Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847077 Прегледи
*

Helo

Re:Говорилня 2
« Отговор #2740 -: Април 04, 2010, 11:37:58 am »

Да, Хело. Агнешкото е мнооого вкусно. На накои творения просто им е писано да бъдат изядени, съсечени и т.н.

Всички ние сме храна за червеите.  ;)

А може би още приживе от енергията ни се хранят същества, които не виждаме. Те провокират в нас емоции, за да изразходваме още енергия, която те погльщат така, както ние поглъщаме агнета и много други животни.

« Отговор #2741 -: Април 04, 2010, 11:39:19 am »
А може би още приживе от енергията ни се хранят същества, които не виждаме.

никога не съм се съмнявала в това.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #2742 -: Април 04, 2010, 11:40:09 am »
Викаш, да не излизам днес навън? Може и мен да иска да ме похапне някой християнин. Нали съм зодия Жертвен агнец.  ;D

а бе попрехвърлила си необходимата възраст  ;D

*

Helo

« Отговор #2743 -: Април 04, 2010, 11:40:35 am »
Исус уж дал кръвта си на Велкиден и затова първото яйце е червено.

Не. Просто по-бедните хора са нямали какво да занесат на домакините, когато отиват на гости и това е било техният подарък.

Яйцата и зайците са символ на плодородие. Разменяли са си яйца заради обичая така, както ние си разменяме мартенички през март, подаръци за Коледа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2744 -: Април 04, 2010, 11:41:14 am »
Това се казва кръговрат на материя и енергия в природата. Няма неоползотворени отпадъци!  ;D
Първо ние похапваме месце, после нас ни похапват... Така излиза, че червеят е на върха на хранителната верига.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #2745 -: Април 04, 2010, 11:43:46 am »
Това се казва кръговрат на материя и енергия в природата. Няма неоползотворени отпадъци!  ;D
Първо ние похапваме месце, после нас ни похапват... Така излиза, че червеят е на върха на хранителната верига.  ;D

Права си Лили!  ;D Червеят е, не човекът. Макар, че понякога някои червеи отиват за стръв при риболов. Ние взаимно се изяждаме - физически и не само.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2746 -: Април 04, 2010, 11:45:02 am »
Червеят е венецът на творението, не човекът. Да живеят червеите! Oh, yeah.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2747 -: Април 04, 2010, 11:46:24 am »
Сега по телевизията чух нещо, което не знаех - черупките на яйцата се пазели цяла година срещу уроки  :unsure:  :rolleyes:

И аз съм го чувал,но според Фънг Шуей на който съм по-склонен да вярвам,старите (разлагащите се) неща носят негативна енергия  ;D

« Отговор #2748 -: Април 04, 2010, 11:49:05 am »
Червеят е венецът на творението, не човекът. Да живеят червеите! Oh, yeah.  :72:

и той не е. Венецът е хлебарката - накрая само те ще оцелеят. :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2749 -: Април 04, 2010, 12:02:47 pm »
я ме светнете повече за тея черупки , че ми е много интересно!

като цяло черупката съдържа калций и от пресните яйца ,черупките се пекат ,стриват се на прах и са много полезни за хората имащи проблеми със ставите и костите...народна медицина. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2750 -: Април 04, 2010, 12:05:32 pm »
аз не знам повече от това , Марая.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #2751 -: Април 04, 2010, 12:29:00 pm »
аз не знам повече от това , Марая.  :-[

като се замисля ,ми се струва ,че това са поверия в които понякога трябва да се вслушваме... аз например ,понеже съм родена на никулден ,всяка година пазя коста от главата на шарана ,която има формата на кръст. отделно пазя и люспи от шарана за берекет!
яйдето съдържа цялата информация от зародиша.... :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2752 -: Април 04, 2010, 01:41:22 pm »
Христос Воскресе!
Да сте живи и здрави и да намирате винаги сили за  възкресение в трудни моменти! :blink:

*

Helo

« Отговор #2753 -: Април 04, 2010, 01:58:09 pm »
На Великден Синухе извади Таро карта Прераждане.

Ето Спасителят, Божият атнец.

В днешно време хората продължават да спазват традицията по заколването на агнето, за да почетат заколването на Божия агнец - Исус.  :rolleyes:

« Отговор #2754 -: Април 04, 2010, 02:21:17 pm »
Тези снимки, които постваш са от коч-байрам най-вероятно. Гледам арабските надписи по плащениците. като искаш да всееш ужас и чувство на вина у нас поне си направи турда да намериш някакви с христиански жертвопринушения.

Тъжна гледка - агнешкото се изяде  :-[ С което си навлекох още няколко прераждания  :-[ Е, няма отърване от този форум още няколко стотин години  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2755 -: Април 04, 2010, 02:24:05 pm »
аз не обичам много много агнешко , но за ярешко....мммм ,много ми харесва и много го обичам! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2756 -: Април 04, 2010, 02:30:12 pm »
И аз не съм по агнешкото, от мириса му ми се повдига, идва ми много мазно. Свинско и телешко също не ям, нито ярешко. Общо взето, никакво животинско месо, само птиче и в малки количества. Понякога "съгрешавам" с пилешко или филе от бяло пуешко месо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2757 -: Април 04, 2010, 02:41:33 pm »
Aurora, виж каква катеричка намерих  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2758 -: Април 04, 2010, 02:53:55 pm »
И за да  оправим вкуса в устата от агнешкото на предната страница няколко козметични препоръки  ;D

Любимата ми паста за зъби Blend a Med 3D White Pearal. Извинявам се за смачкания вид на модела  ;D. Нямам опаковка.

Artdeco червило сребърна гилза Нр 462 и база за сенки - горещо я препоръчвам, който използва сенки. Стоят по коренно различен начин с нея. Едно такова миниатюрно бурканче го ползвам половин година.

Лили, фотографа е изкарал акъла на катеричката, която не си пуска желъдчето въпреки шока. Ясни приоритети!   ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2759 -: Април 04, 2010, 02:58:31 pm »
Коя е тази марка козметика - Artdeco? Не съм попадала на такава във Варна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.