Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843779 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #3100 -: Април 10, 2010, 02:21:19 pm »
Синухе, свирни й да иде насам, че сега разбирам с нея двете сме "ние".   ;D Да я питам, защото може да съм изпаднала в амок.
Кокошкарник не ами, помня навремето форума нямаше такъв вид, но после се нароиха всякакви потребители, които пъплят от форум на форум и създават интриги.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #3101 -: Април 10, 2010, 02:23:42 pm »
Леле докато си пих кафето с Марая (някой питаше къде е),се оказва че тук пак е било кокошарник: кудкудяк та кудкудяк!  :P ;D :-\

Пак ли си в София? И пак ли гостуваш на Марая? Пак ли и правиш хороскоп? Ако си на гости на Марая да не сте в апартамента, на който е паднал тавана? Дошъл си специално за да гледаш филма "Войната на титаните" на триизмерно кино? Нали във Варна вече си имате триизмерно кино!

Кокошкарник не ами, помня навремето форума нямаше такъв вид, но после се нароиха всякакви потребители, които пъплят от форум на форум и създават интриги. 

Кои са тези потребители?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3102 -: Април 10, 2010, 02:25:16 pm »
Имаме триизмерно кино, доколкото знам, в някой от моловете. А нали знаеш, Варна сме молска столица.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3103 -: Април 10, 2010, 02:26:50 pm »
Има ли зодия дремещ скорпион?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3104 -: Април 10, 2010, 02:31:58 pm »

Пак ли си в София? И пак ли гостуваш на Марая? Пак ли и правиш хороскоп? Ако си на гости на Марая да не сте в апартамента, на който е паднал тавана? Дошъл си специално за да гледаш филма "Войната на титаните" на триизмерно кино? Нали във Варна вече си имате триизмерно кино!

Хело,елементарна си и си далеч от истината,дори не живея във Варна,явно това си го изтървала-срамота!  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #3105 -: Април 10, 2010, 02:33:39 pm »
Някой знае ли Хана защо си изтри профила?
 Ако е тук някъде, нека ми пише, моля, че имаме недовършена комуникация, а аз незнам как да я намеря.   

Предполагам, че има нещо общо с Марая. Нещо възникна недоразумение там. :blink:
А за другото затова се дистанцирам от жени и тяхното приятелство  ;D

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #3106 -: Април 10, 2010, 02:43:44 pm »
Може ли Хана да пише и на мен :blink: Искам да питам нещо :rolleyes:

*

Helo

« Отговор #3107 -: Април 10, 2010, 02:44:56 pm »

Хело,елементарна си и си далеч от истината,дори не живея във Варна,явно това си го изтървала-срамота!  ;D

Знам, че живееш в Бургас. Нали го казах, докато ти съставях хороскопа, по желание на Марая, дето ти не искаше да ти се знае хороскопа!  :rolleyes:

Ти писа в темата за филмите, че ще ходиш в София, за да гледаш филма. А Марая няма да пропусне тази възможност.  ;D ;)

И мисля, че името ти е Даниел.  ;D

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #3108 -: Април 10, 2010, 02:53:04 pm »
Искам  да попитам - АН пише ли още във форума?

*

Helo

« Отговор #3109 -: Април 10, 2010, 02:55:43 pm »

Хело,елементарна си и си далеч от истината,дори не живея във Варна,явно това си го изтървала-срамота!  ;D

Знам, че живееш в Бургас. Нали го казах, докато ти съставях хороскопа, по желание на Марая, дето ти не искаше да ти се знае хороскопа!  :rolleyes:

Ти писа в темата за филмите, че ще ходиш в София, за да гледаш филма. А Марая няма да пропусне тази възможност.  ;D ;)

И мисля, че името ти е Даниел.  ;D

Синухе, който иска да се свърже с теб, за да му правиш хороскоп как може да те намери? Нали си професионален астролог? Как те намират хората?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3110 -: Април 10, 2010, 03:20:20 pm »
Леле докато си пих кафето с Марая (някой питаше къде е),се оказва че тук пак е било кокошарник: кудкудяк та кудкудяк!  :P ;D :-\

А ти къде се дяна, та да ги усмириш?  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3111 -: Април 10, 2010, 03:35:00 pm »
Сигурно поне сто пъти ми е излизало това съобщение в един астросайт, но чак днес го прочетох

*******************************************************************************************   
404 Error

We're sorry, but the page you requested doesn't exist on this website.

Possible astrological causes we suggest:

* the Moon was void of course when this page was created and the publisher messed it up.
    * the Moon was void of course when someone created a link to this website, and he/she messed it up.
    * the Moon is currently void of course and you messed it up.

Ok, now stop blaming the Moon for everything and please use the menu on the left to find your way through the website or click here to get to the home page.
********************************************************************************************

;D ;D ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3112 -: Април 10, 2010, 03:38:09 pm »
Diyana,
  иска ли ти се да качиш една карта в индийската? нямам програма сега и  не мога лично  :rolleyes:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3113 -: Април 10, 2010, 03:42:57 pm »
Прати ми данните и я качвам.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3114 -: Април 10, 2010, 03:46:16 pm »
Сигурно поне сто пъти ми е излизало това съобщение в един астросайт, но чак днес го прочетох

*******************************************************************************************   
404 Error

We're sorry, but the page you requested doesn't exist on this website.

Possible astrological causes we suggest:

* the Moon was void of course when this page was created and the publisher messed it up.
    * the Moon was void of course when someone created a link to this website, and he/she messed it up.
    * the Moon is currently void of course and you messed it up.

Ok, now stop blaming the Moon for everything and please use the menu on the left to find your way through the website or click here to get to the home page.
********************************************************************************************

;D ;D ;D

Е  не, това е велико творение...... ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3115 -: Април 10, 2010, 03:49:29 pm »
''Ал Кайда'' се прицелва в Мондиала:

Цитат
Групировката, базирана в Алжир, обещава атентат и хиляди загинали в експлозия на 12 юни, за когато е насрочен двубоят. Хиляди англичани и американци се очаква да отидат в град Рустенберг, на около 64 километра северно от Йоханесбург където ще се играе срещата Англия - САЩ.

http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2542509

Та, баш на Новолунието го уцелиха да го планират тоя атентат. Тези терористи се консултират с астролог, няма как иначе.  :mellow:

*

abroad

« Отговор #3116 -: Април 10, 2010, 03:53:12 pm »
Искам  да попитам - АН пише ли още във форума?

3 пъти годишно ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3117 -: Април 10, 2010, 04:04:18 pm »

дали успях да ги пратя?
но моля да ги позатриеш видимите

« Отговор #3118 -: Април 10, 2010, 04:11:43 pm »

дали успях да ги пратя?
но моля да ги позатриеш видимите

а, тя индийската карта кат' че ли е много видима за нас  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3119 -: Април 10, 2010, 04:17:21 pm »
  ами да прва си- редно е да се качи картата и в " нормалните", но трябва пак да замоля  някой да я сложи, че личното "лаптоп"  е болно и вече не виждам смисъл от преинсталации на програми  :'( ще се оборудвам с нов, което обаче отнема време, защото искам to  match my nails to my e-mails :P