Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849609 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #3440 -: Април 23, 2010, 08:35:51 pm »
Лили , къде са ми скрижалите? :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3441 -: Април 23, 2010, 09:18:03 pm »

На нощното ми шкафче.  ;D Въпросът е кога ще дойдеш да си ги вземеш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3442 -: Април 23, 2010, 09:19:22 pm »

На нощното ми шкафче.  ;D Въпросът е кога ще дойдеш да си ги вземеш.

скоро! много скоро!
ще ти кажа кога след понеделник! ;D
а ти що не дойдеш да ми ги донесеш? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3443 -: Април 23, 2010, 09:22:41 pm »
Няма кой да ми гледа кучетата, нали знаеш.  :91:
Уф, излезнах да изпия два коктейла и сега трябва да ги изкарвам на разходка... Да видим кой кого ще разхожда - аз тях или те мене...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3444 -: Април 23, 2010, 09:23:45 pm »

необходима е много вяра ,която идва от сърцето ,необходимо е да бъдеш наясно ,че с това няма да нарушиш вселенските закони ,необходимо е да си наясно ,какво ще направиш когато получиш това ,което искаш....

Нали, и аз така съм чела, че няма да се нарушат Вселенските закони.

това е закон и само тогава получаваш безрезервна помощ!

Кое е закон - че Вселената трябва да изпълнява желанията ни ли?

ти променяйки собствената си карма ,променяш и чуждата ,която без твое съгласие също търпи промяна....кръговрат!
сатурн е единствената планета ,която търси и се стреми към съвършенство , а попътен вятър има само за пътуващ кораб! :wink2: :88:

Мислех, че и Плутон се стреми към съвършенство!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3445 -: Април 23, 2010, 09:55:34 pm »

Мислех, че и Плутон се стреми към съвършенство!

По Плутон са маниите-ако е в Дева или в 6ти дом,може и да има такава мания.

Иначе колко съвършенство виждаш в канализацията  ;D

За Плутон знаеш ли какво е съвършенство-да те оглозга до кости и да остане само голата ти същност.Тогава всичко ще е съвършено,защото няма да има какво да става съвършено,само ще махне люспите от това дето го прикрива  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3446 -: Април 23, 2010, 10:00:45 pm »
Хело , закона на вселената е един , да не противоречи с нейните намерения ,да не нарушава баланса и стабилитета на един за сметка на друг ,който отправя желания...
с две думи ,да не и объркаш сметките... ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3447 -: Април 23, 2010, 11:14:15 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3448 -: Април 23, 2010, 11:16:32 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3449 -: Април 23, 2010, 11:51:56 pm »
На всички пишещи и четящи , на задремващите и дремещите Лека ,Мека иии Розова :bedtime2: :wink2: нощ!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3450 -: Април 24, 2010, 12:11:42 am »
Лека,Марая  :blink:

« Отговор #3451 -: Април 24, 2010, 09:23:46 am »
   Я някой светнат по въпроса, да ми каже от коя планета се управляват хормоните  :-\. Че нещо не ми се търси из нета.

« Отговор #3452 -: Април 24, 2010, 09:26:02 am »
дъл не е Венера, поне за щитовидната се сещам, тя нали упр. хормоните :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #3453 -: Април 24, 2010, 09:44:48 am »
   Май малко съм чела медицинската астрология, там нали за всяка планета визират къде и какво управлява, включително и хормоните. Но мен ме интересува всъщност кой е главния Хормон, всъщност всичко е взаимносвързано...Не беше ли хипофизата - центъра, от където се разпределят командите. И ако е тя - предполагам тогава се управлява от Слънцето...Разсъждавам си просто, но явно се иска четене...щото имам някви идейки и се чудя как да ги свържа....и да проверя дали работят.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3454 -: Април 24, 2010, 10:23:55 am »
   Я някой светнат по въпроса, да ми каже от коя планета се управляват хормоните  :-\. Че нещо не ми се търси из нета.

Зависи кои хормони имаш предвид. Хормоните на щитовидната жлеза се управляват от Венера, Марс управлява хормоните на предната част на хипофизата и половите жлези /Венера и Уран също имат отношение към половите хормони/, Нептун  се свързва с всички жлези с вътрешна секреция, Сатурн се свързва с аденохипофизата, която отделя хормон стимулиращ ръста. Така че, не може една планета да се каже, че е свързана с хормоните. Хирон пък има функцията да поддържа биологичното равновесие и също оказва влияние на изработването на хормони и върху имунитета.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3455 -: Април 24, 2010, 11:01:50 am »
Ами, аз също имам подобен проблем и е замесен Хирон. Затова се старая да пъддържам равновесие. Затова и прочиствам на пълнолуние и наволуние организма, а не за отслабване. Хирон в Риби затлачва организма с отрови и донякъде с емоционалните проблеми на хората, с които работя. Но това по-скоро е тема за мед.астрология, не за говорилнята. Утре ще ги търсим тези мнения насам натам.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3456 -: Април 24, 2010, 11:38:42 am »
Еййй, какъвто и закон да изкарат за животните ,няма оправия...
двете ми най-малки дъщери ходят на тренировки. преди малко едната от тях дойде до вкъщи за бинт ,защото на улицата пред Св.Седмочисленици намерили пребито куче и крачето му било счупено имало много кръв...малката плачеше! :'( :'( :'( :'(
няма ли някакъв телефон за бърза ветеринарна помощ?

*

Nebesna

« Отговор #3457 -: Април 24, 2010, 01:15:06 pm »
Отскоро изпитвам известно нервно напрежение от Уранов тип. Чудя се дали транзитният Уран не е причината за това. Предполагам, че вече се усеща взаимодействието на планетата със знака на Овена - все пак се готви да направи ингрес. От време на време чувствам и главоболие, нещо, което не ми се е случвало от години.

С Уран в Оваен може да се увеличат неврозите и мигрените, понеже Уран управлява нервните импулси, а Овена-главата. Вие как се чувствате?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3458 -: Април 24, 2010, 01:35:42 pm »
Преди малко включих набързо ТВ и гледам в едно предаване гостува Райна и някаква номероложка са извикали да и гледа-като я пита на коя дата е родена,тя вика ами на 29.9.,но съм писана на 30ти.И нумероложката взе 2та дата при все,че не е реална  :unsure: Вторият гаф беше-вика ти си в година 6ца,да ама тази година и започва след септември.
Пък да не говорим че е още в лична година 4 и тепърва ще навлиза в 5ца.

А най-големият майтап-водещите питат дали след като влиза в годината на любовта (6-Венера),няма да я омъжат Райнето и онази вика-ми нека да не я плашиме  ;D И сега за да няма празно все пак викат поне пръстен няма ли да има- и нумероложката вика,а пръстен може да има и взе че го нарисува и каза че така ще изглежда  ;D ;D ;D

Аман от хора дето учили недоучили,важното е да си в медийното пространство ,направо срамота.

« Отговор #3459 -: Април 24, 2010, 01:37:10 pm »
С Уран в Оваен може да се увеличат неврозите и мигрените, понеже Уран управлява нервните импулси, а Овена-главата. Вие как се чувствате?

Боже, не думай! :'( Тази седмица определено не се чувствах добре. Имах през деня много странно главоболие - ту ме боли, ту ми минава от самосебе си.  :-\ Като се прибера в къщи - не ме боли, като отида на работа ме боли. Една отвратителна пулсация  :'( Имам чувството, че една колежка ми действа много зле. Тя има навика да шушне като говори. И тази седмица й се сопнах - като иска да говори, или да говори ясно или да не ми говори въобще! :angry: Отвратителна работа.  :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.