Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846933 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Говорилня 2
« Отговор #3180 -: Април 12, 2010, 07:57:22 am »
150 IQ na bg варианта. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #3181 -: Април 12, 2010, 01:48:43 pm »
Още нещо за авиационните катастрофи. Ако някой проявява интерес може да обсъдим въпросния казус в отделна тема.
http://www.aircrashconsult.info/AVIA_ASTROLOGY/Forecast-subject_bg/Forecast-subject_r_bg.htm

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3182 -: Април 12, 2010, 02:02:10 pm »
150 IQ na bg варианта. :blink:

Бравос.  :mellow:
Таман изживях своята нощ на слава колко съм велика и още сабахлем ми подляха студена вода.  :angry:

*

Nebesna

« Отговор #3183 -: Април 12, 2010, 06:38:24 pm »
Още нещо за авиационните катастрофи. Ако някой проявява интерес може да обсъдим въпросния казус в отделна тема.
http://www.aircrashconsult.info/AVIA_ASTROLOGY/Forecast-subject_bg/Forecast-subject_r_bg.htm

Ми то хубаво, но тука няма точен час на раждане и съответно домификацията е равнодомна с поставяне на Слънце в първи дом. Не е много надеждно!

*

Asol

• 4140
« Отговор #3184 -: Април 12, 2010, 06:46:18 pm »
 :-[ Вярно, това съм го проспала  ;D Що съм останала с убеждението, че има час на раждане ?!  :unsure: ;D Иначе си права, няма много смисъл да се разглежда без час. Обаче ми стана интересно, че военните са го представили за разглеждане на научна сесия.

*

Nebesna

« Отговор #3185 -: Април 12, 2010, 06:51:47 pm »
:-[ Вярно, това съм го проспала  ;D Що съм останала с убеждението, че има час на раждане ?!  :unsure: ;D Иначе си права, няма много смисъл да се разглежда без час. Обаче ми стана интересно, че военните са го представили за разглеждане на научна сесия.

Не ме разбирай погрешно, някои от методите имат смисъл и без час на раждане, например директирането на планети, но само толкова.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3186 -: Април 12, 2010, 07:02:13 pm »
Знам, аз го сложих с презумпцията, че има час на раждане. Това беше й мотива ми да пусна този линк.

*

tool

« Отговор #3187 -: Април 12, 2010, 07:03:31 pm »

Започнах предретроградно да си затривам постове  :33:

Копи във ворда и пейст във веба! Хм, гаче малко ретроградности сме видели, я!

Днес в офиса се бях развалили едовременно 3 ксерокса  ;D Това предретроградно може да е нещо като предменструален синдром  ;D ;D ;D

Понеже ми прави впечатление, че го усещате ретро Мерка, а във фейсбука са се разприказвали по темата ..  :rolleyes:

Меркурий навлезе в зоната на ретроградие около 2 април. Зоната на ретроградие се маркира от градуса в който ретроградната планета ще се върне и ще стане стационарно директна до градуса в който спира и става ретроградна. В случая имаме 02гр.Телец - 12 гр. Телец и това е примката. Като време 04.04.2010г.-(2 гр.Телец)-28.05 когато Меркурий отново ще достигне до 12ия градус на Телеца

« Отговор #3188 -: Април 12, 2010, 08:55:01 pm »

Започнах предретроградно да си затривам постове  :33:

Копи във ворда и пейст във веба! Хм, гаче малко ретроградности сме видели, я!

Днес в офиса се бях развалили едовременно 3 ксерокса  ;D Това предретроградно може да е нещо като предменструален синдром  ;D ;D ;D

Понеже ми прави впечатление, че го усещате ретро Мерка, а във фейсбука са се разприказвали по темата ..  :rolleyes:

Меркурий навлезе в зоната на ретроградие около 2 април. Зоната на ретроградие се маркира от градуса в който ретроградната планета ще се върне и ще стане стационарно директна до градуса в който спира и става ретроградна. В случая имаме 02гр.Телец - 12 гр. Телец и това е примката. Като време 04.04.2010г.-(2 гр.Телец)-28.05 когато Меркурий отново ще достигне до 12ия градус на Телеца

Знаех си, че усещането ми е основателно! Благодаря ти, ga3l!!!!
 :clap:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #3189 -: Април 12, 2010, 08:59:27 pm »
Тия деца трябва да учат, а не да работят по нощите, като не са на квартира и са при мама и тате. То работа хубаво, ама всяко нещо си е с времето, да поработва чат пат, ама не по нощите преди изпити и по барове и нощни заведения.
Просто това не е държава и това нашето не е живот, пък кой квото ще да разправя. :angry:

Тя така си избра, Кайли, да работи и да учи, щото искаше да си разполага със собствени парички. Ние помагаме, обаче тя вече иска да се чувства самостоятелна. В момента живее с приятеля си в собствено жилище са, но и той студент - учи и работи като нея. Не е нормално, зная, децата да се мъчат от малки да оцеляват - голям процент от семействата са така.

