Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846915 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Говорилня 2
« Отговор #2600 -: Април 01, 2010, 07:43:31 pm »
Абе мъчи ме един въпрос напоследък. Тия хора, дето им излагате картите насам-натам знаят ли за това, че ги подлагат на дисекция и всеобщи оплювки некъде си /изключвам обществено познатите личности, с час или без час/ :-\

Що те мъчи - да не би ти да си ги изтипосала ?  :-\ Щом ги слагат значи имат разрешение, пък и всеки си решава как да процедира по въпроса.  Аз за това и не се включвам в подобни казуси разглеждащи част от характера с предварителен анонс, още повече на хора, от които нямам пряко впечатление. Всички си имаме недостатъци и не сме светци.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2601 -: Април 01, 2010, 07:44:56 pm »
Някои хора....предлагам да се въздържаме от генерални обобщения.

е тъй де тъй... все тая... грозно е направо...  

като го прочетох това се ужасих и ми увисна ченето  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Asol

• 4140
« Отговор #2602 -: Април 01, 2010, 07:45:46 pm »
Ropotamo, супер са - излъчват топлина. С олио ли си ги правила ?

« Отговор #2603 -: Април 01, 2010, 07:47:57 pm »
Абе мъчи ме един въпрос напоследък. Тия хора, дето им излагате картите насам-натам знаят ли за това, че ги подлагат на дисекция и всеобщи оплювки некъде си

Ми, астрология се практикува с карти. Не знам да са качвани карти на светци, за да не ги подлагаме на критика. А дали знаят или не знаят - вероятно не ги и интересува щом не се споменава името им.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #2604 -: Април 01, 2010, 07:53:27 pm »
Много благодаря, да намазах ги леко с олио, а пък шарките ги правих като мацвах малко от едни бои които се продават в комплектите за седефените яйца, направо от флакончетата. Друга година като боядисам основния цвят слагам по чаена лъжичка олио в боите и почвам да топвам в различните цветове. Стават разкошни по този начин.

*

missKapriz

« Отговор #2605 -: Април 01, 2010, 07:56:11 pm »
Нито едно здраво яйце! :91: :41: :73:Жалвах се на мама-свекърва досега-ще ми боядиса нови в събота :72:

ми сега си направи една голяма копаня яйчена салата с майонеза и си прати диетата по дяволите  :57: :49:

Настъргах яйцата,намачках сирене,олио и червен пипер-стана страхотен яйчен пастет!Останалите-с марули.Ще се разкудкудякаме преди Великден още
А диетата от сутринта е по дяволите-детенце има р.д. и торти,сладки,едно друго, айдееее.Но Сатурн наближава Асц ;D-в него ми е надеждата да ме повтали ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2606 -: Април 01, 2010, 07:56:33 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2607 -: Април 01, 2010, 07:59:03 pm »
Да ви кажа една супер салата за водка с варени яйца. Настъргвате яйца, моркови и  кашкавал горе - долу в равни количества, разбърквате с майонеза и счукан чесън. Знам я от една приятелка, която беше учила в Русия. Много водка пък и ракия изпива тази салата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2608 -: Април 01, 2010, 08:01:09 pm »
Да ви кажа една супер салата за водка с варени яйца. Настъргвате яйца, моркови и  кашкавал горе - долу в равни количества, разбърквате с майонеза и счукан чесън.

ропотамо , имам огромна молба към теб :blink: ;).
прехвърли я тая рецепта в темата , за луната. тук ще се затрие , а изглежда доста вкусна... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2609 -: Април 01, 2010, 08:02:15 pm »
Настъргах яйцата,намачках сирене,олио и червен пипер-стана страхотен яйчен пастет!Останалите-с марули.Ще се разкудкудякаме преди Великден още
А диетата от сутринта е по дяволите-детенце има р.д. и торти,сладки,едно друго, айдееее.Но Сатурн наближава Асц ;D-в него ми е надеждата да ме повтали ;)

хихиии браво на тебе начи - добре си се справила с яйцата  :08:

относно Сатурна, не му се точи толкова  ;D  на нашето дзверо Бибата, Сатурна се мотае върху асцедента и от сума ти и време и в гръб е станала като трикрилен гардероб или ходеща масичка  ;D ;D ;D  не го казвам да ти попарвам ентусиазма... ама нали.. все пак да си знаеш  :57:

и честит ти рожденик! много да те слушка и да го обичкаш  :58:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #2610 -: Април 01, 2010, 08:03:09 pm »
Някои хора....предлагам да се въздържаме от генерални обобщения.

