :blink:

На тази дата сключихме граждански брак с мъжа ми. Отде да съм знаела тогава, че това бил денят на астролозите и че някой ден ще се занимавам с астрология.

« Отговор #2276 -: Март 20, 2010, 06:45:44 pm »
 :P честита годишнина ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #2277 -: Март 20, 2010, 06:54:53 pm »
:P честита годишнина ;)

Благодаря! Всеки месец на 20-то число той се прибираше с цвете, сам въведе тази традиция...вече сме разведени, но пазим хубавите спомени и добрите взаимоотношения.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2278 -: Март 21, 2010, 07:25:22 pm »
Колеги, да ви се похвалА.  ;D ;D ;D
Получих си астрологичната "прогноза". Леле, не мога да спра да се смея.  ;D ;D ;D
Всичко е извадено "на парче" - изброяват се аспектите един по един и интерпретацията им.
Тр. Сатурн в секстил към нат. Сатурн
Тр. Уран в секстил към нат. Юпитер
и т.н.

При условие, че си поръчах годишна прогноза, дори не ми е гледан соларът!
Да не говорим за прогресии, дирекции, други техники...
А аз се чудех дали да дам на жената ректифицирания наскоро час, защото разликата е само 3-4 минутки, но има значение, ако се прави прогноза по дирекции.

Истината е, че просто исках да видя аз накъде съм с астрологията.
Защото или не се чувствам "достатъчно подготвена", или се намира някоя колежка, която да заяви умно "не ги гледайте пишещите по форумите, те нямат нищо общо с истинската астрология!".

Та коя е "истинската" астрология в България, м?
Риторичен въпрос.

Няма да споменавам имена и други подробности, не е колегиално.
Но вече със сигурност зная, че съм готова да се гмурна в дълбоките води на астрологичното консултиране. Просто трябваше да си платя теста, пардон, "прогнозата".
  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2279 -: Март 21, 2010, 07:33:24 pm »
Но вече със сигурност зная, че съм готова да се гмурна в дълбоките води на астрологичното консултиране. Просто трябваше да си платя теста, пардон, "прогнозата".[/b]  ;D

Не мисля, че тук някой ще оспори това.  :blink: Винаги е полезно да си направиш прогноза "навън" дори само, за да видиш другите как подхождат към клиента.

А миии...попътен вятър в консултирането :88: