Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849725 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Говорилня 2
« Отговор #2560 -: Март 30, 2010, 08:02:36 pm »
 :o :o :o  Тия 'ора не са у ред.Аз си викам-на до 2012та има време,шъ си поживея малко,тия искат с експресния влак да ни качат горе  ;D :-\ :angry:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2561 -: Март 30, 2010, 08:05:44 pm »
Ма и аз не съм мноу у ред,явно днеска плажа ми дойде в повече  ;D : гледам долу някаква потребителка салмонела, пък тя била самоела  .И ме напушва луд смях сега ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2562 -: Март 30, 2010, 08:08:18 pm »
:o :o :o  Тия 'ора не са у ред.Аз си викам-на до 2012та има време,шъ си поживея малко,тия искат с експресния влак да ни качат горе  ;D :-\ :angry:

Ма ти на плаж ли беше, скъпи? Браво на тебе, откри сезона!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2563 -: Март 30, 2010, 08:10:50 pm »
потребителка салмонела, пък тя била самоела  .И ме напушва луд смях сега ;D ;D ;D

:57: :57: :57: :57: :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2564 -: Март 30, 2010, 08:26:38 pm »
Бях на плаж,но само се пекох,пях и гюбеци въртях и леко се намокрих,но не съм влизал в морето,че ще ми изпадат зъбите,а нали сега Сатурн ще ми прави тригон със Слънцето-и на тях ще обръщам внимание,но ако изпаднат всичките ще се окаже че транзита ми няма как да сработи  ;D Мисля я аз астрологията,няма се е*вам с нея и да я оставя с пръстче у гъзче  :P

« Отговор #2565 -: Март 30, 2010, 08:29:08 pm »
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=504392

и това доживях да прочета :rolleyes: на къде отива света
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2566 -: Март 30, 2010, 08:31:14 pm »
Китайците явно ще завладяват света,неслучайно всеки 5 челяк е дръпнато жълтурче,аз за какво се пъна без успех да науча поне китайски от източните  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2567 -: Март 30, 2010, 08:33:48 pm »
ПЛАЖ ли?  ;D Пък аз си мисля, че съм луда, щото ми се бяга из горите...ллелел.

А за Волво не мога да го преживея честно. Ама нейсе, викам аз Китай ще е сила след години голяма, в една тема вече го казах. Браво на предвидливите, които действат в тая посока.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2568 -: Март 30, 2010, 08:37:24 pm »
Китайците явно ще завладяват света,неслучайно всеки 5 челяк е дръпнато жълтурче,аз за какво се пъна без успех да науча поне китайски от източните  ;D
много е трудно дъщеря ми стигна до 4 ниво, а са 12, завърши 18  национална гимназия за древни езици
превежда от китайски на английски от английски на български, няма речници от Китай им доставиха
чрез посолството и Оксфорт, с поръчки

*

Марая

• 28287
« Отговор #2569 -: Март 30, 2010, 08:41:49 pm »
Китайците явно ще завладяват света,неслучайно всеки 5 челяк е дръпнато жълтурче,аз за какво се пъна без успех да науча поне китайски от източните  ;D
много е трудно дъщеря ми стигна до 4 ниво, а са 12, завърши 18  национална гимназия за древни езици
превежда от китайски на английски от английски на български, няма речници от Китай им доставиха
чрез посолството и Оксфорт, с поръчки

стига бе , имах едно момиче преводачка от китайски , капка...преди 2 години. тогава работех с китай ,сега е в някакво радио в китай. там работи....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2570 -: Март 30, 2010, 08:46:39 pm »
трудно се живее в Китай, за поколението родено след ,трудно свикват с диктатурата
и промиване на мозъци, има съучиник,учи там

« Отговор #2571 -: Март 30, 2010, 08:54:01 pm »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2572 -: Март 30, 2010, 08:54:45 pm »
вече май никъде не е лесно! :( , но карай всичко ще се оправи!
все пак това е една различна култура , друг свят.
знаеш ,ли някой ми беше казал ,че при изучаването на източен език се развива и другата част на мозъка.... :blink:

« Отговор #2573 -: Март 31, 2010, 07:51:02 pm »
В 4-ти дом е новолунието в Овен в мойта карта, в тригон с Локус фортуна (в Стрелец в 1-ви). Няма други точни мажорни аспекти до 1 градус. Може да имам някаква придобивка за дома. Хвърлила съм око на едни релаксиращи матраци, че леглого на което спя ми е адски неудобно. В момента правя проучване на цени и качество при различните марки.

Аз преди 2 години си купих матрак Нани с мемори фоум и съм мнооогооо доволна  :bedtime2:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #2574 -: Март 31, 2010, 10:46:31 pm »
знаеш ,ли някой ми беше казал ,че при изучаването на източен език се развива и другата част на мозъка.... :blink:

учителката,която ги учи беше полиглот знаеше китайски,японски,арабски, руски,английски, писменно и говоримо и бе живяла във всичките държави, представям нейните части от мозъка как са развити :P
трудното на китайски е ,че има тоналност и няма азбука , а йероглифите са с ключове, основни и надстройки с различно значение, писменно и говоримо е сложен език

*

Марая

• 28287
« Отговор #2575 -: Март 31, 2010, 10:51:23 pm »

учителката,която ги учи беше полиглот знаеше китайски,японски,арабски, руски,английски, писменно и говоримо и бе живяла във всичките държави, представям нейните части от мозъка как са развити :P
трудното на китайски е ,че има тоналност и няма азбука , а йероглифите са с ключове, основни и надстройки с различно значение, писменно и говоримо е сложен език

сто процента сигурно и малкия и големия са бая нагънати... ;D ;D
знам за китайския ,че е изключително труден . но това е голямо богатство. а интерес към астрологията има ли?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2576 -: Април 01, 2010, 10:37:51 am »
Превръщат Варна в град на лилиите

01.04.2010 11:14
Варна – световен град на лилиите! С реализацията на тази амбициозната задача се е заела група граждани. Началото бе дадено навръх Цветница тази година, когато в ранни зори бяха засадени луковици на цветята в три градинки – на кръстовището между булевардите „Съборни” и „Сливница”, зад автобусната спирка на „Нептун” и на площад „Илко Ескенази”.

„Освен че е начин с минимални средства да облагородим нашия град, това е и световна реклама за Варна, тъй като не съм чувала за друго населено място, което да е свързано с лилиите”, обяснява един от организаторите на инициативата – арх. Лилия Петрова. Колкото и невероятно да изглежда, съвпадението с името е чиста случайност.

„Целта ни е през лятото градът да се превърне в многоцветно море от лилии, което ще е голяма реклама пред света”, казва още архитектът. Идеята й се родила не случайно. След няколко години работа в Лондон, сега арх. Лилия Петрова отново е в родния си град и постоянно мисли, как да помогне за неговото развитие.

Всеки, който иска да участва, може да се свърже с инициаторите на е-mail: liliite_vn@abv.bg”. Тяхната следваща крачка пък е да озеленят неподдържаните и изоставени градинки по улиците „Македония” и „Братя Миладинови”.

Днесплюс.

Айде, честито!  :clap:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2577 -: Април 01, 2010, 06:07:06 pm »

*

missKapriz

« Отговор #2578 -: Април 01, 2010, 06:09:48 pm »
Милички,какво се слагаше на яйцата да не се пукнат при варенето

*

Марая

• 28287
« Отговор #2579 -: Април 01, 2010, 06:13:18 pm »
Милички,какво се слагаше на яйцата да не се пукнат при варенето

слагам лъжица оцет и лъжица сол.