Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844873 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Говорилня 2
« Отговор #3120 -: Април 10, 2010, 04:20:32 pm »
Тук индийски карти ли ще обсъждаме?  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3121 -: Април 10, 2010, 04:22:17 pm »
 не виждам да те е страх ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #3122 -: Април 10, 2010, 04:24:12 pm »
Прати ми данните и я качвам.

дали успях да ги пратя?
но моля да ги позатриеш видимите

а, тя индийската карта кат' че ли е много видима за нас  ;D

:clap:

*

Divna

« Отговор #3123 -: Април 10, 2010, 04:27:41 pm »
Тук индийски карти ли ще обсъждаме?  ;D

Лошо няма. Само с едно предложение, а именно, да има превод в ефир  :blink:.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3124 -: Април 10, 2010, 04:28:48 pm »
Що да ме е страх, като индийската ми е само за вкус и аромат  ;D С късмета на начинаещия, може да ударя Истината  ;D т.е правилната интерпретация  ;D

*

Helo

« Отговор #3125 -: Април 10, 2010, 05:20:22 pm »
Сигурно поне сто пъти ми е излизало това съобщение в един астросайт, но чак днес го прочетох

*******************************************************************************************   
404 Error

We're sorry, but the page you requested doesn't exist on this website.

Possible astrological causes we suggest:

* the Moon was void of course when this page was created and the publisher messed it up.
    * the Moon was void of course when someone created a link to this website, and he/she messed it up.
    * the Moon is currently void of course and you messed it up.

Ok, now stop blaming the Moon for everything and please use the menu on the left to find your way through the website or click here to get to the home page.
********************************************************************************************

;D ;D ;D

Излиза в astro.com, дето всички го знаем. Там вече нямат статии за аспектите между планетите.

« Отговор #3126 -: Април 10, 2010, 06:02:01 pm »
Всеки може да влезе във форума, да си даде данните и да поиска желаещите да му направят хороскоп или да отговорят на някакъв астрологичен въпрос. И никой няма право да казва на хората да отидат да си плащат за тези услуги!!!

Аз нямаше да пиша тук и да разбирам това, което разбирам от астрология, ако не ми бяха отговорили на въпрос много хора, когато за пръв път дойдох във форума.
Но за зла беда на Аурора (понеже после реших да остана) много хора ми отговориха и видях, че астрологията действа. После като ме баннаха завинаги от един форум, в който пишех, дойдох тук.  ;D

Виждам, че продължавам да съм много важна за теб. Сигурно е ужасно да не можеш да се отървеш от влиянието ми :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #3127 -: Април 10, 2010, 08:03:01 pm »
И на мене ми харесва. :blink: Вижън такова описание му е праснала в темата а филмите, че дорбе, че е приложила и снимки  ;D

А относно Марса в Дева - от това, което съм наблюдавала няма по-агресивен Марс.  :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3128 -: Април 10, 2010, 08:04:36 pm »
Ами какво да ти кажа, Овне едно или две такива, но по-тъмнички от тоя, повечето, дето познавам мъже са все Телета, мила. Тук-таме Лъвско нещо и някоя водна Луна, че да е по-голям терора.  ;D

Добре, че мъжа ми е рогат /Теле с Коза/, но има и въздух и някак си с него човек лети на моменти. Не е затормозяващо.

За тоя тука какво да ти кажа повече от това, което споменах. Аз усещам и Водолейското в него. А то Луна само съвпад с Уран. Незнам, незнам, аз по външен вид не търся белези, щото не съм разбирач, а по-скоро излъчването се опитвам да доловя, което стига до мен.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #3129 -: Април 10, 2010, 08:12:30 pm »
Синухе, свирни й да иде насам, че сега разбирам с нея двете сме "ние".   ;D Да я питам, защото може да съм изпаднала в амок.

Изопачаваш! Думите ми бяха: "Вие си знаете!" Във взаимоотношенията винаги има поне две страни. А ти реши, че не те смятам за самостоятелна личност.

