Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849806 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #2380 -: Март 26, 2010, 09:28:26 am »
при мен това не го виждам. :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2381 -: Март 26, 2010, 09:29:39 am »
Защото не се прилага буквално, трябва да се разгледа джйотиш картата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2382 -: Март 26, 2010, 09:31:19 am »
Мерси, Лили  :wub: А по сидерал къде да го броя седмия дом от Луната - в Раши, Навамша или в Д9 ?  :-\  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2383 -: Март 26, 2010, 09:36:36 am »
Мисля, че в раши се гледа основно, но може да се разгледа и навамшата за уточняване.
Възможно е обаче това да важи за първия съпруг/съпруга, а ако браковете са били повече...  :-\
В интерес на истината, не съм правила статистика доколко техниките работят, някой път трябва да седна да разгледам наколко карти на женени двойки или живеещи на семейни начала. Възможно е и да не сочи задължително АС, Луната или Слънцето на партньора, но да показва евентуално какъв тип ще е - венерин, масов, сатурнов, рахувица като мен  :P и т.н.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2384 -: Март 26, 2010, 09:38:46 am »
 ;D Какво съм написала само в Навамша или в Д9, малей кафето не може да ме събуди ;D Лили, защо рахувица  :P

*

Ani03

« Отговор #2385 -: Март 26, 2010, 09:46:04 am »
Asol и Lillie много ви благодаря!
Аз пробвах тази техника при майка ми (Сл. знак - дева, АС - стрелец, Луна - водолей, Марс - дева), гледайки градусите на мажорните аспекти на Слънцето, установих, че партньорът трябва да е Юпитеров (Стрелец).
Сл. знак на баща ми е риби, АС - лъв, Луна - дева, Марс - стрелец.
Та... не знам дали работи тази техника...  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2386 -: Март 26, 2010, 11:44:34 am »
ееееееех пощурях начи  ;D  хем ми е весело и забавно през целият ден, хем вечер се чувствам уморена от собствените си емоции и спя като заклана  ;D ;D ;D  те май децата така се държаха като са малки...
тя луда работа начи и от сутринта въртя любимата си песен нонстоп, но едва сега и набарах текста и съм възхитена просто  :57:

Hi - Hi! We're your Weather Girls - Ah-huh -
And have we got news for you - You better listen!
Get ready, all you lonely girls
and leave those umbrellas at home. - Alright! -

Humidity is rising - Barometer's getting low
According to all sources, the street's the place to go
Cause tonight for the first time
Just about half-past ten
For the first time in history
It's gonna start raining men.

It's Raining Men! Hallelujah! - It's Raining Men! Amen!
I'm gonna go out to run and let myself get
Absolutely soaking wet!
It's Raining Men! Hallelujah!
It's Raining Men! Every Specimen!
Tall, blonde, dark and lean
Rough and tough and strong and mean

God bless Mother Nature, she's a single woman too
She took off to heaven and she did what she had to do
She taught every angel to rearrange the sky
So that each and every woman could find her perfect guy
It's Raining Men! Hallelujah!
It's Raining Men! Ame---------nnnn!

I feel stormy weather / Moving in about to begin
Hear the thunder / Don't you lose your head
Rip off the roof and stay in bed

God bless Mother Nature, she's a single woman too
She took off to heaven and she did what she had to do
She taught every angel to rearrange the sky
So that each and every woman could find her perfect guy

It's Raining Men! Yeah!

Humidity is rising - Barometer's getting low
According to all sources, the street's the place to go
Cause tonight for the first time
Just about half-past ten
For the first time in history
It's gonna start raining men.

It's Raining Men! Hallelujah! - It's Raining Men!

особено това подчертаното в червено - Лили, има надежда за всички  :57: :57: :57: :49:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #2387 -: Март 26, 2010, 12:07:22 pm »
Не мислите ли, че има много прилики в действието, което оказват Сатурн и Плутон?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2388 -: Март 26, 2010, 12:12:36 pm »
Не мислите ли, че има много прилики в действието, което оказват Сатурн и Плутон?

