Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845292 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #2760 -: Април 04, 2010, 03:03:26 pm »
Коя е тази марка козметика - Artdeco? Не съм попадала на такава във Варна.

:o ,според мен не си и обърнала внимание. доста популярна е , има качествени неща. немска е.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2761 -: Април 04, 2010, 03:06:05 pm »
Коя е тази марка козметика - Artdeco? Не съм попадала на такава във Варна.

Немска е. От ценовото ниво на L'Oreal е. Не е много разпространена в БГ. Мноооого е добра! Тя е много подходяща за хора, които искат да си правят собсвени палитри с комбинация от сенки. Сенките се продават на отделни плочки в различни цветове. Отделно се предлагат кутийки, за да си направиш палитрата - например от 4-ри цвята, 6 цвята и т.н. Един вид - ти си сглобяваш палитрата сенки  :blink:. Много глямо разнообразие от цветове.

http://www.artdeco.de/en/cosmetics/make-up/eyes/eye-designer/systeme-mosaique/

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2762 -: Април 04, 2010, 03:16:44 pm »
Сигурно не съм обърнала внимание, може и да я има някъде...
Оставам с добри впечатления за декоративната козметика Radiant. Има и някаква марка Deborah, все се изкушавам и нея да я пробвам, но вече се затрупах с каква ли не козметика, която рядко ползвам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2763 -: Април 04, 2010, 03:18:47 pm »
Сигурно не съм обърнала внимание, може и да я има някъде...
Оставам с добри впечатления за декоративната козметика Radiant. Има и някаква марка Deborah, все се изкушавам и нея да я пробвам, но вече се затрупах с каква ли не козметика, която рядко ползвам.

и двете са професионални и добри , аз също ги харесвам , макар ,че ползвам други :blink: ;).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2764 -: Април 04, 2010, 03:28:56 pm »
А това са ми любимите сенки.

***AVON Satin Deluxe Teal Appeal /зелени, стоят като сиви  :blink:/ от колекцията на Джулиан Демпси. Само тези и сивите Gray Matters /сиви, стоят като сини  ;D/ имат добра покривност. Не знам що така. :-[
***L'Oeal Chrom Shine Dazziling khaki - зелени, стоят като зелени ;D, но светли. Придават сияние на очите.
***L'Oreal Trio Pro Prune Plum, виолетови - това е от колекцията на Анди Макдауъл. Препоръчани са за жени кафеви очи, но всички най-много ме харесват с тези. ;D

И спиралата Телескопик на Лореал. Тази не е за обем, а само сресва миглите :blink:

Ох, изморих се, :-[ Толкова му трябва ма моя Марс в Телец. Отивам да мързелувам  ;D

« Последна редакция: Април 04, 2010, 03:33:37 pm от Aurora Borealis »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2765 -: Април 04, 2010, 03:32:18 pm »
Изглежда, че и при теб козметиката е "болна тема" като при мен.  ;D Нямам нищо във Везни, но пък Венера ми е в 5 дом в тригон с Нептун. Една от алтернативните професии, които с удоволствие бих практикувала, е да съм гримьор.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2766 -: Април 04, 2010, 03:38:26 pm »
Изглежда, че и при теб козметиката е "болна тема" като при мен. 

