Здравей Гост

летене

• 15 Отговора
  • 4359 Прегледи
летене
« -: Януари 18, 2010, 06:20:18 pm »
Снощи сънувах, че летя на сън /а още не съм гледала Аватар  ;D/.

Летях, реех се в небето...няма по-хубаво усещане от това. И друг път съм сънувала подобно нещо, но никога толкова истински и така продължително.

Кажете, ако сте сънували, че летите, защото чета, че означава само хубави неща, случвало ли ви се е нещо забележително хубаво така, че да го свържете със съня?  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:летене
« Отговор #1 -: Януари 18, 2010, 06:24:56 pm »
че аз почти всяка вечер сънувам, че летя  ;D  но това вече по-скоро го отдавам на хайтосването на духа ми тук и там, а не на писанията в съновниците  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #2 -: Януари 18, 2010, 07:21:27 pm »
Аз като се събудих, си помислих дали пък духът ми не е странствал, но аз моя дух не си го пуЩам нигде  ;D  :P И принципно нямам асрални сънища и преживявания. Това просто беше едно летене на високо в небето. Странното е, че беше много продължително. Даже като се събудих усетих някаква умора, но приятна.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #3 -: Януари 18, 2010, 07:32:49 pm »
И аз съм сънувала, че летя над чужди градове и планини, дори кацвам на къщите и комините. наистина чувството е много приятно, но нищо забележително не ми се е случвало после! :( но пък поне се събуждаш щастлива :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Януари 18, 2010, 07:33:48 pm »
Аз като се събудих, си помислих дали пък духът ми не е странствал, но аз моя дух не си го пуЩам нигде  ;D  :P И принципно нямам асрални сънища и преживявания. Това просто беше едно летене на високо в небето. Странното е, че беше много продължително. Даже като се събудих усетих някаква умора, но приятна.
И аз съм сънувала подобни сънища, усещането след които е, че си с леко свит стомах и..приятна умора. Не са произтичали някакви събития различни от обикновеното ежедневие.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #5 -: Януари 23, 2010, 11:28:22 pm »
Летях, реех се в небето...няма по-хубаво усещане от това. И друг път съм сънувала подобно нещо, но никога толкова истински и така продължително.

Ама не си била сама, а нещо ти е помагало. Един вид ти прави подарък и се сближава. Винаги е така, особено при продължителните и "истински" полети у нибето.  :29:

« Отговор #6 -: Януари 24, 2010, 10:42:24 am »
[Ама не си била сама, а нещо ти е помагало. Един вид ти прави подарък и се сближава.

:blink:

Снощи, като прочетох какво си написал, сякаш стомаха ми се изпълни с някаква топлина  :unsure: Имах чувството, че го преживявам на ново. Като де жа вю  :blink:  Един вид, изживях същото за миг, както в съня.  :rolleyes:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7 -: Януари 24, 2010, 09:11:05 pm »
Това също си има своето обяснение, но нека да не разваляме магията с досадни обяснения.  :blink:

Важното е, че чрез контролираното сънуване ще имаш по-директен достъп до силите, които ти доставят тия изживявания.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #8 -: Януари 25, 2010, 08:01:42 am »

Ама не си била сама, а нещо ти е помагало. Един вид ти прави подарък и се сближава. Винаги е така, особено при продължителните и "истински" полети у нибето.  :29:

преди няколко месеца сънувах един мъж, който ми каза, че щял да е с мен само за малко, защото съм учела бързо  :o  като го питах как се казва и ми отвърна Кумран. аз го избъзиках защо изглежда като пич от реклама, а отговорът беше, че по-лесно ще го приема така  :57:  та той ме хвана за ръка и летяхме и обикаляхме много интересни места- спряхме до някаква пирамида и видях себе до пирамидата оградена от някакви енергийни същества, а в пирамидата влизаха и излизаха хора и ме поздравяваха  :o 

тааа в последствие се рових из нета и приятели ми намериха още инфо за името Кумран. след като прочетох къде са се подвизавали кумраните, се оказа, че аз съм посетила същото място което са обитавали, само че там в писанията не се споменаваше за пирамида... пък и аз какво правех там още ми е известно... 

иначе на сън си летя, но сама - никой не ми помага. като искам да изфирясам отнякъде, най-лесният начин ми е да отлетя  ;D  летенето на сън ми е нещо като дишането вече. много рядко не летя на сън и то обикновено, когато мозъкът ми почива и смила инфото от деня... иначе в съзнателните ми сънища летя на поразия  ;D ;D ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #9 -: Януари 25, 2010, 11:24:15 pm »
преди няколко месеца сънувах един мъж, който ми каза, че щял да е с мен само за малко, защото съм учела бързо  :o 

Даже вече си научила доста, като ти чета някои приказки. :blink:

иначе на сън си летя, но сама - никой не ми помага. като искам да изфирясам отнякъде, най-лесният начин ми е да отлетя    летенето на сън ми е нещо като дишането вече. много рядко не летя на сън и то обикновено, когато мозъкът ми почива и смила инфото от деня... иначе в съзнателните ми сънища летя на поразия

В сънищата си истинска. Сега остава да станеш истинска и в реалността, а за това е нужно да видиш истинското си лице.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #10 -: Януари 26, 2010, 08:06:00 am »

Даже вече си научила доста, като ти чета някои приказки. :blink:

това е нещо като игра за мен. забавно ми е... всъщност на мен винаги ми е забавно за ужас на околните  ;D

В сънищата си истинска. Сега остава да станеш истинска и в реалността, а за това е нужно да видиш истинското си лице.

