Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844478 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #3040 -: Април 10, 2010, 12:22:50 pm »
Нибесно ма нашта  ;)  мчи хич и не съм се сетила, че заради туй са влязли - мноо добре знам как работи търсачката, ама изобщо не съм се сетила за Скарлета и нейната прогноза  :tongue2:

Мерка предстои да са обръща, а в туй време преди обръщането му моя мозък си е блокаж ма кака - ти ко искаш ся да са сещам - мииииииии, мисията импосибъл да ти кажа  :57: :57: :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #3041 -: Април 10, 2010, 12:23:01 pm »
Небесна, защо обвиняваш Хело? Май все тя ви е виновна като стане нещо тук.

Сега ще ти обясня защо, преди да се изживяваш като самарянка.

Ако си на сто процента убедена разбирам, но е грозно да се хвърлят подобни обвинения срещу, когото и да е тук. Не се изживявам на самарянка, но може и така да е, наричай ме, както ти харесва.
 Само ще ти кажа, че тук има много хора, дето са вършили какви ли не глупости и не ги съди никой толкова строго. А тя като прави такива аз не я подкрепям или когото и да е, но сте по-големи най-малкото, а се държите ужасно пренебрежително и грубо с нея, за да е нормално.
Аз нямам нищо общо с вашите отношения и с нея и нещата се виждат доста лесно отстрани.    

Споко. Аз не я съдя. Просто разсъждавам обективно. Тя се забвляваше онзи ден с Аурора, нали?
Дори и да греша, аз съм съгласна да се извиня за съмненията си. А тя извини ли се на Аурора за тенденциозните обиди.

*

Helo

« Отговор #3042 -: Април 10, 2010, 12:24:09 pm »
Небесна, защо обвиняваш Хело? Май все тя ви е виновна като стане нещо тук.

Сега ще ти обясня защо, преди да се изживяваш като самарянка. Защото веднъж тя се беше регистрирала с няколко ника и пишеше от различни компютри с различни никове. забавлява се момичето. Второто нещо което ме наведе на тази мисъл беше, че човекът е регистриран с библейски никнейм, освен това намесва сюжети от библията - вещици, ад и т.н.

;D ;D ;D ;D ;D

Как стигна до тоя извод?  :P :P ;D ;D ;D ;D Ти схващаш ли изобщо и замисляш ли се какво е да се пише от различни компютри, при това от различен Интернет-доставчик с различни никове и то по едно и също време!!!  ;D ;D ;D ;D Особено пък да пиша от различни държави, ако имаш предивд, че аз съм Миоджералвомбо.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Небесна, уж се имаш за интелигентна и за много разбираща от Интернет и компютри. Толкова и разбираш.  ;D ;D ;D ;D

И въобще не е вярно, че новината на Скарлет ще насочи голям брой хора към нашия форум. Ще ги насочи към новинарския сайт, от който е взета и към много други новинаски сайтове!!!

Само си вярваш, че разбираш от компютри и от психология. А, ако си мислиш, че имаш голяма интуиция, помисли пак!!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3043 -: Април 10, 2010, 12:24:39 pm »
Към Небесна:
 Вярно е. Двете се провокираха по свой начин. И не е хубаво, да. От една страна зависи как ще бъде погледнато, може и да е забавно, макар да не е по мой вкус, стига да не се стига до обиди, поне аз така разсъждавам.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3044 -: Април 10, 2010, 12:25:09 pm »
Хело е в основата на повечето скандали тук.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3045 -: Април 10, 2010, 12:27:17 pm »
Имало е скандали по доста по-сериозни в кавички поводи.

Аз ще ви кажа какво забелязвам, а може и да не е така. Хело е провокатор. Тя стои и гледа сеир, само пуска бомбички, а повечето се ловят. Не е злонамерена или тенденциозно с лошо отношение към съфорумците, така че трудно може да е основна причина за скандали.   

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3046 -: Април 10, 2010, 12:29:26 pm »

Аурора, даже се чудя защо Хело не те харесва, защото ти си една много балансирана Везна, за разлика от много други. С теб е приятно общуването. Но нали разбираш, че ако не й беше развалила задачката оня ден тя нямаше да ти се ядоса.  ;) А ти я подразни и тя не ти остана длъжна по свой начин, както тя умее.  ;D

« Отговор #3047 -: Април 10, 2010, 12:31:56 pm »
Не е заради задачката  ;) Много по-старо е - от Зъболекарово време  ;D Но няма да се връщам там. Аз гледам само напред  :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #3048 -: Април 10, 2010, 12:32:08 pm »

Ами Марая, която каза на Скарлет, че ще я насере из целия нет, заради това, че не познавала и и била платила за прогноза, пък нищо не познала?

Ами Марая, която се скара с Лили и сподели във форума информация, дето са си я разменяли тайно, само помежду си? После си изтри постовете и се правеше, че нищо не се е случило.

Да  не изброявам всичките скандали на Марая, че са толкова много, че не мога да се сетя за всичките.

А за проблема между мен и Аурора е виновна Аурора. Мисля, че ми завижда за това, че съм по-хубава от нея.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3049 -: Април 10, 2010, 12:33:28 pm »
Тъкмо щях да казвам същото и аз. Не мисля, че Хело стои в основата на скандалите, за мен тя е провокатор. Но не провокира самия скандал, а след като скандалът вече е налице, обича да подлива масло в огъня и да гледа сеир.  ;D За мен Хело е като барометър - има ли някъде нагнетено напрежение, скрита неприязън между отделните съфорумки, независимо с колко мили усмивки са маскирани, тя ги усеща веднага. Има добър нюх за такива неща. Но с това мнение не заемам ничия позиция, просто се опитвам да бъда обективна.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3050 -: Април 10, 2010, 12:35:08 pm »
Ти не спря да си мениш никовете. Извинявам се, за конкретния случай, но сама си виновна, че хората те подозират.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3051 -: Април 10, 2010, 12:36:48 pm »
А за проблема между мен и Аурора е виновна Аурора. Мисля, че ми завижда за това, че съм по-хубава от нея.  :P

А защо мислиш, че си по-хубава от нея? Да не си правила статистическо проучване?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3052 -: Април 10, 2010, 12:37:30 pm »
Вярно е написаното от Лили. С това аз също не заставам зад нечие мнение, това само показва обективен поглед върху нещата.
Сигурна съм, че и Хело ще го признае, ако не пред нас, то пред себе си. Никой не е съвършен. Тук всички сме изтъкани от недостатъци. Но не е хубаво един да се вини за всички злини, защото просто не е вярно, не заради друго.    

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3053 -: Април 10, 2010, 12:37:36 pm »
обича да подлива масло в огъня и да гледа сеир.  ;D

ммм дааааааааа подличко говедо си е  :wink2:  ама то туй си е типично по скорпионски, а меняването на никовете е по везните - те са кат фурнаджийски лопати - та кой и беше асцедента на телешкото  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #3054 -: Април 10, 2010, 12:37:45 pm »
Да  не изброявам всичките скандали на Марая, че са толкова много, че не мога да се сетя за всичките.

Няма нужда да изброяваш. Всички сме яли попарата, освен Сънрайн.
« Последна редакция: Април 10, 2010, 12:54:56 pm от Небесна »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3055 -: Април 10, 2010, 12:38:54 pm »
а меняването на никовете е по везните - те са кат фурнаджийски лопати...

Мислех, че това е по близнашки, тя пък нищо няма там.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3056 -: Април 10, 2010, 12:39:16 pm »
Ей, вярно е, че мен Марая не ме е захапала още. Що ли?  :rolleyes: Чакам да дойде и да ми каже защо не ми е оказала тази чест.  :P  

*

Nebesna

« Отговор #3057 -: Април 10, 2010, 12:39:52 pm »

А защо мислиш, че Аурора те смята за хубава?

*

Nebesna

« Отговор #3058 -: Април 10, 2010, 12:40:38 pm »
Ей, вярно е, че мен Марая не ме е захапала още. Що ли?  :rolleyes: Чакам да дойде и да ми каже защо не ми е оказала тази чест.  :P  

Вие си знаете!

*

Helo

« Отговор #3059 -: Април 10, 2010, 12:41:10 pm »
Ти не спря да си мениш никовете. Извинявам се, за конкретния случай, но сама си виновна, че хората те подозират.

Защо се извиняваш, след още като не си сигурна, че Гавраил съм аз?  :rolleyes: Промени ли си мнението?  :rolleyes: :rolleyes: Първо се извиняваш за твоя грешка, но за да не паднеш по гръб, както правят повечето хора, казваш, че сама съм си виновна.

Така е някои мъже удрят жените си, а после казват, че те сами са виновни, за това, че са ги ядосали. Няскои жени наистина вярват, че те са виновни, че съпругът им ги е ударил.

Обаче аз не съм такава и ако някой първо ме обвинява в нещо, а после се извинява, но казва, че все пак аз съм виновна за предизвикания от другите скандал да не си мислиш, че ще се съглася.

Небесна, за пореден път поставям под съмнение интуицията, знанията ти по психология и други твои качества!!!