Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846921 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 2
« Отговор #3380 -: Април 20, 2010, 08:25:24 pm »
Имам 20 страници превод на финансова тематика - "Лицензиране на платежни институции" (с подробно описание на дейността и платежните инструменти)...  :( Естествено, че това ще ми пратят по ретро Меркурий в Телец!  ;D
От време на време се изкушавам да надничам във форума, всъщност изобщо не излизам от него, минимизирах го долу на десктопа, и работата хич не върви...

Ти ще изкараш още няколко висши образования с тези твои специализирани преводи...

*

missKapriz

« Отговор #3381 -: Април 20, 2010, 08:28:17 pm »
Значи застрахователите ги управлява Плутон ли?Не в хорарната ,а изобщо за професията в натала питам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3382 -: Април 20, 2010, 08:36:56 pm »
Ти ще изкараш още няколко висши образования с тези твои специализирани преводи...

И черепно-мозъчна диагностика съм превеждала, или както се казва там.
Но за технически не ме търси, въобще не ми се занимава, а повечето ми бивши колежки бързо се преквалифицираха в областта на специализирания технически превод. Поради простата причина, че такива преводи не са много желани от повечето филолози, но пък се заплащат по-добре, съответно редица софийски агенции гледат да ги пробутат на някой преводач от провинцията, хем да им излезе и по-еФтинко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3383 -: Април 20, 2010, 08:37:48 pm »
Значи застрахователите ги управлява Плутон ли?Не в хорарната ,а изобщо за професията в натала питам.

Знам ли? По времето, когато е възниквала класическата астрология не е имало застраховане. Не е случайно, че с развитието на човечеството се откриват нови планети-управители. Според мен е по Плутон.  

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3384 -: Април 20, 2010, 09:23:06 pm »

ама виж цитата от сайта на бтв, съвсем си е конкретно:

''Ясно е, че Юпитер е свързан с агресия, с повече военни действия, с повече убийства. Така че трябва да се запитаме дали ние самите с нашата агресия не предизвикваме всичко това, което се случва и в природата, каза Светлана Тилкова-Алена''

Това го каза жената и по новините. Аз го чух лично.  :blink: Човек учи цял живот астрология. Все нещо ново ще чуе.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #3385 -: Април 20, 2010, 09:44:41 pm »
Гледате ли Иван и Андрей! Съпруга на задържан говори за нарушаването на правата на задържаните при арестите. Тя твърди, че полицията си превишава правата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3386 -: Април 20, 2010, 09:53:11 pm »
Наскоро дори четох, че българин е спечелил дело в Страсбургския съд срещу България за нехуманно отношение по време на арест.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3387 -: Април 20, 2010, 09:55:22 pm »
Наскоро дори четох, че българин е спечелил дело в Страсбургския съд срещу България за нехуманно отношение по време на арест.

Аз имам чувството, че който не е решил да съди БГ в Страсбург, той не е успял.  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #3388 -: Април 21, 2010, 06:17:04 pm »
Цитат
Изтрих другите профили от астрокома
-цитат на Ропотамо
 как се трият профилите там-много искам да изтрия малко :lol:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3389 -: Април 21, 2010, 06:30:01 pm »
Отваряш My astro, после маркираш срещу името (слагаш птичка) и натискаш delete, който се намира най-долу, в края на списъка с имена, вдясно.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3390 -: Април 21, 2010, 06:35:48 pm »
Ох, ще падна, егаси правописа.  :57:

Превеждам за едно обзавеждане...

"КалъВки за вАзглавници".

Или някой е бързал, или е решил да се пошегува.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3391 -: Април 21, 2010, 06:38:53 pm »
Поне ти е весело.... ;D ;D ;D Така по-лесно се работи...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #3392 -: Април 21, 2010, 06:48:29 pm »
Мерси ,Кали  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3393 -: Април 21, 2010, 07:32:29 pm »
Момичета, може да ми се смеете, ама миналата седмица ходих на гледачка. И ми напълни главата с глупости......Та сега съм се размислила здраво...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #3394 -: Април 21, 2010, 08:04:06 pm »
Хич не им се връзвай ,ами си виж транзитите ;DАааа тъй де-ква е тая,че на стар краставичар/астролог/,краставици/прогнози/ да продава ;D ;D
От един час не мога да влизам в астро.кома :-X

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3395 -: Април 21, 2010, 08:06:15 pm »
Е да де... ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #3396 -: Април 21, 2010, 08:14:58 pm »
Е да де... ;D ;D ;D ;D
Ако са хубави прогнозите-помогни им да се сбъднат. Ако не те удовлетворяват- игнорирай ги и не се сещай за тях. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3397 -: Април 21, 2010, 08:24:45 pm »
Колеги, за малко да си помисля, че полудявам.  ;D
Абе чудех се аз днес що от време на време ми се привиждат звездички.
И какво се оказа, няма да повярвате.  :57:
Днес се бях гримирала, сложих си спирала за дълги мигли и малко блестящи сенки, дискретен златен прашец върху клепачите. И изглежда, че сенките са попаднали върху миглите. И понеже човешкото око има свойството да примигва от време на време, особено като стоиш дълго пред PC, на мен са ми се привидяли блестящи звездички на изкуствено осветление. Не ми се смейте, но по едно време вече се чудех какво става в стаята.  :-\ Мислех, че е дошла добрата фея да изпълни три мои желания.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3398 -: Април 21, 2010, 08:27:56 pm »
Е да де... ;D ;D ;D ;D
Ако са хубави прогнозите-помогни им да се сбъднат. Ако не те удовлетворяват- игнорирай ги и не се сещай за тях. :blink:

А бе, на малката след навършване на 9 години -демек след 2016 ѝ било дадено да живее в чужбина. Малко се ядосах на това, щото нямам никакво намерение да ходя където и да било да живея. Странствах доста и не ми е до това....
Некви такива...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #3399 -: Април 21, 2010, 08:28:06 pm »
http://www.vbox7.com/play:8da543ff&al=1&vid=

Днес е време за празнуване........
подготвям купона за малкият ми дявол!!!

Почерпете се за здраве!!!

Благодаря!  ;D Да ти е жив и здрав малкият ангел ! На колко става  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...