Цитат на: strelicka в Април 05, 2010, 12:59:49 pmснима ли се преди и след ... и след това открийте разликите нИ тЪ разбрах :unsure:
снима ли се преди и след ... и след това открийте разликите
Цитат на: Aurora Borealis в Април 05, 2010, 01:01:41 pmЦитат на: strelicka в Април 05, 2010, 12:59:49 pmснима ли се преди и след ... и след това открийте разликите нИ тЪ разбрах :unsure:ако ти действат енергийно,променяйки те на физическо ниво ще открием разликите преди и след покупката/употребата на камъните снимаш се
харесвам по-върастни мъже. Сега харесвам около 40 - годишни
и аз харесвам по-възрастни мъже 33-36г.
Цитат на: romantica в Април 05, 2010, 04:17:43 pmи аз харесвам по-възрастни мъже 33-36г. тези не са възрастни. Горе-долу по това време излизат от пубертета
Хело,Малка си още И аз харесвах значително по-възрастни от мен, връстниците дори не ги забелязвах, или по-точно разглеждах ги като безполови или приятел-ки.Но това се промени особено след като навърших 30. Не че си падам по по-малки, но възрастните никак не ми харесват естетически Аз съм с така недолюбвания Сатурн в 7 дом
бе Лили, то звука как да е имитирали го... ми миризма как се имитира бре
Да не би някой съсед да се опитва да тушира друга миризма с тамян.
Цитат на: Вещичка в Април 05, 2010, 08:16:38 pmбе Лили, то звука как да е имитирали го... ми миризма как се имитира бре Да не я изпуска някой от съседите? След толкова постене е взело да мирише на тамян тяхното.