усещам накъде биеш... но ако вече съм го виждала, това лице, а не мога да го приема  :-\  в смисъл, че не съм много сигурна дали е истинското, но ако е то... абе... просто не мога да го проумея и затова не мога все още да го приема.... в смисъл, ми харесва, това което видях, но не го разбирам или по точно сякаш не е на мястото си ТУК...  уфффффф съвсем се оплетох  :(

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #11 -: Януари 26, 2010, 11:25:32 pm »
усещам накъде биеш... но ако вече съм го виждала, това лице, а не мога да го приема  :-\  в смисъл, че не съм много сигурна дали е истинското, но ако е то... абе... просто не мога да го проумея и затова не мога все още да го приема.... в смисъл, ми харесва, това което видях, но не го разбирам или по точно сякаш не е на мястото си ТУК...  уфффффф съвсем се оплетох  :(

Това е последния етап и не е казано, че зависи от теб кога ще се случи. Може би най-добрата тактика е човек да не се съпротивлява и да се бори срещу течението.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #12 -: Януари 27, 2010, 08:09:44 am »
Шефе, знаеш ли има едни карти Ошо Дзен таро - много хубави карти. обичам да седя и просто да им чета значенията. в началото си имах ритуал да си тегля по една карта всяка сутрин - нещо като напътствие, но напоследък картите, които тегля взеха да се повтарят. последната най-повтаряема карта е Забавяне  ;D

Медитацията е вид лекарство - употребата й е временна. Веднъж щом си усвоил качеството, няма нужда да правиш определена медитация. Тогава медитацията трябва да обхване целия ти живот. Когато ходиш, това е Дзен;. когато седиш, това е Дзен.
Тогава какво ще бъде качеството? Когато вървиш, си бдителен, съзнателен, радостен, немотивиран, центриран, любящ, плавен. Вървенето ти е като спокойна разходка. Когато сядаш, го правиш с любов, внимание, немотивираност - не сядаш с определена цел, просто се наслаждаваш на това да седиш, без да правиш нищо, на тази релаксираност... След дълга разходка сядаш под дървото и ветрецът идва, за да те охлади. Във всеки един миг човек трябва да се чувства добре със себе си - без да се опитва да се подобрява, без да култивира нищо, без да практикува нищо.
Да ходиш е Дзен, да седиш е Дзен. Когато говориш и когато мълчиш, когато се движиш и когато си неподвижен, същността е в покой. Същността е в покой - това е ключовата фраза. Същността е в покой - това е есенцията. Прави, каквото правиш, но дълбоко вътре си остани спокоен, невъзмутим, центриран.

тааа напоследък се чувствам наистина точно така - не съм медитирала от 100 години, а и не изпитвам нужда. сънищата ми дават достатъчно материал, а и съзнанието ми вече работи на други честоти явно и не ми е нужно и да сънувам за да разбирам нещата... е, за някои може и да звучи като безхаберие, мързел и незаинтересованост, но определено не е така... нося се по течението и вече не се съпротивлявам за нищо. дори и спрях да се ядосвам, че нещата не се случват с необходимата бързина  ;D   а като се ядосам, всъщност то дори и не мога да се ядосам - преди като побеснеех сърцето ми щеше да изскочи, пулсът ми се ускоряваше и започвах да треперя, а сега като се "ядосам", цялото ми тяло е в покой само дето говоря строго, а иначе вътрешно умирам от смях, че се правя на строга  ;D ;D ;D

човек има цялото време на света и каквото трябва и когато трябва - то ще стане, не е нужно да се драпа безмислено и да си трови деня  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Януари 27, 2010, 12:27:43 pm »
Да, Вещичка - това ми е любимото.  :blink:

Not thinking about anything is zen. Onse you know this, walking, sitting, or lying down, everything you do is zen. - Bodhidharma
 :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #14 -: Януари 29, 2010, 12:14:14 am »
не съм медитирала от 100 години, а и не изпитвам нужда. сънищата ми дават достатъчно материал, а и съзнанието ми вече работи на други честоти явно и не ми е нужно и да сънувам за да разбирам нещата... е, за някои може и да звучи като безхаберие, мързел и незаинтересованост, но определено не е така... нося се по течението и вече не се съпротивлявам за нищо.

Само така. Всички се носим по течението. Единствената разлика между нас е че някои се съпротивляват, а други не. Всичко е въпрос на приемане. Най-вече приемане на нашата истинска същност, която може да се окаже, че е просто един облачен пейзаж на фона на залязващтото слънце. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Февруари 17, 2010, 04:18:57 pm »
И аз тази нощ сънувах,че се отлепям от земята и започвам да кръжа наоколо.Но беше много за кратко,като в безтегловност(както са в космоса).