Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849588 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Говорилня 2
« Отговор #2540 -: Март 29, 2010, 03:50:01 pm »
Абе не знам дали "боговете сигурно са полудели" (имаше такъв филм),но хората със сигурност са  :(
И ще става още по-зле с отслабването на магнитното поле,колкото малко акъл някой е имал и толкова няма да му остане,а тия дето и малко го имат,ще трябва да се борят да не им избяга по трасето и да наливат постоянно още и още,че пак има някъде теч...

*

Helo

« Отговор #2541 -: Март 29, 2010, 04:10:33 pm »
Абе не знам дали "боговете сигурно са полудели" (имаше такъв филм),но хората със сигурност са  :(
И ще става още по-зле с отслабването на магнитното поле,колкото малко акъл някой е имал и толкова няма да му остане,а тия дето и малко го имат,ще трябва да се борят да не им избяга по трасето и да наливат постоянно още и още,че пак има някъде теч...

Според индийската митология ще става все по зле към края на Кали Юга - епохата, в която сме сега. Накаря ще се появи върховният бог Вишну в инкарнацията си като Калки, на бял кон и ще победи злият демон Кали - но не става въпрос за богинята, и тогава ще свърши тази Кали Юга. Демонът ще избяга през времето в друго измерение, за да се появи отново през следващата епоха Кали Юга.

Сега сме в епохата на разрушението. Според митологиите сега не може да има изцяло истинни познания, защото лъжата се е промъкнала във всички области на познанието.

*

missKapriz

« Отговор #2542 -: Март 29, 2010, 04:11:25 pm »
Попълвам данните в петицията ,но не ми приема подписа,а ми дава,че има празни полета,а няма :-\Някой има ли такъв проблем?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2543 -: Март 29, 2010, 04:19:23 pm »
Попълвам данните в петицията ,но не ми приема подписа,а ми дава,че има празни полета,а няма :-\Някой има ли такъв проблем?

пробвай пак! или през фейса виж!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #2544 -: Март 29, 2010, 04:32:08 pm »
Успях и докато съм се подписвала са се подписали още много хора-две страници повече за около 5 минути.Дано има резултати!!!

« Отговор #2545 -: Март 29, 2010, 09:11:01 pm »
Сега видях по Твто горкото кученце  :'(  Няма да забравя преди много години, бях дете, гледах през балкона мъж, който преби кучето си на улицата. Ама така го преби, че то не можеше да свести. Ходих да му нося вода и си спомням колко ме беше страх ония да не се върне и да ме намери до кучето  :'( :'( :'( Животинката тогава се съвзе след известно време.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2546 -: Март 29, 2010, 09:13:21 pm »
Боже. Аз нямах сили това да го гледам, линка, който е дала Хело. Само снимката ми беше достатъчна да се потрисам месеци наред. Сигурно съм ви споделяла, че всеки труп на улицата го изживявам достатъчно тежко, за да имам очи да видя и тази жестокост.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2547 -: Март 29, 2010, 09:19:24 pm »
стига моля ви , стига :'( :'( :'( :'( :'( :'(.
аз имам луна в началото на 6-ти дом , кармата са ми малките животни. луда съм по кучета и котки.
едно време един помиар ,щеше да ме съди ,щото му лиснах една чаша питие в сурата след като изрита една котка. а ,тоя помиар ,беше висш държавник. спаси ме тогавашния главен ,щото беше кум на сина ми!
мразя уродите ,ненавиждам хората ,които изливат агресията си в/у животни!НЕНАВИЖДАМ ТОВА! отдавна си мислех ,че съм преодоляла всичко и нищо не е в състояние да ме извади от равновесие....,явно бъркам! :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2548 -: Март 30, 2010, 10:44:37 am »
   Това сте се скъсали да пишете от снощи насам, как ще смогна да ви изчета  :blink:...Да не е свързано с пълната луна, както се увеличава размера й, така и активността във форума - ха ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2549 -: Март 30, 2010, 10:46:49 am »
Забелязвам, че по това време на месеца обикновено стават такива лудории.  ;D Имам предвид във форума. Циклично се въртят тия дати, явно съвпадат с фазата на Луната.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2550 -: Март 30, 2010, 03:58:04 pm »
"Птиците летят толкова високо, защото не мислят за успеха!"   
Ето на какво се натъкнах днес в синхрон с актуалните теми.  ;D
 Съжалявам, че автора не ми е известен, да ме прощава.

Между другото знаете ли, че явно думата "трансформация" е на мода, щото гледам аз случайно на витрината на един павилион някакъв справочник за кандидатстващи, носещ името ..ненам кво си литературно и "...трансформиращи преразкази". Зяпнах честно.  :wink2:    

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2551 -: Март 30, 2010, 04:06:32 pm »
Алюююююю, трансформиращи преразкази се учи в 6 клас, бе моме. Синът ми имаше такъв, като кандидатства-)))). На мама генийчето-))))), взе,че го направи. По наше време нямаше такова нещо. Да те светна 'кво е. Дават ти един разказ, прочитат го и ти казват, сега ще го преразкажете, но от името на еди-кой си герой или от името на гъбата в гората....Е,те,тва е-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2552 -: Март 30, 2010, 04:09:07 pm »
Кабала, направо убиха рибата тия образователни спецове.  ;D Затуй като не сме се трансформирали в школото, сега ще ни трансформират отвсекъде в живота.  

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2553 -: Март 30, 2010, 04:10:50 pm »
Абе, 'кво говориш...Аз,със самочувствието, че знам български, да не говорим за литературата, направо ми увисна чейнето и му казвам- няма такова нещо,бе...пак не си разбрал, за какво иде реч...Да,ама не-))))...Ся,съм спец.Ако някой има по-малък ученик ще помагаме, няма как-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2554 -: Март 30, 2010, 04:12:29 pm »
Е, ще го имаме предвид.  :kissd: Ма сега съм на работа, иначе веднага бих тръгнала да действам за един малък ученик.  :P :P :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2555 -: Март 30, 2010, 04:31:44 pm »
Пет са знаците на самотната птица:
тя в най-високи предели лети,
тя никога не страда за другар, дори и ближен;
и вечно към небето сочи с клюн;
тя няма цвят
тя пее много нежно

Сан Хуан де ла Крус
"Станси за любовта и светлината"

*

Марая

• 28287
« Отговор #2556 -: Март 30, 2010, 05:00:50 pm »
търся темата за планетата хуя ,но нещо не я откривам.
имате ли спомени за заглавието? :rolleyes: :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2557 -: Март 30, 2010, 05:04:49 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

« Отговор #2559 -: Март 30, 2010, 07:52:47 pm »
А тези терикати от CERN казаха, че уж им се развалил колайдера и щял да заработи през 2012-та , а днес в 14ч БГ време за направили пръв и успешен опит за сблъскване на елементарни частици! На пълнолуние  :o Всички са много щастливи, че не се била появила черна дупка.

:33:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.