Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844724 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #2520 -: Март 28, 2010, 03:55:34 pm »
да ти кажа небесна и аз съм гола вода в козунаците. майка ми и свекърва ми ги правят на конци , добре ,че свекърва ми научи Викито и сега тя ще меси козунаците.... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2521 -: Март 28, 2010, 03:57:08 pm »
да ти кажа небесна и аз съм гола вода в козунаците. майка ми и свекърва ми ги правят на конци , добре ,че свекърва ми научи Викито и сега тя ще меси козунаците.... ;) ;D

Верно ли? Браво на Викито!
Аз нямам това търпение, въпреки че погачата, която правя ми отнема поне 4 часа... за козунаци нямам...Но кой знае, за внуците може и да се запретна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2522 -: Март 28, 2010, 04:00:13 pm »
да бе небесна. и аз се учудих ,още преди 2 години. то е много трудоемко. самото замесване при нас ,както се сещаш ;D ;D , е около 5 килограма. тежко е , обаче ще я снимам живот и здраве тая година и ще ти пратя снимки...голям майтап е! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2523 -: Март 28, 2010, 04:00:33 pm »
Диетични ли бяха тези Хогаренас?

Мииии  :rolleyes: те са два вида. Тези се водят крекери, микс от кълнове.

Защо са такива убити цветовете? Аз обичам шарени яйца. Тези бои могат ли да се шарят?

Не са убити, ми така е излязла снимката. В опаковката има нормлна боя и перлени. Иначе, не знам дали с тях ще ти се получат шарените с памук  :rolleyes:

Сега се сещам, че по друг повод, заради Скорпион К4-ти при мен, Синухе беше писал, че обичам убити  ;D цветове и си е вярно  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2524 -: Март 28, 2010, 04:10:45 pm »
купих си от Бургас онзи ден немски , обаче опаковката е другааа. пак са перлени.

« Отговор #2525 -: Март 28, 2010, 04:53:57 pm »
http://sanovnik.bg/n4-8871-Бебе_се_роди_275_грама_и_оживя

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2526 -: Март 28, 2010, 06:04:27 pm »
Бабите са истинско злато. Аз също винаги си спомням с умиление и възхита за моята.

Аз,обаче,никога не съм имала това щастие да имам баба. И двете ми баби са починали докато съм била малка - едната е починала,когато съм била на 3 месеца, а другата - когато съм била на 3 години.  :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2527 -: Март 28, 2010, 06:08:58 pm »
Е да, но пък ще имаш щастието да бъдеш баба!  :blink: Понякога тя става близка като истинска майка.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2528 -: Март 28, 2010, 06:44:41 pm »
Цитат
и да не забравите тази година да си купите от боята за яйца на Хайтман - онези мраморните. Гледах тази година, че има и български подобни бои. Кръстили са ги желатинови, но там има само златен цвят, който отива на червеното.
Аурора къде в София мога да ги намеря тези бои че нямам много време да обикалям по магазините?
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #2529 -: Март 28, 2010, 06:52:23 pm »
Цитат
и да не забравите тази година да си купите от боята за яйца на Хайтман - онези мраморните. Гледах тази година, че има и български подобни бои. Кръстили са ги желатинови, но там има само златен цвят, който отива на червеното.
Аурора къде в София мога да ги намеря тези бои че нямам много време да обикалям по магазините?

В Billa - има и български и немските, в мола на Стамболийски миналата година бяха опънали един огромен щанд и предполагам в Пикадили, защото дистрибутора е варненска фирма.

« Отговор #2530 -: Март 28, 2010, 06:59:34 pm »
Благодаря ти и 2-та варианта са ми удобни за пазаруване! :wub:
Докато дишаш...надявай се!

*

Kaya

• 2893
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #2532 -: Март 29, 2010, 02:04:44 pm »
Подпишете се и вие! Обаче ми кажете и на мен как точно мога да се подпиша, че не откривам.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2872971

http://www.facebook.com/group.php?gid=105973149434180#

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2533 -: Март 29, 2010, 02:06:39 pm »
О, Хело, това е ужасно...направо не мога да повярвам, как е възможно.  :'(

На петицията е даден линк до този със закона за животните.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2534 -: Март 29, 2010, 02:07:30 pm »
Подписах петицията още снощи, без много гръм и трясък. Има и такава тема в клуб Астрология в дир.бг, там пък какви размисли и страсти се заформиха...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2535 -: Март 29, 2010, 02:17:56 pm »
 :'( :'( :'( , аз отдавна съм я подписала ,както и всички в къщи....
питам се какъв УРОД , ИЗРОД И НЯМАМ ДУМИ.....МАЙ СЕ ИЗЧЕРПАХА , трябва да си ,за да го направиш това?! :angry: :angry: :angry:
малее ,ако ми падне такъв в рачичките ,малееее :angry: :angry: ,само господ ще може да ме съди!
кастрирам го и му го пъхам в устата!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2536 -: Март 29, 2010, 02:20:04 pm »
Има и изроди, които хващат улични котки и ги подпалват. И се кефят на агонията на животното. Нямам думи просто!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2537 -: Март 29, 2010, 02:40:21 pm »
Има и изроди, които хващат улични котки и ги подпалват. И се кефят на агонията на животното. Нямам думи просто!

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
а сега Вики ми казва ,че имало някакъв в София ,който хващал улични котки и ги давал на змийте си.... :'( :'( :'(
абе няма ли да направят закони за такива уроди бе????

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2538 -: Март 29, 2010, 03:04:18 pm »
Знам, че плъхчета и мишки дават, отглеждат ги за фураж в терариумите.
Виждала ли си на живо как змията поглъща плъхче? Аз съм виждала началото, края обаче не можах да изгледам. Хвърлят треперещото плъхче в аквариума и горкото стои вкаменено, хипнотизирано от змията, която бавно го доближава... Със сигурност усеща смъртта си, но не може да направи нищо, стои и гледа. Наричат го естествен кръговрат в природата, но в човешка среда това изглежда жестоко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2539 -: Март 29, 2010, 03:17:20 pm »
Лили ,стига моля те , просто не издържам :'( :'( :'( :'( :'(.
подбора в природата е част от кръговрата ,но в терариума е друго...., това не е естественната среда! :angry: