Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844913 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #3080 -: Април 10, 2010, 12:54:10 pm »
 Е, убава работа! И това ми било приятелка! Да говори така за Везните....ти що тураш всички до мъжа ти, ааааа?  :57:

ти къде са тургаш пак мааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  божеееееееее везните ти отиват в девета глуха като си ядосана и ми са правиш сега  :57: :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #3081 -: Април 10, 2010, 12:55:51 pm »

ама отвреме навреме имам съмнения, че някой му е опасъл акъля и той се е затрил за вечни времена...

Да не съм била аз?  :unsure: Ще да е било случайно, погрешка!  ;D

Вече съм си слагала снимките тук - 4 снимки и то по различно време. Но повече няма да сложа нито една!

Даже всички участници си променяха мнението за мен като първо казаха, че си личи, че съм асц Везни, после, че никога не са казвали такова нещо и със сигурност съм асц Скорипон. Скарлет например така си промени мнението, въпреки, че и показах другия и пост, в който си протиоречи сама на себе си.

До човека е, не до пола. Както съм споменавала за мен мъжете дори са по-големи клюкари. Манталитета обаче е от огромно значение, вечно в кофичката на другия и да делиш и да се групираш, щото сам не се усещаш значим.

Жените имат навика да се събират в групи срещу някоя. После участниците в групата се променят, както и обектът, срещу когото насочват завистта и лошите си намерения, но историята се повтаря.

*

Nebesna

« Отговор #3082 -: Април 10, 2010, 12:59:54 pm »
Отдавна съм прекратила всякакви контакти., извън форума.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3083 -: Април 10, 2010, 01:21:26 pm »

Даже всички участници си променяха мнението за мен като първо казаха, че си личи, че съм асц Везни, после, че никога не са казвали такова нещо и със сигурност съм асц Скорипон. Скарлет например така си промени мнението, въпреки, че и показах другия и пост, в който си протиоречи сама на себе си.

Ти нали не мислиш сериозно, че по голата ти снимка и то само на глава, може някой да ти познае асцендента?  ;D За определянето на асцендента се иска снимка в цял ръст / освен лицето /, пък се гледат ръста, тялото /дали си по-пълна или слаба/, някакви белези, цвят на очи и коса ..... и т.н. Тук не сме ясновидци.  :P Но това го казвам за протокола, не за нещо друго.  :rolleyes:  Ти сигурно не си фурнаджийска лопата като веднъж питаш кой ти е асцендента - Везни или Скорпион, пък после настояваш, че си Везни.... Но мен ако питаш, си жив Скорпион.  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #3084 -: Април 10, 2010, 01:21:46 pm »
 Защо пък да не е възможно няколко човека да пишат от един ник?
Може пък някоя от личностите зад ника на Хело да е мъж и да е навит на Аурора? ;D ;D ;D ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3085 -: Април 10, 2010, 01:28:54 pm »
Може пък някоя от личностите зад ника на Хело да е мъж и да е навит на Аурора? ;D ;D ;D ;D ;D

Айдееееее, излезе ти късмета, Аурорче!  :08:

*

Helo

« Отговор #3086 -: Април 10, 2010, 01:31:09 pm »

Ами другите личности?

*

Uran

• 6041
« Отговор #3087 -: Април 10, 2010, 01:38:39 pm »

Ами другите личности?

Караш ме да се заема с трудната задача да проуча "творчеството" ти в този и други форуми? Но пасарам! ;D ;D
Набива се все пак на очи желанието ти да и привлечеш вниманието уж на тема "Огледалце, огледалце покажи, че на света....." ;D ;D ;D ;D

« Отговор #3088 -: Април 10, 2010, 01:41:17 pm »

Айдееееее, излезе ти късмета, Аурорче!  :08:

Айде, деее!  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #3089 -: Април 10, 2010, 01:50:29 pm »

Караш ме да се заема с трудната задача да проуча "творчеството" ти в този и други форуми? Но пасарам! ;D ;D
Набива се все пак на очи желанието ти да и привлечеш вниманието уж на тема "Огледалце, огледалце покажи, че на света....." ;D ;D ;D ;D

Аз съм проучвала творчеството на други хора по други форуми, тъй че, ако трябва да разследваш някой интересен обект, дай го насам.

Да не си мислиш, че съм следила Аурора, за да и пиша в други форуми?  :P
Аурора е прекалено скучна и предвидима, за да я следя.

От този форум няма хора, които да са ми толкова интересни, че да ги следя. Само Миоджералвомбо проучих още преди да започне да пише във форума. Само той ми стана интересен след като му видях снимката със странната външност и странното име.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3090 -: Април 10, 2010, 02:01:23 pm »
Пропуснала да си проучиш друга личност, еманирала в няколко различни ника - къде мъжки, къде женски...  ;D Но него не ти го давам.  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3091 -: Април 10, 2010, 02:03:15 pm »
Пропуснала да си проучиш друга личност, еманирала в няколко различни ника - къде мъжки, къде женски...  ;D Но него не ти го давам.  :P ;D

Коя личност? Знам само за Миоджералвомбо и за Скарлет, както и за Гал, че са били с няколко ника.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3092 -: Април 10, 2010, 02:06:27 pm »
Нали ви казах, че ще започне да души веднага?  :P Не издавам интимни тайни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3093 -: Април 10, 2010, 02:08:29 pm »
Нали ви казах, че ще започне да души веднага?  :P Не издавам интимни тайни.  ;D

Лъжеш, за да ме провокираш. Няма такава личност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3094 -: Април 10, 2010, 02:11:28 pm »
Не лъжа, честен кръст!  ;D

Не е Сульо и Пульо, друг образ безподобен.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3095 -: Април 10, 2010, 02:11:50 pm »
Подозирам, че Гавра-ил изглежда така:   ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #3096 -: Април 10, 2010, 02:13:49 pm »
Не лъжа, честен кръст!  ;D

Не е Сульо и Пульо, друг образ безподобен.  ;D

Не ти вярвам!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3097 -: Април 10, 2010, 02:14:28 pm »
Твоя си работа.  :P Толкова за прословутата ти наблюдателност.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3098 -: Април 10, 2010, 02:17:15 pm »
Леле докато си пих кафето с Марая (някой питаше къде е),се оказва че тук пак е било кокошарник: кудкудяк та кудкудяк!  :P ;D :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3099 -: Април 10, 2010, 02:19:58 pm »
Нали знаеш, Нухе, кокошките като тръгнат да снасят, кудкудякат...  ;D а ако вземе да влезе и петел...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.