;D Имала съм щастието да израстна сред поддържани жени. Баба ми, лека й пръст, Стрелец, даже, когато вече беше болна при излизане на следобедна разходка не пропускаше да си сложи крем на лицето и червило  ;D. Майка ми - Везна, АС Дева - няма да коментирам  ;D Преди Бъдни вечер задължително се ходеше на фризьор  ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #2767 -: Април 04, 2010, 03:45:24 pm »
Ммм,каква хубава раздумка се е получила тук ;D ;DАз съм фен на Kryolan-осбено фон дьо тените им-седиш под душа и не се измива!И в морето е устойчив казват/аз не съм пробвала/.И гланца за устни е уникален.Както и един спрей за запечатване на грим!Спиралите не са добри.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2768 -: Април 04, 2010, 03:47:24 pm »
Майка ми беше много суетна, Бог да я прости.
Разказваше ми, че дори когато била болна и не работела, за всяко ходене до кварталния супермаркет си слагала задължително грим. Да не говорим за това колко часа й отнемаше да се гримира и приготви, ако трябваше да ходим някъде на гости, това си го спомням.
Баба ми, т.е. нейната майка, пък беше абсолютен противник на козметиката и макияжа. И голяма моралистка, нямаше друга такава - Венера и Марс в Дева /без съвпад/, Луна в Козирог, Слънце в Лъв. Ползваше единствено парфюм и съвсем леко червило, от по-светлите нюанси. Но имаше мания да трупа дрехи, гардеробът й буквално пращеше.
Макар и да не съм много суетна, от цялата ми рода съм най-големия фен на козметиката, до болестно състояние. В резултат се "сдобих" със свръхчувствителна и капризна кожа.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2769 -: Април 04, 2010, 04:28:58 pm »
Тоя проклет ЕОН накрая ще взема да го съдя аз.
Като вдигат постоянно цената на електроенергията, да вземат да вдигнат и качеството на снабдяването с електроенергия. Иначе могат да разпращат заплашителни писма, ако в рамките на 10-дневен срок забравиш да си платиш тока. Вече и фактури не пращат, трябва да ходиш да проверяваш на място колко дължиш.
Преди 10-15 минути имаше токов удар и за малко да ми изгори модемът барабар с лаптопа. Веднъж имах такъв случай, когато след токов удар ми се рестартира модемът и си забравя настройките. Трябваше заради тия идиоти да звъня в центъра за обслужване на клиенти на тогавашния БТК да ми дават инструкции как да си реконфигурирам модема и всички интернет настройки. Тъкмо бях поела експресен превод. Накрая се наложи да ходя в офиса на агенцията да го правя на място на един от техните компютри.  :angry:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2770 -: Април 04, 2010, 04:40:01 pm »
Иначе могат да разпращат заплашителни писма, ако в рамките на 10-дневен срок забравиш да си платиш тока. Вече и фактури не пращат, трябва да ходиш да проверяваш на място колко дължиш.

Ето тук можеш онлайн да проверяваш. http://www.eon-bulgaria.com/_preview/_rechnungssuche/index_bg.php
Подобна страница има и CEZ.
Имам регистрация на epaygsm http://www.epaygsm.com/ и когато имам сметка ме известяват със СМС и така и плащам. Много е удобно.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2771 -: Април 04, 2010, 04:48:45 pm »
Лили, пробвай да рестартираш модема, след токов удар или спиране на тока. И на мен ми се е случвало и така правя. Интернет настройките би трябвало да си ги прави автоматично. Ако ли не запиши си някъде настройките на Лан картата си и ако възникне нещо да можеш да си ги въведеш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2772 -: Април 04, 2010, 04:51:33 pm »
Рестартирах го няколко пъти, компютъра също.
Щом вече пиша в сайта, значи няма проблем.  :blink: Но така се панирах.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2773 -: Април 04, 2010, 04:54:22 pm »
Рестартирах го няколко пъти, компютъра също.
Щом вече пиша в сайта, значи няма проблем.  :blink: Но така се панирах.

... ;D ;D ;D предполагам, освен ако не си се свързала по друг начин  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2774 -: Април 04, 2010, 05:06:01 pm »
Днес уаърлеса ми е тука има, тука нема.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2775 -: Април 04, 2010, 05:30:15 pm »

лили , а можеш ли да влезеш в астрокома , аз имам проблем , няма влизане от един час :unsure:

« Отговор #2776 -: Април 04, 2010, 05:44:19 pm »
Artdeco има в м-н Бонжур!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2777 -: Април 04, 2010, 05:56:50 pm »
лили , а можеш ли да влезеш в астрокома , аз имам проблем , няма влизане от един час :unsure:

В астрокома влизам, да, сега пробвах...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2778 -: Април 04, 2010, 06:34:44 pm »
Цитат
Цитат

може и те да са клиенти на EON

« Отговор #2779 -: Април 04, 2010, 06:56:36 pm »
По Про БГ започва Последният самурай.