Спокойна съм поне, че работи в макдоналдс, а не по баровете да сервира на пияндурници. Нощните смени са най-много до 1-2 часа сутринта и ги разпращат с таксита по домовете.

Моите поздравления за дъщеря ти Небесна!
Ще стане човек от нея. Ще успее в живота.

Имам ученици в средното които работят по няколко часа седмично (след училище, както и през почивните дни). Да не говорим за в колежите и университетите - тук всички работят и в това няма нищо странно. Децата се научават от рано да са самостоятелни и да знаят стойността на парите.

*

kaily

• 5145
« Отговор #3190 -: Април 12, 2010, 09:25:26 pm »
Няколко часа седмично да, ама да работят и на 4-часов работен ден, и да учат редовно, и после на 30 години с удари и нервни кризи и що така.
Ми щото.

*

abroad

« Отговор #3191 -: Април 12, 2010, 09:30:18 pm »
Тук съм крайно солидарна с мнението на Kaily.
Този така наречен труд на нищо по-специално не те учи.
Квот си научил чрез личния пример от къщи и/или вродена интелигентност/ценностна система - това е.

*

Divna

« Отговор #3192 -: Април 12, 2010, 09:48:00 pm »
Няколко часа седмично да, ама да работят и на 4-часов работен ден, и да учат редовно, и после на 30 години с удари и нервни кризи и що така.
Ми щото.

Като казвам няколко часа седмично имам предвид м/у 10 и 20 часа.
Колкото са по-млади (16, 17 г) работят по-малко, след което работадателите им увеличават часовете.
Синът ми работи от няколко години.
Работи, учи, спортува редовно и се справя чудесно. Приет е в най-реномирания колеж Dawson.
Така че който си го може си го може  ;).

Кайли, по-страшно е да няма с какво да са ангажирани младите, защото тогава почват да се занимават с глупости, като с наркотици например.

*

kaily

• 5145
« Отговор #3193 -: Април 12, 2010, 10:01:50 pm »
Да ти е жив и здрав сина, Дивна, и на всички ни децата ни да са живи и здрави.
И все пак кога им остава време за среща със себе си на тия учещи, работещи, спортуващи и т.н. деца?
В смисъл колко часа на седмица отделя за развитие на душата си?

*

Divna

« Отговор #3194 -: Април 12, 2010, 10:11:44 pm »
Да ти е жив и здрав сина, Дивна, и на всички ни децата ни да са живи и здрави.
И все пак кога им остава време за среща със себе си на тия учещи, работещи, спортуващи и т.н. деца?
В смисъл колко часа на седмица отделя за развитие на душата си?

Кайли, колкото и да не ти се вярва, сегашното поколение е много по-различно, както ние сме по-различни от нашите родители, както и от нашите баби и дядовци, които са ходили всяка неделя на църква, за да се хранят духовно, но днес ние не го правим, имаме си друг начин за това, интернет например ...
Аз съм на принципа: "Когато някой желае нещо много силно, той намира време и начин, за да го постигне."
Така че, ако нашите деца искат да са духовно богати те намират време и начин, за да задоволят своите духовни нужди.

*

kaily

• 5145
« Отговор #3195 -: Април 12, 2010, 10:16:35 pm »
Бе да, аз не търсех философски откровения, просто се зачудих.
То и в любимата на Хело библия май пише, че господ сътворил света за шест дена, а на седмия седнал да си почине, евреите ли в събота задължително нищо не правят, за да има човек време и да остане в усамотение и да поговори с душата си.

А останалото го знам. Просто се чудя дали някой нарочно не ни насочва вниманието към тяло-ум, за да ни отдалечи от истинската ни същност...

*

tool

« Отговор #3196 -: Април 12, 2010, 10:37:09 pm »
Знаех си, че усещането ми е основателно! Благодаря ти, ga3l!!!!
 :clap:

Ах, цяла вечер се чудя как го усещате тоя ретро Мерк и докато се чудя гледам, че хляба ми не се изпекъл.. реотаните на машината за хляб не бачкат!  :o  А няма и месец откак сме я взели.  :-X Та стигам до извода, че е добре човек да внимава с въпросите, които си задава наум, щот явно ретро Мерка всичко чува.  :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3197 -: Април 12, 2010, 10:42:05 pm »
тук е момента да се оплача ( затова че ретро мрк се е засили в идване) сестра ми е репила да си купува кола............ е  не мога да се наложа да не пипа :unsure:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #3198 -: Април 12, 2010, 10:44:53 pm »
Те машинариите не бяха ли по Уран (изключение копирните)  :-\.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3199 -: Април 12, 2010, 10:46:30 pm »
Ретро Мерка по никакъв начин не го усещам... с изключение на това, че днес като влизах в нас, получих "факс" от космоса на вратата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.