е тъй де тъй... все тая... грозно е направо...  

като го прочетох това се ужасих и ми увисна ченето  :-X

Кризаа, криза...Той боят е станал, щото някой се е направил на тарикат, не за друго.

*

abroad

« Отговор #2611 -: Април 01, 2010, 08:07:35 pm »
Абе мъчи ме един въпрос напоследък. Тия хора, дето им излагате картите насам-натам знаят ли за това, че ги подлагат на дисекция и всеобщи оплювки некъде си

Ми, астрология се практикува с карти. Не знам да са качвани карти на светци, за да не ги подлагаме на критика. А дали знаят или не знаят - вероятно не ги и интересува щом не се споменава името им.  ;)

Така, де. Тук всички сме светци, а останалите Господ да ги спасява/не че вярвам в него, де/, ама ха!

« Отговор #2612 -: Април 01, 2010, 08:15:32 pm »

ропотамо , имам огромна молба към теб .
прехвърли я тая рецепта в темата , за луната. тук ще се затрие , а изглежда доста вкусна...

Направих го

*

Nebesna

« Отговор #2613 -: Април 01, 2010, 08:17:41 pm »

Ми, астрология се практикува с карти. Не знам да са качвани карти на светци, за да не ги подлагаме на критика. А дали знаят или не знаят - вероятно не ги и интересува щом не се споменава името им.  ;)

Така, де. Тук всички сме светци, а останалите Господ да ги спасява/не че вярвам в него, де/, ама ха!

Аз мойта карта съм я сложила. Няма скрито-покрито. Който иска да ме анализира. А за картите на мои познати, които съм слагала съвестта ми е чиста, понеже не съм уточнила имена...Как иначе да се учим, ако не от реални личности?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2614 -: Април 01, 2010, 08:20:03 pm »
Сссъсъсъ, добър вечер.  :88:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #2615 -: Април 01, 2010, 08:25:58 pm »
Цитат
Аз мойта карта съм я сложила. Няма скрито-покрито. Който иска да ме анализира. А за картите на мои познати, които съм слагала съвестта ми е чиста, понеже не съм уточнила имена...Как иначе да се учим, ако не от реални личности?
Така си е-Те ЕГН-тата ни са къде ли не-всеки  служител може да ги използва придружени с имената ни,тук поне са анонимни.Не виждам нищо нередно,отделен е въпроса,че понякога сме субективни и ако на нас един напорист човек ни изглежда борбен,на друг може да му изглежда нахален и т.н.

*

Nebesna

« Отговор #2616 -: Април 01, 2010, 08:28:02 pm »
отделен е въпроса,че понякога сме субективни и ако на нас един напорист човек ни изглежда борбен,на друг може да му изглежда нахален и т.н.

Нали затова си има астрологични съответствия.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2617 -: Април 01, 2010, 08:29:57 pm »

ропотамо , имам огромна молба към теб .
прехвърли я тая рецепта в темата , за луната. тук ще се затрие , а изглежда доста вкусна...

Направих го

много благодаря , в момента едната ми щерка я прави ;D , обичам всичките тези съставки на салатата и ще докладвам....
с PERNOT дали ще върви? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2618 -: Април 01, 2010, 08:30:30 pm »
Никой от нас не може да бъде на 100% обективен.
Когато пускам карти за разглеждане, винаги затривам данните.
А моето ЕГН барабар с трите имена и адресната регистрация го мятат в целия град - навсякъде, където превеждам, и на всеки документ, където си слагам подписа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #2619 -: Април 01, 2010, 08:42:38 pm »
Друга ми беше думата, съвсем ясно за повечето.
ЕГН-то е достъпно за много, използващи специфични източници, и предмет на лична воля. Моите три имена и ЕГН също се намират в гугъл, поради упражнявана професия.
С моите оскъдни познания на база карта мога да извлека въпросните затрити данни