Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845452 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #2280 -: Март 21, 2010, 07:36:43 pm »
И много се радвам, че навремето не се изкуших да изкарам някой курс към БАА, като гледам членовете на асоциацията какви хороскопи бълват. Копи-пейст от вградените в астрологичната програма текстови блокове плюс описание на аспектите от книжките на Марч и Макевърс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2281 -: Март 21, 2010, 07:50:26 pm »
 :blink: Е, Лили и аз ти пожелавам попътен вятър. От много отдавна си готова. Просто съм се чудила, какво още чакаш...Пък и много момичета тук са готови между другото.

*

Divna

« Отговор #2282 -: Март 21, 2010, 07:54:51 pm »
Ами Лили ти отдавна си се гмурнала в астрологията  :blink:
Разликата между астролог и астролог е, че някой имат самочувствие и след няколко курса обучение си "лепват" етикета астролог, други работят с години било по форуми, било по карти на познати и пак не се чувстват готови да се нарекат астролози.
Астрологията е толкова необятна, че няма научаване. Тя като всяка друга наука изисква пълно отдаване, а за да го направиш, за да и се отдадеш трябва да я обичаш много.
Няма да споменавам имена, но в този форум има доста астролози, които навярно не си изкарват прехраната от това, а биха могли. Чувствам се истинска щастливка да се уча от вас, за което много ви благодаря  :blink:
Участвам в няколко международни форума и за няколко месеца упорито четене, разглеждане на карти и участие мога да кажа, че научих доста, но това което ми прави впечатление е, че в нито един друг форум няма тази атмосфера, която я има тук.
Винаги съм твърдяла, че в този форум участват не малко истински професионалисти.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2283 -: Март 21, 2010, 07:56:33 pm »
Лили, не мога да повярвам... ;D

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2284 -: Март 21, 2010, 08:15:27 pm »
Пък и много момичета тук са готови между другото.

Небесна, Дияна, Марая... Направо им се чудя и аз какво чакат. Случайно ако съм пропуснала някоя, моля да ме извини. Скарлет си практикува, за нея се знае.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2285 -: Март 21, 2010, 08:16:54 pm »
Лили, честито,че ти просветна, аз отдавна те уважавам като капацитет още от астрогалакси, та чак сега ли се накуражи да се признаеш за такъв, колко неща съм научила от теб :blink
:особено и с индийската, малко хора достигат до нея,
кураж и успех ти желая, гмурвай се пък ко сабя покаже ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #2286 -: Март 21, 2010, 08:20:07 pm »
 ;D Само да не вземеш да изневериш на себе си и начина си на подход към астрологията :P  ;D
В този форум и аз научих много, за което благодаря на участниците в него.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2287 -: Март 21, 2010, 08:22:29 pm »
;D Само да не вземеш да изневериш на себе си и начина си на подход към астрологията :P  ;D

Е, как бе, нали за да се "пласирам", трябва да съм в унисон с тенденцията  ;D - изброяваш транзит по транзит на парче и готово, стъкмяваш прогноза.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2288 -: Март 21, 2010, 08:26:51 pm »
Астроложката, при която си ходила, не каза ли ... да направя ректификация и тогава ще правя прогнози  :P 

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2289 -: Март 21, 2010, 08:27:00 pm »
Лилииииии, какво да ти кажа,  ;D ми не си от онези "Още трима в света са родените като нея с дарбата да проникват в миналите и бъдещите прераждания". ;D

Шегата на страна- това по-горе беше за една ваша много надарена колежка.