при единия нещата са поправими , при другия невъзвратими. не намирам прилика м/у двете планети  изключая факта за фаталност. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2389 -: Март 26, 2010, 02:04:13 pm »
Сатурн гради,а Плутон руши.И двете могат да бъдат много болезнени за изживяване,но има разлика и то голяма.Сатурн до последен момент се държи за това което още има смисъл,ако ще и да е 1 процент и чак тогава се хвърля на боклука и то със съжаление.Понякога (ако е ретро  ;D)-дори се взима боклука и от него се скалъпва нещо ново,важното е да се гради от това което го има.Плутон обаче намеси ли се това дето е на боклука,веднага отива за тотално разлагане.Или почва да разлага отвътре боклука в теб без да те пита искаш ли да си ходиш с тоя боклук или не,както се вика -по миризмата ще го познаете  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2390 -: Март 26, 2010, 02:16:36 pm »
тя луда работа начи и от сутринта въртя любимата си песен нонстоп, но едва сега и набарах текста и съм възхитена просто  :57:

Тогава ще те поздравя с корейската и версия- It's raining men ,доста жизнено са я представили  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2391 -: Март 26, 2010, 02:25:00 pm »
Плутон руши всичко, Сатурн поне подбира. А с Уран как е?
На мен през слънцето ми нали мина Плутон, още се влачи де, ама точните съвпади отминаха, сега Сатурн го квадратира, а таман ще спре, почва Уран с квардата си.
Така погледнато, да считам ли, че най-тежкото е минало?  :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #2392 -: Март 26, 2010, 02:32:08 pm »
Плутон руши всичко, Сатурн поне подбира. А с Уран как е?
На мен през слънцето ми нали мина Плутон, още се влачи де, ама точните съвпади отминаха, сега Сатурн го квадратира, а таман ще спре, почва Уран с квардата си.
Така погледнато, да считам ли, че най-тежкото е минало?  :'(

плутон дава действието до 5гр.след точния аспект. така,че нищо все още не е отминало. няма да е лек периода ,когато и уран се включи в аспектацията ,но ще ти просветне ,ще ти станат ясни много неща...

*

kaily

• 5145
« Отговор #2393 -: Март 26, 2010, 02:35:23 pm »
А, няма да е лек, кво разправяш ти...аз мислех, че може вече да се е поотекло, ти наново ме хвърляш в оркестъра.
Няма какво да чакам да ми присветне, то отдавна така ми свети, че звезди посред пладне ми светят.

*

kaily

• 5145
« Отговор #2394 -: Март 26, 2010, 02:38:44 pm »
АН май разправяше, че е в зависимост от натала. Ако двете планети правят аспект в натала, най-силен е транзита преди точния аспект. Ако нямат връзка в натала, действието при транзит почва след точния аспект.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2395 -: Март 26, 2010, 02:41:32 pm »
АН май разправяше, че е в зависимост от натала. Ако двете планети правят аспект в натала, най-силен е транзита преди точния аспект. Ако нямат връзка в натала, действието при транзит почва след точния аспект.

принципно , ако планетата в натала е доволно аспектирана при транзит винаги носи събитие. това са тежки планети ,които могат да минат и по пет пъти в/у определена точка ,респективно и градус. при сатурн първия аспект е нравоучителен ,при плутон си е подготовка ,при уран първия е най-силен...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2396 -: Март 26, 2010, 02:48:21 pm »
Ако двете планети правят аспект в натала, най-силен е транзита преди точния аспект.

При мен транзитната опозиция на Плутон към нат. Луна така подейства, в радикса имат сходяща квадратура. Всъщност цялата поредица плутонови опитности се случи доста преди точния аспект. Сега пък аспектът е точен и не се слува нищо...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2397 -: Март 26, 2010, 02:50:20 pm »
при мен уран е под часовник , а и не само той...

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2398 -: Март 26, 2010, 02:54:42 pm »
Сега пък аспектът е точен и не се слува нищо...

Защото вече се е случило,енергията е била изразена.Но винаги може да се очаква някакво вътрешно изменение,настройка към тия принципи.

Аз пък установих,че Юпитер действа и след 4гр орбиса и то при разходящ квадрат  :unsure: А в натала имам аспект между засегнатите планети,при това точен.Но просто трябваше да мине транзитната Луна върху една друга ключова позиция за да отключи събитийността.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2399 -: Март 26, 2010, 03:00:57 pm »
нухе ,това за юпитер и на мен ми прави впечатление напоследък. ;)