имам приятелка, която ми сметна периодите ( аз по числа не си падам и се съпротивлявам да науча нещо) совен първия, който свърши всичките са една цифричка... какво значи това?
Да Кая,к'ъв е проблема
мисля,че за тях иде реч- твоите отговаят ли? и теб да те подканя - марш да питаш картите таро
Цитат на: Kaya в Април 24, 2010, 01:54:51 pmимам приятелка, която ми сметна периодите ( аз по числа не си падам и се съпротивлявам да науча нещо) совен първия, който свърши всичките са една цифричка... какво значи това?И аз имам повтарящи се числа.Това просто означава,че има неща които явно ще трябва да се затвърждават,всеки акцент говори за това че тази енергия е много важна като част от пътя.
Вие като сте на ти с Вселената да ви питам: защо Тя- Вселената ми дава това, което най-много мразя? :blink:Прави си доста лоши шеги с мен и желанията ми.
Цитат на: Uran в Април 24, 2010, 06:43:05 pm Вие като сте на ти с Вселената да ви питам: защо Тя- Вселената ми дава това, което най-много мразя? :blink:Прави си доста лоши шеги с мен и желанията ми. защото те учи да разбираш себе си и да се помириш с това, което мразиш първо вътре в себе си и после и с външния дразнител човешкото същество трябва да е хармонично все пак :blink:
Цитат на: ga3l в Април 24, 2010, 06:25:23 pmЦитат на: Марая в Април 24, 2010, 06:06:36 pmЦитат на: ga3l в Април 24, 2010, 05:55:48 pmЦитат на: Марая в Април 23, 2010, 11:42:14 pmГал , ти ме изплаши! ..кармааа ,карма..какво да се прави? Е, това мисля, че отдавна го изяснихме .. :wub:да ,права си , ама чак пък толкова точни аспекти не съм очаквала :wub:Ами, като цяло и аз не знам какво да мисля по този повод .. Единственото, което помня от отвъдното, е че се върнах заради мъж .. А, сетих се, може да питаме Марушка за повече подробности .. :86: :86: аз там "връзки" нямам , питай я! пък ще споделиш....:wink2:
Цитат на: Марая в Април 24, 2010, 06:06:36 pmЦитат на: ga3l в Април 24, 2010, 05:55:48 pmЦитат на: Марая в Април 23, 2010, 11:42:14 pmГал , ти ме изплаши! ..кармааа ,карма..какво да се прави? Е, това мисля, че отдавна го изяснихме .. :wub:да ,права си , ама чак пък толкова точни аспекти не съм очаквала :wub:Ами, като цяло и аз не знам какво да мисля по този повод .. Единственото, което помня от отвъдното, е че се върнах заради мъж .. А, сетих се, може да питаме Марушка за повече подробности ..
Цитат на: ga3l в Април 24, 2010, 05:55:48 pmЦитат на: Марая в Април 23, 2010, 11:42:14 pmГал , ти ме изплаши! ..кармааа ,карма..какво да се прави? Е, това мисля, че отдавна го изяснихме .. :wub:да ,права си , ама чак пък толкова точни аспекти не съм очаквала :wub:
Цитат на: Марая в Април 23, 2010, 11:42:14 pmГал , ти ме изплаши! ..кармааа ,карма..какво да се прави? Е, това мисля, че отдавна го изяснихме .. :wub:
Гал , ти ме изплаши! ..кармааа ,карма..какво да се прави?