Ноо, тук не става дума за теб и за мен, нито за марая. въпросът е решен. Хело не е Гавраил и Гавраил не е Хело.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3130 -: Април 10, 2010, 08:16:11 pm »
Сега вече е по-ясно. Малко странно ми се стори, че споменаваш мен да не е захапала /аз ползвах тази дума, ти друга/, щото има и други тук. И права си. Това е и отговора защо не го е направила досега. Във взаимоотношенията има две страни.
По принцип не обичам да ме обобщават, затова приех "вие" за нещо по-различно. 

*

Nebesna

« Отговор #3131 -: Април 10, 2010, 08:17:00 pm »
Сега вече е по-ясно. Малко странно ми се стори, че споменаваш мен да не е захапала /аз ползвах тази дума, ти друга/, щото има и други тук. И права си. Това е и отговора защо не го е направила досега. Във взаимоотношенията има две страни.
По принцип не обичам да ме обобщават, затова приех "вие" за нещо по-различно. 

ОК! Всичко е ясно. Тури му пепел!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3132 -: Април 10, 2010, 08:17:50 pm »
А от зелените ти сенки може ли, че вече ме хипнотизират.  ;D

« Отговор #3133 -: Април 10, 2010, 08:25:43 pm »
знаеш ли кой е дева??- Джейсън Стейтъм, от ''Транспортер''...еййй..очите си изгледах за тоя човек, направо така ме кефи, че... :72:

И аз го харесвам много  :72:

*

Asol

• 4140
« Отговор #3134 -: Април 10, 2010, 08:26:46 pm »
Мен пък не ми харесва като тип, но както се казва вкусове колкото и хора.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3135 -: Април 10, 2010, 08:31:38 pm »
Сега ще ми се смееш, но аз не съм го гледала във филм.  ;D Даже сега го видях за първи път, когато го пуснахте. Затова са ми чисти впечатленията. Иначе щях да бъда повлияна от ролята му.
Съгласна съм с теб за личното и героя, просто няма как да бъде другояче. Актьора прави героя, не обратното. Без актьори стават слаби филми, та били те и с невероятен сценарий.    

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3136 -: Април 10, 2010, 08:37:34 pm »
Ако са шматкави пак на Водолейщина отива.  :blink: Казвам го в хубавия смисъл. Като го гледам този филм ще споделя пак с теб какво мисля. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3137 -: Април 10, 2010, 08:49:17 pm »
Ами особено в Скорпион, ако са Луна/Уран, щото не съм убедена с тия карти. Вероятно е доста човек на крайностите и шокиращите постъпки.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3138 -: Април 10, 2010, 08:58:11 pm »
Сигурно поне сто пъти ми е излизало това съобщение в един астросайт, но чак днес го прочетох

*******************************************************************************************   
404 Error

We're sorry, but the page you requested doesn't exist on this website.

Possible astrological causes we suggest:

* the Moon was void of course when this page was created and the publisher messed it up.
    * the Moon was void of course when someone created a link to this website, and he/she messed it up.
    * the Moon is currently void of course and you messed it up.

Ok, now stop blaming the Moon for everything and please use the menu on the left to find your way through the website or click here to get to the home page.
********************************************************************************************

;D ;D ;D

Излиза в astro.com, дето всички го знаем. Там вече нямат статии за аспектите между планетите.

Не, скъпа, не излиза там. Редно е поне отвреме навреме да си на висотата на претенциите си  ;).

http://www.astrologyweekly.com/astrological-aspects/
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3139 -: Април 10, 2010, 09:16:07 pm »
знаеш ли кой е дева??- Джейсън Стейтъм, от ''Транспортер''...еййй..очите си изгледах за тоя човек, направо така ме кефи, че... :72:

И аз го харесвам много  :72:

Моят любимец пък е Мел Гибсън.  :-[ Много луд тоя мъж, брейййй! С асцендент Рак, Слънце в Козирог и опозиция на Меркурий с Уран.  ;D Марса му и в Скорпион.