Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843805 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Говорилня 2
« Отговор #2940 -: Април 06, 2010, 08:30:16 pm »
Нова генерация, Човекът змия http://vbox7.com/play:727af02d
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #2941 -: Април 06, 2010, 08:51:28 pm »
Започнах предретроградно да си затривам постове  :33:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2942 -: Април 06, 2010, 08:53:10 pm »

Копи във ворда и пейст във веба! Хм, гаче малко ретроградности сме видели, я!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #2943 -: Април 06, 2010, 08:57:04 pm »
На 18 / 04 - честито ретро Мерк  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

missKapriz

« Отговор #2944 -: Април 06, 2010, 10:00:19 pm »
Цитат
Ние с теб май по едно време започнахме да се интересуваме от астрология ..   Понеже съм на вълна прогресии, сега като гледам пр Луна ми е била в съвпад с натален Уран. Ти установи ли кои аспекти са отключили интереса към астрологията при теб?! 
Пр.Луна на К8,опозиция натална,пр.Плутон на К12,пр.Слънце,Юпитер и Меркурий съвпад с нат.Юпитер в 12 -всички до 1 градус орбис
Това са аспектите,които са провокирали събитията,които от своя страна са ме направило да търся по-дълбоки от очевидните отговори :)

« Отговор #2945 -: Април 06, 2010, 10:49:09 pm »
Аууу,Аурора-гледах сега ТРЕЙЛЪРА и ми текнаха лигите :o   
Гледам и аватарчето и то вътре,няма умирачка т'ва  ;D

http://www.kinomanite.com/news.1/1719.titans-arena-/

Аааа,не!К'во да се прави ще се ходи до СФ  ;D

Дааа, голяма красота са направили  :blink:

« Отговор #2946 -: Април 06, 2010, 10:51:35 pm »

Копи във ворда и пейст във веба! Хм, гаче малко ретроградности сме видели, я!

Днес в офиса се бях развалили едовременно 3 ксерокса  ;D Това предретроградно може да е нещо като предменструален синдром  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2947 -: Април 06, 2010, 10:58:05 pm »
Хахаха, вместо МеркурийR оттук нататък предлагам да го наричаме МеркурийПМС.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2948 -: Април 07, 2010, 09:17:34 am »
е хубо де, нали Мерка се обръща ретро по натам  :-\  странно на великден са ми звъняли от код +61, който е код на Австралия, Кокосовите острови и остров Рождество, само че не съм си чула телефона по него време :o 

а днес сутринта в 7 часа ми звъняха отново от код +239 това е кода на Сао Томе и Принсипи - островна държава в западна Африка  :unsure:  не съм го вдигнала щот ме събудиха и дордето се размърдам да си дигна задника и пак затвориха...

на великден също ми звъняха братчедките от Канада само, че с код +47 който е на Норвегия  :o :o :o

абе кво става тука бре  :o  аре ако е ретро онва сандалестото да го преглътнеш, ма толкоз съвпъдъка за 3 дни вече ми иде много...  :unsure:

и да поясня в Австралия и онези острови немам роднини, немам познати и идея си нямам кой звъни. досега дето от 15 години имам мобилен телефон само един единствен път са ми обърквали мобилния от друга държава и то от Турция за да ми продават един тир с дини  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #2949 -: Април 07, 2010, 09:36:27 am »
    ;D Вещичке, звъняли са ти от интернет кабини...Обикновено се изписват разни кодове, които нямат нищо общо с държавата, от където идват позвъняванията. И аз имах позвъняване от +78, ама не си тормозя главата. Някой, който не е искал да се набутва е отишъл в интернет кабинка и от там звънял. Помисли си кого познаваш, извън страната, някъде в Европа, дето може да ти е звънял...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2950 -: Април 07, 2010, 09:39:17 am »
    ;D Вещичке, звъняли са ти от интернет кабини...Обикновено се изписват разни кодове, които нямат нищо общо с държавата, от където идват позвъняванията. И аз имах позвъняване от +78, ама не си тормозя главата. Някой, който не е искал да се набутва е отишъл в интернет кабинка и от там звънял. Помисли си кого познаваш, извън страната, някъде в Европа, дето може да ти е звънял...

ми никой не познавам бре  :o  мъжът на най-добрата ми приятелка е пампурджия, ама що да ми звъни на мен  :unsure:  той си се чува с нея редовно... идея си нямам кой е, къв е и защо е  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2951 -: Април 07, 2010, 09:59:48 am »
А от кабинки е, да, през интернет може всякви кодове да изпише, даже и на български оператори, а човека да е в чужбина. За такова нещо веднага се хващат да разследват операторите, щото ги вътрят по тоя начин.
Имах период редовно ми звъняха и затваряха, явно бъркаха номера, после ми пишеха нещо, оказа се от Турция. След време се кротнаха.  ;D  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2953 -: Април 07, 2010, 09:57:41 pm »
твоите каква порода са??

Косматковци.  ;D
Персийки са моите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2954 -: Април 07, 2010, 11:15:05 pm »
Сега в Господари на ефира дадоха някаква "пералня" за домашни любимци. Само дето не се върди. Затварят ги в една камера, обливат ги с течаща вода, докато животното си мисли, че е дошло второто пришествие и ги отвяват /вътре в камерата/ с сешоар  :-[ :-\ :rolleyes: :(
« Последна редакция: Април 07, 2010, 11:25:02 pm от Aurora Borealis »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2955 -: Април 07, 2010, 11:23:11 pm »
Оооо, тамЪн за кучетата ми!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2956 -: Април 08, 2010, 12:16:54 am »
Попаднах на много готин виц  ;D

Цитат
Цирк. Дресура на крокодили. Дресьорът със събути гащи и опънато достойнство удря крокодила по главата с чук и той си отваря устата. Мушка си достойнството в устата му и крокодила си затваря челюстта. Публиката ахва ужасена. Дресьорът втори път удря крокодила по главата и оня си отваря устата. Оная работа е непокътната. Публиката аплодира възхитено. Дресьорът се обръща към публиката:
- Някой иска ли да опита?
От задните редове се чул фин глас:
- Аз, но не е необходимо да ме удряте с чука по главата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2957 -: Април 08, 2010, 12:24:13 am »
http://sites.google.com/site/grijaipodslon/Home/mima-simvol-na-protesta/dariteli/postplenia-po-smetkite-07-04-2010

Интересно, за деца-инвалиди и за възрастни хора, изоставени в старчески дом, също ли има такива щедри дарения?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #2958 -: Април 08, 2010, 12:28:26 am »
Лили, вица ти ме изкефи  ;D

*

missKapriz

« Отговор #2959 -: Април 08, 2010, 08:12:39 am »
http://sites.google.com/site/grijaipodslon/Home/mima-simvol-na-protesta/dariteli/postplenia-po-smetkite-07-04-2010

Интересно, за деца-инвалиди и за възрастни хора, изоставени в старчески дом, също ли има такива щедри дарения?
Има постоянно.Във всяка банка има поне една дарителска сметка изписана на табела на гишетата,в интернет като заредиш в гугъл''дарителски сметки" също излизат.Всички знаем и къде в града ни има дом за сираци или стари хора...Но някак като че ли свикнахме да ги има!Забравих и СМС кампаниите,в които все се съмняваме/и може би с право!/.В кампанията за набиране на средства за протези на кученцето е хубаво,че всеки,който е дарил може да си види името в сайта-някак по-прозрачно ми се струва.И е разтърсващо защото е прецидент.Дано си остане такъв!