Сега сериозно, Лили, ако се гмурнеш в дълбините на астрологията ще си като човека-амфибия.
 Това е твоят свят :88:

*

Helo

« Отговор #2290 -: Март 21, 2010, 08:39:00 pm »

Е, как бе, нали за да се "пласирам", трябва да съм в унисон с тенденцията  ;D - изброяваш транзит по транзит на парче и готово, стъкмяваш прогноза.  ;D

Така и аз мога!  ;D ;D ;D ;D ;D

:rolleyes: Коя е астроложката, при която си ходила? Известна ли е? Май беше писала, че е сред известните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2291 -: Март 21, 2010, 08:39:47 pm »
Астроложката, при която си ходила, не каза ли ... да направя ректификация и тогава ще правя прогнози  :P 

Ма тя има такава услуга, но нали се заплаща отделно.
А пък и за мойта "прогноза" нужда от ректификация нямаше - изброиха ми предстоящите аспекти на транзитни планети към натални и това е. И да не забравя да ви кажа, ще чакаме бебе  :-[, нали е сещате - Юпитер в знака на Слънцето близо до К5.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2292 -: Март 21, 2010, 08:41:43 pm »
Сред практикуващите, но не е сред най-именитите и маститите. И, както казах, имена няма да споменавам принципно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2293 -: Март 21, 2010, 08:49:01 pm »
Ооо, Лили. Язък. :o С такава надежда те чаках. Викам си, айде, найдохме го най-после консултантина и му пратихме баш-майстора за тест-драйв.

Че да беше си напоръчала от кафеастроложи.цом компютърно генерираните хороскопи. Преди време ви писах да тях. За 6-10 евро получаваш пълен комплект от по над сто страници - дирекции, прогресии, транзити плюс солар. Направо нема изчитане бе.

Иначе за другото - не ти трябваше точно такъв външен стимул, за да почнеш да се занимаваш с призванието си. Айде, оповестявай се и да ти "поръчвам". Знаш къв благ и сговорчив клиент съм. Не се оплаквам, гледам умно и с разбиране в погледа, а ако нещо ми "предскажеш" напреки, плутона ми веднага ще го самосбъдне. Няма да имаш празно, истина ти казвам. Давай тарифата и да се почваме  ;D

И между другото, много мило, че си ме споменала, но съм на стотина обиколки след вас. Още съм на фаза проба-грешка.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2294 -: Март 21, 2010, 08:56:06 pm »
Тъй ли било? Моята "прогноза" ми излезе два пъти по-скъпо. Нищо че са изброени само транзитите. Язък, знаех си, че ще се прекарам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
« Отговор #2295 -: Март 21, 2010, 08:56:48 pm »
Аз и в друга тема взех да пиша за Хирон, но и тук ще спомена че върху самочувствието като астролог могат много да повлияят аспекти на Хирон с личните планетки,особено опозиция и куинконс.

*

Helo

« Отговор #2296 -: Март 21, 2010, 09:01:05 pm »
Тъй ли било? Моята "прогноза" ми излезе два пъти по-скъпо. Нищо че са изброени само транзитите. Язък, знаех си, че ще се прекарам.  ;D

А защо не отиде при някой от най-популярните в България астролози?

При Алена една астрологична прогноза за 1 година струва 300 лева - отдясно в линка.

http://www.karm-krag.com/files/uslugi.pdf

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2297 -: Март 21, 2010, 09:03:35 pm »
Защото съм с пестелива рачешка Луна, бе Хело.  ;D Стисната съм, не ми се дава три- или четирицифрена сума за нещо, което мога да направя и сама.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2298 -: Март 21, 2010, 09:05:08 pm »
Аз и в друга тема взех да пиша за Хирон, но и тук ще спомена че върху самочувствието като астролог могат много да повлияят аспекти на Хирон с личните планетки,особено опозиция и куинконс.

Върху самочувствието в коя посока обаче?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2299 -: Март 21, 2010, 09:09:03 pm »
Не се оплаквам, гледам умно и с разбиране в погледа, а ако нещо ми "предскажеш" напреки, плутона ми веднага ще го самосбъдне. Няма да имаш празно, истина ти казвам.

То и аз съм тъй, затова се е притеснила жената да ми предскаже. Ех, а така исках да знам какво ще ми се случи. Няма ли да има и за мене лИбоф?  :91: Щи взема да ида на кармичен астролог да ми каже що за карма е туй, дето цял живот изкупвам.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.